Aloha Browser 0.7.2.0

Az Aloha Browser egy korszerű extra kiegészítőkkel használható profi integrált Chromium motorral beszerezhető gyors böngésző. A Free alkalmazás egy VPN klienst is biztosít ami privátabb feladatokhoz is támogatott. A böngésző kedvencek támogatással, több lap, illetve böngésző szinkronizálással futtatható. A szoftver egy VR Videó, illetve Audió lejátszó funkciót is támogat.

A szoftver egy extra kiegészítőkkel létrehozott böngésző amivel biztonságosabban lehet elérni azokat a tartalmakat amik privát munkafolyamathoz kellenek. Az Aloha Browser sokkal privátabb használattal futtatható.

Az Aloha Browser letöltése után a szoftver installálása akár egyetlen parancs kiadásával végezhető el ami után ki lehet azokat a konfigurációs eszközöket választani amivel hatékonyabban futtatható. A böngésző az Aloha Browser egy integrált VPN klienst is tartalmaz amivel biztonságosabban lehet azokat a tartalmakat megtekinteni ahol privát munkafolyamatokat akarunk elvégezni. Chromium motorral hozták létre.

A böngésző egy gyors szerver kapcsolódási paraméterekkel futtatható VPN klienst is tartalmaz amivel akár egyetlen paranccsal tudjuk titkosítani a programmal megtekintett oldalakat.

A szoftvert kedvencek támogatással, konfigurálható kereső motorral, illetve intelligens címsorral választhatjuk. Be tudjuk állítani azt a mappát ahová a letöltött fájlokat el akarjuk tárolni, testre lehet szabnunk a kezdőoldalt. Az Aloha Browser VR Videók megnyitásához is biztosít kiegészítőt.

Gyors oldalbetöltődéssel futtatható böngésző az Aloha Browser

A lényegesebb oldalakat kedvencekhez tudjuk hozzáadni amivel sokkal gyorsabban nyithatóak meg. A böngésző az Aloha Browser egy privát böngészési munkafolyamatokhoz használható szoftver, a futtatásakor nem tárolja el az adatokat amivel egy privátabb böngészésre van lehetősége annak aki egy Chromium motorral létrehozott alkalmazással szeretnék a tartalmakat megtekinteni. A szoftver feladatkezelőt, illetve haladó ismeretekkel rendelkezők számára fejlesztői eszközöket is biztosít amivel különleges feladatokat is végre tudunk hajtani.

Privát tartalmak megtekintéséhez használható böngésző az AOL Sield pro, Gyors oldalmegtekintési feladatokhoz remek böngésző a CLIQZ amihez egy HTTP everyere szolgáltatás is elérhető a titkosítottabb böngészéshez.

Az Aloha Browser egy Gyors Chromium motorral elérhető böngésző amivel privátabban tudunk rengeteg feladatot elvégezni. A szoftver egy VPN kliens funkcióval tervezték amivel titkosíthatjuk az adatforgalmat. Módosíthatjuk a megnyitott oldalak kinézetét, nagyítható, a betűket egy előre integrált konfigurációval lehet testre szabnunk. 

Aloha Browser

Aloha Browser Összefoglaló:

 • böngésző program
 • Chromium motorral hozták létre
 • biztonságos
 • videó, zenelejátszó
 • vágólap kezelő kiegészítőt is tartalmaz
 • VPN Kliens
 • kedvencek támogatással
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://alohabrowser.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Aloha Browser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Opera 93.4585.212022-11-23 Opera 93.4585.21 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Pocket Browser 1.7.02022-01-25 Pocket Browser 1.7.0 (0)
  A Pocket Browser egy remek böngésző amivel kényelmesen lehet normál tartalommal rendelkező oldalakat megtekinteni. A szoftvert […]
 • Chromium 110.5448.12022-11-29 Chromium 110.5448.1 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • CCleaner Browser 107.0.19254.1092022-11-28 CCleaner Browser 107.0.19254.109 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Brave 1.45.1332022-11-25 Brave 1.45.133 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]