Pocket Browser 1.6.0

A Pocket Browser egy remek böngésző amivel kényelmesen lehet normál tartalommal rendelkező oldalakat megtekinteni. A szoftvert Chromium motorral tervezték. Szinkronizálás, kedvencek támogatás, számos hasznos beállítás, gyors billentyűs parancsok használhatóak. Free alkalmazás.

A böngésző program egy Chromium alapot használó szoftver ami sok hasonló tulajdonságot tartalmaz. A Pocket Browser modern, privátabb használat céljából fejlesztették ki.

A Pocket Browser letöltése után a szoftver telepítése néhány testre szabási feladattal kezdődik a használat érdekében.

A böngésző kinézetben szinte teljes mértékben hasonlít a Chromium nevű alkalmazásra.

Szinkronizálható, kedvencek támogatással rendelkezik, igény szerinti gyors oldal betöltődés vehető észre, módosítható funkciókban, illetve a kinézet a hivatalos oldalon található kiegészítők beszerzésével.

A Pocket Browser futtathatóság alapján inkább a privátabb használatban lehet több hozzárendelt funkciót tapasztalni. A szoftver használata a felhasználói felületen rendelkezésre álló funkciók, illetve gyors billentyűs parancsok definiált módszerével lehetséges.

Párhuzamos munkafolyamatokat is támogat a Pocket Browser

A böngésző felhasználói felületén kényelmesen lehet a lényegesebb funkciókat kiválasztani, ez akár a párhuzamos böngészi tevékenységeinknek mindenképp szempont.

A Pocket Browser az összes ma szükséges funkciót tartalmazza, érdemes használni mivel bármilyen oldalt az eredeti minőségben lehet megtekinteni.

Testre szabottabban lehet használni ha szinkronizálással állítjuk be a nekünk lényegesebb paramétereit, így nem csak hogy gyorsabban használható. Nem szükséges kézzel konfigurálni. Az Avira Scout böngésző szintén a privát munkafolyamatokra koncentrál.

A Pocket Browser egy nyílt forráskódú böngésző Chromium alappal, ami azok számára lehet hamar az alapértelmezett böngésző akik a privátabb internetes, böngészési feladatokra kerestek nem lassú szoftvert. Tehát nem csak hogy nem lassú, előre tudni a véleményeket, hogy a szükséges felhasználói élményt kapjuk.

Pocket Browser

Pocket Browser összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Pocket Browser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Brave 1.19.862021-01-21 Brave 1.19.86 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]
 • SlimBrowser 14.0.1.02021-01-20 SlimBrowser 14.0.1.0 (1)
  A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a […]
 • Opera 73.0.3856.3442021-01-18 Opera 73.0.3856.344 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Orbitum 56.02021-01-17 Orbitum 56.0 (0)
  Az Orbitum egy kiváló böngésző ami a kipróbálók által keresett funkciókra koncentrál. A Free alkalmazással szinte bármely tartalmat […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]