Sleipnir 6.4.20.4000

A Sleipnir böngészőjével rugalmas formában tekintheted meg a téged érdeklő oldalakat, biztosít minden olyan funkciót amit elvárhatunk egy ilyen jellegű szoftvertől. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a kedvencek funkciót, szinkronizálható, a kezelőfelülete nem csak funkcionálisan, hanem megjelenésben teljes mértékben teste szabható a kipróbálói számára.

Itt egy ingyenes, kis méretű, remekül konfigurálható böngésző a Sleipnir, amivel maximális felhasználói élmény mellett tudod megtekinteni azokat az oldalakat amik érdekelnek. Hordozható változatban is elérhető.

A Sleipnir letöltése után a telepítés befejezése előtt a böngésző felajánlja annak a lehetőségét, hogy szinkronizálja a Google Chrome, Internet Explorer, vagy a Mozilla Firefox előzményeit. Ez az opció a testre szabottabb használat érdekében lehet hasznos.

A Sleipnir funkcionálisan minden olyan lehetőséget biztosít, amit ma egy modern böngészőmotortól el lehet várni. A szinkronizáláson kívül lehetőség van vele az általad favorizált tartalmakat kedvencekhez adni, tartalmaz egy beépített keresőt, ahol adott kifejezések megadásával tudsz szinte bármit felkutatni.

Ha szeretnéd ki lehet választani hogy keresési feladatoknál milyen motort használjon, a legnépszerűbbek mind rendelkezésre állnak. Külön egérgesztussal is vezérelhető, illetve ha szükségesnek tartanád adott funkciókat billentyűkombinációs parancsokkal is el tudsz érni.

Böngésző szinkronizálási megoldással használható böngésző a Sleipnir

A Sleipnir beállításainál definiálható, hogy milyen eszköztárakat jelenítsen meg, milyen változók figyelembe vételével. Lehetőség van arra hogy adott oldalak megtekintésekor blokkolni lehessen a képek, illetve JavaScriptek betöltődését. A böngésző tartalmaz egy fejlett jelszó menedzser funkciót, amivel a biztonságosabb használat fokozható.

Igaz megjelenésben egy kissé eltér a ma elérhető böngészőktől, de ha egy kis újdonságra vágysz mindenképp érdemes kipróbálni. Stabil, megbízható, biztonságos lehetőségeket biztosít.

Ingyenesen használható böngésző még a Maxthon ami opcionálisan azt is támogatja, hogy maga a felhasználó dönthesse el hogy milyen böngészőmotort válasszon. A Slimjet megoldásával multimédiás tartalmak lementésére is módod nyílik.

A Sleipnir egy biztonságos, rengeteg extra testre szabási lehetőséget biztosító böngésző, kedvencek, illetve szinkronizálási lehetőségekkel. Nem csak kinézetben hanem funkcionálisan is teljes mértékben testre szabható. Gyors használat, kis méret jellemzi.

Sleipnir

Sleipnir összefoglaló:

 • Böngésző
 • hordozható változatban is…
 • szinkronizálási lehetőség
 • kedvencek támogatás
 • választható kereső motor
 • testre szabható megjelenés
 • billentyű, illetve egérgesztusos vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.fenrir-inc.com/jp/sleipnir/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Sleipnir
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sleipnir Portable 6.4.20.40002022-11-10 Sleipnir Portable 6.4.20.4000 (0)
  A Sleipnir Portable egy egyedi technológiát alkalmazó látványos böngésző, ami számos kényelmi funkciót biztosít a kényelmesebb […]
 • Aloha Browser 0.7.2.02022-09-21 Aloha Browser 0.7.2.0 (0)
  Az Aloha Browser egy korszerű extra kiegészítőkkel használható profi integrált Chromium motorral beszerezhető gyors böngésző. A Free […]
 • SlimBrowser 17.0.1.02022-08-18 SlimBrowser 17.0.1.0 (1)
  A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a […]
 • SlimBrowser Portable 17.0.1.02022-08-18 SlimBrowser Portable 17.0.1.0 (0)
  A SlimBrowser Portable egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető böngészőmotor, ami szükség esetén tud szinkronizálni is. Rengeteg […]
 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]