Böngészők

Avant Browser 2020 Build 2

Az Avant Browser rendkívül kis méretű, de annál több plusz szolgáltatással rendelkező teljesen ingyenes böngészőmotor. Szinkronizálási lehetőséget is biztosít. Ez a Free alkalmazás biztosít RSS olvasót, Flash blokklót, letöltés klienst, ez akár videók esetén is támogatott. Magyar nyelvű.

A néhány MB méretű telepítőkészlet letöltése után pár kattintással installálhatjuk az Avant Browser-t ami után ha van fiókunk az Avantnál, már szinkronizálhatjuk is eddigi előzményeinket, beállításainkat. Ha nem szeretnéd installálni, az Avant Browser hordozható változatban is letölthető.

 Rendkívül kis erőforrásának köszönhetően szinte észrevétlenül képes futni a háttérben, nagyon kevés memóriát igényel. Rengeteg kiegészítővel tudjuk tuningolni, többek között kiválóan együttműködik a RoboForm nevű jelszó és űrlap menedzserrel, így ezek kezelése teljesen automatikussá válik. Egyetlen mesterjelszó segítségével az összes többi kezelhetővé válik. Támogatja az Aero felületet, tetszetős kinézetet kölcsönöz a számára. Beépített RSS olvasóval is rendelkezik, azonnal értesülhetünk a rendszeresen meglátogatott oldalak új tartalmáról. Maga a szoftver az Internet Explorer motorjára épül, jelenleg a 9-es verziót támogatja ami most sebességéről tett tanúbizonyságot. Segítségével blokkolni tudjuk az oldalakon megjelenő Flash és egyéb olyan tartalmakat amik zavaróan hatnak ránk, illetve csökkentik a betöltődés idejét.

 Képes arra hogy a meglátogatott oldalakon automatikusan felismerje a beépített videókat, igény esetén le is tölti azt így legközelebb már a számítógépről tekinthetjük vissza.

Avant Browser arra is képes hogy ha egy képre közelítünk az egérrel további opciókat is megjelenít, többek között elküldhetjük az üzenetben, megnyithatjuk új ablakban, nagyíthatjuk, másolhatjuk az URL-t.

 Összeomlás védelemmel is el van látva, így kevesebb gondunk adódik ebből. Az osztott nézettel egyszerre több oldalt is meg tudunk tekinteni egyetlen ablakból. Ingyenes változat. Az Avant Browser sajnos ismertség terén nem képes felvenni a versenyt a legnagyobb nevekkel ( mint például a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome ) de ettől függetlenül mindenképp érdemes adni a számára egy esélyt mivel kellemes meglepetéseket tud okozni.

Az Avant Browser egy ígéretes technológiai újításokkal rendelkező böngésző ami rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, amit kiegészítőkkel lehet elérni. Biztonságos, hatékony bármilyen böngészési feladathoz. 

Avant Browser  Összefoglaló:Avant Browser aero felülettel

 • szinkronizálható böngésző
 • rengeteg testre szabhatósági lehetőség
 • Több böngészőmotort is tartalmaz
 • beépített RSS olvasó
 • Flash blokkoló
 • korszerű letöltés kliens
 • kis méret
 • gyors oldalbetöltődés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.avantbrowser.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avant Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SlimBrowser 18.0.0.02023-09-01 SlimBrowser 18.0.0.0 (1)
  A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a […]
 • Avant Browser Portable 2018 Build 52018-05-16 Avant Browser Portable 2018 Build 5 (0)
  Az Avant Browser Portable egy telepítést nem igénylő, egyszerre több böngészőmotort is tartalmazó, számos hasznos szolgáltatással […]
 • Torch Browser 42.0.0.103382015-10-01 Torch Browser 42.0.0.10338 (0)
  A Torch Browser Magyar nyelven is használható, számos kiegészítővel ellátott remek kis böngészőmotor. Free alkalmazásként […]
 • Chromium 128.6594.02024-07-13 Chromium 128.6594.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Mozilla Firefox Portable 128.02024-07-12 Mozilla Firefox Portable 128.0 (0)
   A Mozilla Firefox Portable rendkívül gyors intelligens böngészést biztosító szoftver amely napjaink egyik legnépszerűbb […]

Szólj hozzá