UltraFileSearch 6.6.0

Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló programok, támogatja a szűrők, kizárások lehetőségét. A kereséseket el lehet menteni, ha szükséges fájlátnevezési funkciót is rendelkezésre bocsájt.

Egy professzionális, nagyon egyszerűen használható fájlok keresésére használható alternatív fájlkezelő szoftver az UltraFileSearch. A program ideális választás, hogy opcionálisan fájlokat tudj átnevezni a korábban megadott változók szerint.

A UltraFileSearch letölthető hagyományos Installer, illetve Portable változatban, az utóbbi alternatíva azok számára lehet ideális, akik a szoftvert csak ki szeretnék próbálni, vagy több gépre szánták anélkül hogy azt telepíteni kelljen.

A program a szokásos navigációs szerveket, illetve beállítási opciókat tartalmazza. Ha rengeteg fájlt tárolsz a gépeden, igénybe vehetsz szűrőket, kizárásokat, így pontosabb eredményeket kaphatsz. Szinte bármilyen fájlt támogat, legyen az dokumentum, kép, videó, archívum fájl. Az UltraFileSearch használata nagyon egyszerű. A szoftver indítását követően a felső eszköztárán található kereső mezőbe lehet bevinni annak a fájlnak a nevét, amiről szó van. Itt ez lehet bármilyen betű kombináció, vagy akár szám.

Fájl kereső, átnevező szoftver az UltraFileSearch

A találati eredményeket mappa szerint tudja megjeleníteni, így az egyszerűbb navigálhatóságról is gondoskodik. Ezt a fájlt meg lehet nyitni, illetve néhány alapvetőbb fájlkezelési feladatot is elvégezhetsz, át lehet azt nevezni. Tartalmaz még egy különleges funkciót, a korábban végrehajtott keresésekről egy egyszerűbb jelentést is lehet készíteni ez az opció a későbbi használatakor jöhet jól abban az esetben ha hasonló keresését hajtanál végre. Az UltraFileSearch több nézetmód szerint tudja kilistázni ezeket a fájlokat. Legyen az méret, dátum. A szoftver ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe. Akinek elnyerné a tetszését meg is vásárolható.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a Glarysoft Quick Search vagy a SearchMyFiles nevű programot, belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás. Az utóbbi alternatíva egy korszerű duplikátum kereső funkciót is tartalmaz.

Az UltraFileSearch egy prémium kategóriás fájlkereső szoftver, szűrők, kizárások támogatása jellemzi. Az alábbi fájlkezelő egy fájl átnevező funkciót is tartalmaz. Hordozható változatban is elérhető.

UltraFileSearch

UltraFileSearch összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • fájlkereső funkció
 • menthető jelentések
 • szűrők támogatása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.ultrafilesearch.com/
UltraFileSearch letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UltraFileSearch
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SearchMyFiles 3.232023-01-14 SearchMyFiles 3.23 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • Files 3.0.8.02023-11-18 Files 3.0.8.0 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • AB Commander 23.11.42023-11-16 AB Commander 23.11.4 (0)
  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási […]
 • EF File Catalog 23.112023-11-08 EF File Catalog 23.11 (0)
  Az EF File Catalog nevű alkalmazással egy speciális fájlkezelő programot próbálhatsz ki, amivel a gépeden található tartalmak […]
 • EF Multi File Renamer Portable 23.112023-11-05 EF Multi File Renamer Portable 23.11 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]