SearchMyFiles 3.07

A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak ítélt fájlokat. Rengeteg speciális szűrőt támogat. Duplikált fájlkeresőként is funkcionál. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható. Free alkalmazás.

Akik rengeteg fájlt tárolnak a számítógépükön, azok számára igen hasznos lehet a címben szereplő alternatív fájlkezelő alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy egyszerűen egyéni szűrük használatával kutass fel tartalmakat. A SearchMyFiles különlegessége, hogy nem kell telepíteni, így egy cserélhető adathordozóról is futtatható.

A SearchMyFiles letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a benne található .exe fájlra kattintva azonnal futtathatóvá válik.

A szoftver kezelőfelülete igen jól tervezett, ahol olyan szűrési opciók is felfedezhetőek, amik más hasonló feladatra tervezett alkalmazás esetén nem érhetőek el. Keresésnél, lehet dátum szerint is szűrni, ahol módosítás, illetve létrehozás dátuma szerint lehet a változókat figyelembe venni. Természetesen itt méret alapján is meg lehet ezt valósítani.

Extra opcióként duplikátum tartalmakat is kereshetsz, ami helyfelszabadításhoz elengedhetetlen. Külön megadható, hogy mely területet vegye figyelembe, legyen az egy adott mappa, vagy akár partíció. Kizárások is alkalmazhatóak. Igen gyorsan, pontosan szolgáltat eredményeket.

A jelentéseket több formátumban is el lehet menteni, ami bármikor jól jöhet egy esetleges összehasonlítás céljából.

Hasonló feladatokra tervezett alkalmazás még a Wise JetSearch, belőle is elérhető telepítést nem igénylő változat. Igaz ő kevesebb funkciót tesz elérhetővé. Hasonló merevlemez asszisztens program még a Hddb, őt is érdemes kipróbálni.

A SearchMyFiles egy profi fájlkezelő alkalmazás, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz nehezen megtalálható tartalmakat felkutatni. Szűrőket is biztosít, a futtatott keresések el is menthetőek. Extra opciójaként duplikált fájlok keresését is rá lehet bízni, nem kell telepíteni, hordozható szoftver.

SearchMyFiles

SearchMyFiles Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SearchMyFiles
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MobileFileSearch 1.262020-11-19 MobileFileSearch 1.26 (0)
  A MobileFileSearch egy fájlok keresésére használható fájlkezelő szoftver amit a számítógéphez csatlakoztatott Mobilokhoz lehet […]
 • UltraSearch 2.20.4872020-10-18 UltraSearch 2.20.487 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • Wise JetSearch 3.2.32020-03-26 Wise JetSearch 3.2.3 (0)
  A Wise JetSearch segítségével kibővített keresési lehetőségekhez nyerünk hozzáférést, profi fájlkereső alkalmazás több szűrési […]
 • WizFile 2.062018-11-14 WizFile 2.06 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 2.062018-11-14 WizFile Portable 2.06 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]