FTP

SearchMyFiles 3.25

A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak ítélt fájlokat. Rengeteg speciális szűrőt támogat. Duplikált fájlkeresőként is funkcionál. Nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható. Free alkalmazás.

Akik rengeteg fájlt tárolnak a számítógépükön, azok számára igen hasznos lehet a címben szereplő alternatív fájlkezelő alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy egyszerűen egyéni szűrük használatával kutass fel tartalmakat. A SearchMyFiles különlegessége, hogy nem kell telepíteni, így egy cserélhető adathordozóról is futtatható.

A SearchMyFiles letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a benne található .exe fájlra kattintva azonnal futtathatóvá válik.

A szoftver kezelőfelülete igen jól tervezett, ahol olyan szűrési opciók is felfedezhetőek, amik más hasonló feladatra tervezett alkalmazás esetén nem érhetőek el. Keresésnél, lehet dátum szerint is szűrni, ahol módosítás, illetve létrehozás dátuma szerint lehet a változókat figyelembe venni. Természetesen itt méret alapján is meg lehet ezt valósítani.

Szűrő funkcióval futtatható fájlkereső szoftver a SearchMyFiles

Extra opcióként duplikátum tartalmakat is kereshetsz, ami helyfelszabadításhoz elengedhetetlen. Külön megadható, hogy mely területet vegye figyelembe, legyen az egy adott mappa, vagy akár partíció. Kizárások is alkalmazhatóak. Igen gyorsan, pontosan szolgáltat eredményeket.

A jelentéseket több formátumban is el lehet menteni, ami bármikor jól jöhet egy esetleges összehasonlítás céljából.

Hasonló feladatokra tervezett alkalmazás még a Wise JetSearch, belőle is elérhető telepítést nem igénylő változat. Igaz ő kevesebb funkciót tesz elérhetővé. Hasonló merevlemez asszisztens program még a Hddb, őt is érdemes kipróbálni.

A SearchMyFiles egy profi fájlkezelő alkalmazás, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudsz nehezen megtalálható tartalmakat felkutatni. Szűrőket is biztosít, a futtatott keresések el is menthetőek. Extra opciójaként duplikált fájlok keresését is rá lehet bízni, nem kell telepíteni, hordozható szoftver.

SearchMyFiles

SearchMyFiles Összefoglaló:

SearchMyFiles letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SearchMyFiles
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltraFileSearch 6.8.02024-04-10 UltraFileSearch 6.8.0 (0)
  Az UltraFileSearch egy rendkívül hatékony, egyszerű lehetőségeket biztosító fájlkereső alkalmazás. A szoftver, mint a hasonló […]
 • Files 3.32024-03-19 Files 3.3 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • UltraSearch 4.0.3.8732023-10-04 UltraSearch 4.0.3.873 (0)
  Az UltraSearch egy speciális fájlkezelő alkalmazás amivel néhány lépésben kutathatsz fel olyan fájlokat, amiket eddig csak nehezen […]
 • Glarysoft Quick Search 5.35.1.1442023-06-26 Glarysoft Quick Search 5.35.1.144 (0)
  A Glarysoft Quick Search egy Magyar nyelvű, több módszert is támogató fájlkereső szoftver. A programmal szinte bármilyen tartalmat […]
 • FindOnClick 3.3.2.02022-09-23 FindOnClick 3.3.2.0 (0)
  A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő […]

Szólj hozzá