Fájlkereső alkalmazás - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

fájlkereső

 • A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk az eddig kipróbált programokkal összehasonlítva. A Free alkalmazás a számítógépen és az interneten elérhető tartalmak közötti keresésére is használható.

  Flow Launcher 1.9.5

  A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk az eddig kipróbált programokkal összehasonlítva. A Free alkalmazás a számítógépen és az interneten elérhető tartalmak közötti keresésére is használható.

  olvasd tovább...

 • A Flow Launcher Portable egy telepítés nélkül futtatható fájlkereső amivel akár rendszerparancsokat is el tudunk indítani. A Free alkalmazást egy kiváló felhasználói felülettel tervezték ami fájlokhoz, alkalmazásokhoz, illetve akár interneten közzétett tartalmakhoz is kipróbálható. Kedvencek támogatással, illetve billentyűparancsokkal is futtatható. Konfigurálhatjuk a kinézetét, kiegészítőket lehet beszerezni hozzá amivel akár különleges feladatokhoz, PowerShell CMD parancsokkal futtatható.

  Flow Launcher Portable 1.9.5

  A Flow Launcher Portable egy telepítés nélkül futtatható fájlkereső amivel akár rendszerparancsokat is el tudunk indítani. A Free alkalmazást egy kiváló felhasználói felülettel tervezték ami fájlokhoz, alkalmazásokhoz, illetve akár interneten közzétett tartalmakhoz is kipróbálható. Kedvencek támogatással, illetve billentyűparancsokkal is futtatható. Konfigurálhatjuk a kinézetét, kiegészítőket lehet beszerezni hozzá amivel akár különleges feladatokhoz, PowerShell CMD parancsokkal futtatható.

  olvasd tovább...

 • A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt fájlokkal történő munkafolyamtok lehetségesek, ilyen a fájlok másolása, mozgatása, törlése, mappák készítése, keresés, illetve gyorsbillentyűs parancsokkal történő funkciók futtatási módja, illetve a tartalmak megjelenítése minden kipróbálónak ideális paraméterekkel.

  Files 2.3.12

  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt fájlokkal történő munkafolyamtok lehetségesek, ilyen a fájlok másolása, mozgatása, törlése, mappák készítése, keresés, illetve gyorsbillentyűs parancsokkal történő funkciók futtatási módja, illetve a tartalmak megjelenítése minden kipróbálónak ideális paraméterekkel.

  olvasd tovább...

 • A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő fájlokat böngésznünk. A Free alkalmazás zenék, képek, videók, dokumentumok, illetve programok fájlkeresési feladataihoz futtatható, duplikátum fájlok törléséhez is remek. A fájlkezelő szoftver helyi menüből, parancssorosan is futtatható. MD5, SHA2 Hash értékeket lehet a tartalmakhoz generálni. Megjeleníti az MP3 zenei tartalmak ID3 Tag jellemzőit. CSV fájlkiterjesztésbe exportálhatjuk az eredményt.

  FindOnClick 3.3.2.0

  A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő fájlokat böngésznünk. A Free alkalmazás zenék, képek, videók, dokumentumok, illetve programok fájlkeresési feladataihoz futtatható, duplikátum fájlok törléséhez is remek. A fájlkezelő szoftver helyi menüből, parancssorosan is futtatható. MD5, SHA2 Hash értékeket lehet a tartalmakhoz generálni. Megjeleníti az MP3 zenei tartalmak ID3 Tag jellemzőit. CSV fájlkiterjesztésbe exportálhatjuk az eredményt.

  olvasd tovább...

 • Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási feladatokat is lehetővé tesz, Windows integrációs szolgáltatást, több módszer szerinti fájl kilistázási opciókat is támogat. Specialitása, beépített kép nézegető, mappa szinkronizálás, fájl kereső, átnevező.

  AB Commander 22.9

  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási feladatokat is lehetővé tesz, Windows integrációs szolgáltatást, több módszer szerinti fájl kilistázási opciókat is támogat. Specialitása, beépített kép nézegető, mappa szinkronizálás, fájl kereső, átnevező.

  olvasd tovább...