Karbantartó szoftverek

WinTools.net Professional 24.3.1

A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a Windows operációs rendszeredet. A fontosabb, támogatott funkcióit tekintve tartalmaz böngésző, Registry tisztítót, fájlkeresőt, Startup Managert, Windows konfigurálót, illetve egy igen hatékony Uninstaller funkciót. Magyar nyelven próbálható ki.

Egyetlen alkalmazás biztosít minden olyan funkciót aminek köszönhetően gyorsabbá, stabilabbá teheted a számítógépedet, ezt felhasználóbarát megközelítésből teszi, sőt Magyar nyelven is támogatott a használata. A WinTools.net Professional profi karbantartó alkalmazás.

A WinTools.net Professional letöltése után, a telepítés befejeztével lehetséges, hogy a szoftver nem honosított formában fog elindulni, ezt természetesen a beállításoknál meg lehet változtatni, Ezt az „Options – Language” menüponton belül teheted meg. Ha módosítottad a nyelvet a szoftver automatikusan újra indul, ezt követően kezdhető el a számítógép karbantartása.

A WinTools.net Professional több csomagban is beszerezhető, azok között funkcionális különbségek fedezhetőek fel, így minden felhasználó kiválaszthatja melyikre tart igényt.

A szoftver legfontosabb funkcióit tekintve, információt tud biztosítani a számítógéped hardveres jellemzőiről, illetve az operációs rendszerről. Ez a karbantartó szoftver tartalmaz egy beépített Uninstaller funkciót, vele eltávolíthatóak azok a programok amik már teljesen fölöslegessé váltak. A WinTools.net Professional megoldásával optimalizálható a regisztrációs adatbázis, ahol szükség esetén egy biztonsági mentést is tudsz készíteni, vagy visszaállítani egy korábbi stabil állapotot.

Konfigurálási munkafolyamatokhoz is futtatható a WinTools.net Professional

A programmal megtekinthetőek azok a folyamatok, alkalmazások, amik automatikusan töltődnek be a Windows indulásakor, természetesen ezeket az elemeket adminisztrálni is lehet. Törölni fölöslegeseket, új alkalmazásokat hozzáadni. A WinTools.net Professional automatikusan betöltődő program, Startup Manager szolgáltatásával gyorsabbá teheted a géped indulását.

A WinTools.net Professional tartalmaz néhány igen hasznos konfigurálási eszközt, ahol néhány alapértelmezett értékkel futó feladat szabható testre. Ez az Opció hálózati szolgáltatások esetén is támogatott.

A WinTools.net Professional extra opciói részeként, közvetlen hozzáférést biztosít a Regedit-hez, a Windows beépített tűzfal szolgáltatásához, a vezérlőpulthoz.

Ingyenes, egyben igen népszerű karbantartó alkalmazás a Ccleaner az alábbi alternatíva számos különleges funkcióval el van látva, beszerezhető hordozható változatban is. Szintén a sokrétűséget szem előtt tartó rendszer optimalizáló szoftver a Glary Utilities, a szoftverrel eltávolíthatóak az érvénytelen ikonok, ami a felhasználói élmény javítását hivatott elérni.

A WinTools.net Professional karbantartója tartalmaz Startup Managert, Uninstallert, Hálózat, illetve Windows konfigurálót, Registry, böngésző tisztítót. Az alkalmazás támogatja, hogy néhány Windows szolgáltatáshoz is hozzá tudj férni. Magyar nyelvű.

WinTools.net Professional

WinTools.net Professional összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Registry, böngésző tisztító
 • Windows, hálózat konfiguráló
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • fájlkereső funkció
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.wintools.net/
WinTools.net Professional letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinTools.net Professional
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Privacy Eraser Free Portable 6.9.0.49762024-07-05 Privacy Eraser Free Portable 6.9.0.4976 (0)
  A Privacy Eraser Free Portable egy privát takarítási segédlet, amivel néhány egyszerű lépésben teheted nem csak hogy biztonságosabbá, […]
 • WinTools.net Premium 24.5.12024-05-09 WinTools.net Premium 24.5.1 (0)
  A WinTools.net Premium egy multifunkciós karbantartó szoftver, rengeteg hasznos funkciót biztosít. Registry tisztító, Startup […]
 • SlimCleaner Plus 4.3.1.872021-06-17 SlimCleaner Plus 4.3.1.87 (0)
  A SlimCleaner Plus egy univerzális karbantartó és rendszer konfiguráló szoftver, amivel egyetlen felületen takaríthatod a […]
 • CCleaner Professional 6.26.111692024-07-17 CCleaner Professional 6.26.11169 (1)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • TweakPower 2.0562024-07-08 TweakPower 2.056 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]

Szólj hozzá