SlimCleaner Plus 4.22.75

A SlimCleaner Plus egy univerzális karbantartó és rendszer konfiguráló szoftver, amivel egyetlen felületen takaríthatod a számítógépedet és teheted gyorsabbá annak a működését. Pucolja a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt. Uninstallálhatóak vele a régi alkalmazások, illetve áttekinthetőek a Startup elemei.

Egy igazán remek rengeteg hasznos funkcióval ellátott speciális karbantartó alkalmazás a SlimCleaner Plus, ami nem csak a PC teljesítményének a javítására használható fel, hanem alapvető konfigurálási feladatokat is el lehet látni vele. Maga a szoftver, a SlimCleaner Plus ingyenes változatban is elérhető, igaz funkcionálisan sokkal kevesebb opciót tartalmaz.

A SlimCleaner Plus letöltése után egy installer változat válik elérhetővé, kliens, ami segít az aktuális legújabb változat beszerzésében és annak telepítésében. Ez nem túl sok időt vesz igénybe, aminek az elvégeztével egy áttekinthető, felhasználóbarát, modern felület fogadja a kipróbálóit. Windows 10 támogatottságot élvez.

A SlimCleaner Plus az egyes karbantartási opciókat külön menüpontokra bontva teszi elérhetővé, ahol szinte minden szemetelésre hajlamos terület vizsgálat alá vonható. Lehet vele törölni a böngészők előzményeit, természetesen az összes népszerűbb motort ismeri, takarítja az érvénytelen regisztrációs adatbázis bejegyzéseket, továbbá a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlokat, így helyfelszabadításra is képes.

Konfigurálni lehet vele az automatikusan induló programok listáját, azokról rengeteg információt szolgáltat, felhasználói értékeléseket is kapunk. A SlimCleaner Plus ideális arra hogy a régi használaton kívül eső alkalmazásokat is törölni lehessen, ezt néhány kattintással kezdeményezni lehet majd az azok után visszahagyott nyomok eltávolításához is nyújt funkciót. A Windows Tools menüponton belül számos Windows szolgáltatáshoz lehet közvetlenül hozzáférni, többek között a Registry editor, töredezettség mentesítő, rendszer visszaállítás, Windows Update szolgáltatáshoz.

A SlimCleaner Plus közvetlenül a fő kezelőszerven képes egykattintásos feladatokat is ellátni, itt a felhasználó által korábban összeállított profil szerint teszi ezt, így a program egyetlen parancs kiadásával tud egy sor hasznos feladatot ellátni, neki köszönhetően egy sor karbantartási feladatra optimalizált szoftver egyidejű futtatása válik teljesen fölöslegessé.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a SlimCleaner Plus ingyenes használata esetén néhány funkciója nem vehető igénybe.

Ingyenes alternatívájaként használhatod a CCleaner, vagy a Wise Care 365 karbantartóját, esetleg a Glary Utilities megoldását.

A SlimCleaner Plus egy multifunkciós karbantartó alkalmazás, amivel nem csak hogy tisztítani tudod az operációs rendszeredet, hanem konfigurálni is tudod azt. Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe.

SlimCleaner Plus

SlimCleaner Plus összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző, merevlemez, registry pucoló
 • Windows konfiguráló
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • egy kattintásos rendszer optimalizálás
 • duplikátum kereső
 • fájlmegsemmisítő
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.slimwareutilities.com/index.php
SlimCleaner Plus Letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SlimCleaner Plus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,97 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinTools.net Professional 20.122020-12-09 WinTools.net Professional 20.12 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a Windows […]
 • JoyoBox Cleaner 5.5.0.02018-03-18 JoyoBox Cleaner 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]
 • CCleaner Professional 5.78.85582021-03-25 CCleaner Professional 5.78.8558 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]
 • WinTools.net Premium 20.122020-12-09 WinTools.net Premium 20.12 (0)
  A WinTools.net Premium egy multifunkciós karbantartó szoftver, rengeteg hasznos funkciót biztosít. Registry tisztító, Startup […]