Böngészők

Vivaldi 6.7.3329.35

A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre szabhatóság. Nem csak hogy gyors, látványos felülettel, könnyen használható menüpontokkal rendelkezik, támogatja a egérgesztusos vezérlést, saját billentyűparancsok rendelhetőek hozzá. Free alkalmazásként használható, Magyar nyelvű.

A szóban forgó szoftver a nevesebb böngészőkkel összehasonlítva abban gyújt többet, hogy a kipróbálója megjelenésben teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani, rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít. A Vivaldi böngészője több platformra is elérhető.

A Vivaldi Letöltése, illetve a telepítés végrehajtása után, az első futtatás alkalmával van arra lehetőség, hogy az igényeidhez tudd igazítani, Itt saját témát választhatsz, ezáltal az ízlésedhez igazíthatod magát a megjelenést, természetesen rengeteg beállítást ki lehet választani hogy a böngésző minden felhasználó számára megfelelő kinézettel álljon rendelkezésre.

A Vivaldi funkcionálisan az alapvető lehetőségeket szolgáltatja, de természetesen kiegészítők hozzáadásával bővíthető a felhasználhatósági köre. A program Magyar nyelven használható, ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható kiadásban is teljes eszköz felszereltséggel lehet használni böngészésre.

Vivaldi – Kényelmes böngészési lehetőségek:

Ez a böngésző számos kényelmi funkciót biztosít, egyedi gyors parancsokat használhatsz, billentyűparancsokkal, egérmozdulatokkal is könnyebbé teheted a használatát. A beállításoknál megváltoztatható a kezdőlap, tilthatóak a süti fájlok mentése, a címsor pozíciója előre megadható. A böngészővel akár rögtönzött jegyzeteket is készíthetsz, elmentheted azokat, később újból meg is nyithatod. Ígéretes, ingyenes böngésző bármely feladatra.

A Vivaldi böngészője nem csak átlagos felhasználási célokra alkalmas, mivel olyan speciális lehetőségek is helyet kaptak benne, mint például Webfejlesztői eszközök, ezen funkció többek között a Google Chrome-ban is felfedezhető. Azt kezdők, illetve haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók tudnak majd felhasználni webes munkafeladatokhoz ahol ezek az eszközök fontosak.

Ha a Vivaldi mégsem nyerné el a tetszésedet, helyette választhatod a Slimjet megoldását, ami funkcionálisan jeleskedik. Szintén a széleskörűséggel jellemezhető a QupZilla, vele sokkal könnyebben követheted az általad fontosnak tartott oldalak hírcsatornáit, mivel RSS olvasót is használhatunk a hétköznapi böngészési feladataink élményesebb szórakozás céljából.

A Vivaldi böngészője egy számos platformra, (Linux, Windows, Android) elérhető alkalmazás, igen rugalmasan testre szabható, gyors oldalbetöltődést biztosít. Kiegészítők tölthetőek le hozzá, gyors billentyű parancsokkal is el lehet indítani adott oldalak betöltését. Magyar nyelven is futtatható.

Vivaldi

Vivaldi Összefoglaló:

 • Böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • rengeteg speciális beállítás
 • előre kiválasztható bőrök
 • egérgesztussal való vezérelhetőség
 • billentyűkombinációs parancsok
 • pluginok adhatóak hozzá
 • fejlesztői eszközök
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vivaldi.com/
Vivaldi letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Vivaldi
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cent Browser 5.0.1130.822024-04-17 Cent Browser 5.0.1130.82 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Cent Browser Portable 5.0.1130.822024-04-17 Cent Browser Portable 5.0.1130.82 (0)
  A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé […]
 • CCleaner Browser 122.0.24525.1312024-04-04 CCleaner Browser 122.0.24525.131 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Opera Crypto Browser 108.0.5067.282024-03-15 Opera Crypto Browser 108.0.5067.28 (0)
  Az Opera Crypto Browser egy dedikált Web3 technológiával kifejlesztett gyors böngésző amit egy integrált kriptovaluta pénztárcával […]
 • UR Browser 79.1.3945.15 Beta2020-02-14 UR Browser 79.1.3945.15 Beta (0)
  Az UR Browser egy sok hasznos funkciót tartalmazó böngésző amivel remek felhasználói élménnyel lehet adott tartalmakat megtekinteni. […]

Szólj hozzá