Cent Browser 5.0.1002.295

A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free alkalmazás a kiindulási alapot kiegészíti egérgesztusokkal való vezérléssel, oldalak PDF-be való mentéshez opciókkal. Természetesen tud szinkronizálni, privát mód, Magyar nyelvi támogatás jellemzi.

Egy továbbfejlesztett minden fontosabb fontosabb funkciót biztosító böngészőmotor, ami a gyors használatot tartja szem előtt, nem más mint a Cent Browser nevű alkalmazás.

A szoftver a letöltése után egy kattintással telepíthető, ami után azonnal szinkronizálni is lehet. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy a Cent Browser az installáláskor alapértelmezett böngészőként fog működni, természetesen ez tiltható neki, ha csak ki szeretnénk próbálni.

Ha nem akarod telepíteni, a Cent Browser hordozható változatban is elérhető, ugyan azokat a képességeket fedezhetjük fel mintha a hagyományos verzióját futtatnánk.

Mint korábban említésre került, a Cent Browser egy továbbfejlesztett, kibővített szolgáltatásokkal rendelkező Google Chrome, pluszként néhány plusz navigációs opciót tesz elérhetővé, egérmozdulatok rendelhetőek adott feladatokhoz, a fontosabb oldalakat akár PDF formájában is menteni lehet későbbre.

Természetesen emellett biztosítja azokat az alapfunkciókat, amik fontosnak tekinthetőek egy böngésző esetén. Intelligens címsor, ami az URL beírásán kívül közvetlen keresésekre is használható, biztosít inkognitó ablakot ahol a munkafolyamat végeztével egyszerűen törölhetőek a korábbi előzmények. A Cent Browser támogatja, hogy további bővítményeket hozzá tudjunk adni, így bővíthető ki a felhasználási terület. Az egyéb jellemzőit tekintve jobb memóriakezelést tesz lehetővé, görgethető lapozósáv, Super Drag..

Szintén tud oldalakat PDF-be menteni a Slimjet ami videók letöltéséhez is biztosít külön kiegészítőt. Az UC Browser megoldásának a különlegessége, hogy választani lehet a használni kívánt böngészőmotorok között.

A Cent Browser egy gyors továbbfejlesztett memóriakezeléssel, oldalak PDF-be való mentésére is alkalmas böngésző, igény esetén további kiegészítőkkel és témákkal lehet testre szabni. Magyar nyelven is tud.

Cent Browser

Cent Browser összefoglaló:

 • Chrome alapú böngésző
 • szinkronizálás
 • inkognitó ablak
 • egérgesztus vezérlés
 • oldalak PDF-be való mentése
 • intelligens címsor
 • Super Drag
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.centbrowser.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cent Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cent Browser Portable 5.0.1002.2952022-12-31 Cent Browser Portable 5.0.1002.295 (0)
  A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé […]
 • Mozilla Firefox 121.0.12023-12-03 Mozilla Firefox 121.0.1 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • CatSXP 3.12.12023-11-30 CatSXP 3.12.1 (0)
  A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free […]
 • Vivaldi 6.4.3160.472023-11-29 Vivaldi 6.4.3160.47 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • Sleipnir 6.5.3.40002023-11-28 Sleipnir 6.5.3.4000 (0)
  A Sleipnir böngészőjével rugalmas formában tekintheted meg a téged érdeklő oldalakat, biztosít minden olyan funkciót amit elvárhatunk […]