Portable Böngészők

Cent Browser Portable 5.1.1130.129

A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé tartozik az egérgesztusos vezérlés, oldalak PDF-be mentése. Az alábbi Free alkalmazás a privátabb munkamenet biztosításához inkognitó ablakot is biztosít. Hordozható szoftver formájában vehető igénybe.

Böngészők egész hada áll rendelkezésre, hogy a téged érdeklő tartalmakat meg tudd tekinteni. Közöttük található olyan is ami kicsit több funkciót biztosít az adott feladaton kívül. Itt egy újabb a Cent Browser Portable, ami túlságosan sok extrát nem biztosít, ráadásul a Google Chrome-ot veszi alapnak. Ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni.

Az alábbi változat különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött fájl kicsomagolását kell végrehajtani, ami egy kattintással megvalósítható. Ezt fel lehet másolni egy USB kulcsra, több gépen is futtathatóvá válik szemetelés nélkül.

A kínálatunkban a Cent Browser Portable installálható változata is elérhető, napi használatra szánva.

Alapfunkcióként szolgáltatja azokat a lehetőségeket akárcsak a kiindulási alap, szinkronizálás, keresésekre használható címsor. Privátabb munkamenetek kezdeményezéséhez inkognitó ablak használható. Természetesen Magyar nyelven futtatható.

A Cent Browser Portable beállításainál számos egyéni változó testre szabható, a letöltések alapértelmezett mentési útvonala, keresőmotor, viselkedés. Itt jön szóba néhány különleges funkciója, amivel ki lett bővítve, ilyen az egérgesztusok támogatása, ahol adott funkciót tudsz hozzárendelni, továbbá az a lehetőség, hogy a számodra érdekesebb oldalakat akár PDF formájában is menteni lehet, ez inkább szöveges tartalmak esetén lehet igen hasznos. Ha kevésnek bizonyulna amit tud, vagy esetleg nem vagy kibékülve az alapértelmezett kinézetével, azt kiegészítők formájában lehet tovább fejleszteni.

Szintén telepítés nélkül használható böngésző a Mozilla Firefox Portable, vagy a Slimjet Portable ami számos extra funkcióval fel van szerelve, legyen az multimédiás tartalmak lementésének a lehetősége, vagy a képlopások kezdeményezése.

A Cent Browser Portable egy hordozható formában futtatható böngésző, ami biztosítja azokat az alapvető funkciókat amikre a felhasználók igényt tarthatnak.

Cent Browser Portable

Cent Browser Portable összefoglaló:

 • Chrome alapú böngésző
 • nem kell telepíteni
 • szinkronizálás
 • egérgesztusos vezérlés
 • intelligens címsor
 • oldalak PDF-be való mentésének a lehetősége
 • privát munkamenetek kezdeményezése
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.centbrowser.com/
Cent Browser Portable letöltés

letoltes64bitletoltes32bit.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Cent Browser Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cent Browser 5.1.1130.1292024-06-28 Cent Browser 5.1.1130.129 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Tor Browser 13.5.12024-07-10 Tor Browser 13.5.1 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • Vivaldi 6.8.3381.462024-06-25 Vivaldi 6.8.3381.46 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • SlimBrowser Portable 18.0.0.02023-09-01 SlimBrowser Portable 18.0.0.0 (0)
  A SlimBrowser Portable egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető böngészőmotor, ami szükség esetén tud szinkronizálni is. Rengeteg […]
 • Gate Brower 8.1.02021-06-13 Gate Brower 8.1.0 (0)
  A Gate Brower egy privát, modern böngésző amivel normál tartalmak, illetve integrált multimédiás tartalommal rendelkező oldalalak is […]

Szólj hozzá