Vivaldi Portable 3.3.2022.36

A Vivaldi Portable egy telepítést nem igénylő, számos testreszabási lehetőséggel biztosított böngésző, ami a rugalmas használhatóságon kívül a gyors futtathatóságot is szem előtt tartja. Webpanel, jegyzettömb szolgáltatás, alkalmazkodó felület jellemzi. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven futtatható.

Gyors, megbízható, számos testreszabási lehetőséggel ellátott telepítést egyáltalán nem igénylő böngésző a Vivaldi Portable, ami funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket, ami a számodra fontosnak tartott weboldalak maximális felhasználói élmény mellett történő megtekintéséhez szükséges. A Vivaldi Portable telepíthető változatban is letölthető.

Az alkalmazás beüzemeléséhez csak annyit kell tenni, hogy a letöltött .exe fájlt futtatva a beépített varázslófelület utasításait követve azt kibontjuk egy mappába, azt felmásolhatod egy USB adathordozóra, arról akár több gépen is futtatni tudod.

A Vivaldi Portable erőssége a rendkívül testre szabhatóság, maga a felhasználó döntheti el hogy milyen elrendezés szerint szeretné futtatni. A böngésző, alkalmas, hogy a többször meglátogatott oldalakat kedvencekhez tudd adni, természetesen néhány kattintással változtatható meg az alapértelmezett kezdőoldal. Nagyobb méretű fájlok letöltéséhez egy beépített letöltés menedzser funkciót is szolgáltat, ami támogatja, hogy a megkezdett munkafolyamatot szüneteltetni tudd.

A Vivaldi Portable fontosabb jellemzőit tekintve: alkalmazkodó felület, térbeli navigálás, webpanelek, beépített jegyzettömb szolgáltatás.

A könnyebb kezelhetőség érdekében egérgesztusos navigálási lehetőségeket, billentyűparancsos parancsokat is lehet alkalmazni. Ha a Vivaldi Portable böngészőjéből többet szeretnél kihozni, ahhoz további kiegészítőket is hozzáadhatsz, rengeteg plugin érhető el hozzá hivatalos oldalról.

Telepítést nem igénylő böngésző még a Maxthon Portable, illetve a Mozilla Firefox Portable. Kifejezetten 64 Bites operációs rendszerekre kifejlesztett böngészőmotor a Cyberfox Portable, természetesen őket is kipróbálhatod.

A Vivaldi Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással összevetve. Erősségét a rendkívül felhasználóbarát testre szabhatóságban lehet érzékelni. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Vivaldi Portable

Vivaldi Portable Összefoglaló:

 • Telepítés nélkül használható böngésző
 • számos speciális testre szabhatósági lehetőség
 • Plugin támogatás
 • alkalmazkodó felület
 • webpanel, jegyzettömb szolgáltatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vivaldi.com/features/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vivaldi Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 87.0.4274.02020-09-24 Chromium 87.0.4274.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Vivaldi 3.3.2022.472020-09-22 Vivaldi 3.3.2022.47 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • The Classic Browser 6.12020-09-09 The Classic Browser 6.1 (0)
  A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes […]
 • Chrome Portable 85.0.4183.1022020-09-09 Chrome Portable 85.0.4183.102 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Waterfox Portable 2020.01.12020-02-06 Waterfox Portable 2020.01.1 (0)
  A Waterfox Portable a népszerű, kifejezetten 64 Bites operációs rendszereket megcélzó böngésző telepítést nem igénylő változata, ami […]