Vivaldi Portable 2.5.1525.48

A Vivaldi Portable egy telepítést nem igénylő, számos testreszabási lehetőséggel biztosított böngésző, ami a rugalmas használhatóságon kívül a gyors futtathatóságot is szem előtt tartja. Webpanel, jegyzettömb szolgáltatás, alkalmazkodó felület jellemzi. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven futtatható.

Gyors, megbízható, számos testreszabási lehetőséggel ellátott telepítést egyáltalán nem igénylő böngésző a Vivaldi Portable, ami funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket, ami a számodra fontosnak tartott weboldalak maximális felhasználói élmény mellett történő megtekintéséhez szükséges. A Vivaldi Portable telepíthető változatban is letölthető.

Az alkalmazás beüzemeléséhez csak annyit kell tenni, hogy a letöltött .exe fájlt futtatva a beépített varázslófelület utasításait követve azt kibontjuk egy mappába, azt felmásolhatod egy USB adathordozóra, arról akár több gépen is futtatni tudod.

A Vivaldi Portable erőssége a rendkívül testre szabhatóság, maga a felhasználó döntheti el hogy milyen elrendezés szerint szeretné futtatni. A böngésző, alkalmas, hogy a többször meglátogatott oldalakat kedvencekhez tudd adni, természetesen néhány kattintással változtatható meg az alapértelmezett kezdőoldal. Nagyobb méretű fájlok letöltéséhez egy beépített letöltés menedzser funkciót is szolgáltat, ami támogatja, hogy a megkezdett munkafolyamatot szüneteltetni tudd.

A Vivaldi Portable fontosabb jellemzőit tekintve: alkalmazkodó felület, térbeli navigálás, webpanelek, beépített jegyzettömb szolgáltatás.

A könnyebb kezelhetőség érdekében egérgesztusos navigálási lehetőségeket, billentyűparancsos parancsokat is lehet alkalmazni. Ha a Vivaldi Portable böngészőjéből többet szeretnél kihozni, ahhoz további kiegészítőket is hozzáadhatsz, rengeteg plugin érhető el hozzá hivatalos oldalról.

Telepítést nem igénylő böngésző még a Maxthon Portable, illetve a Mozilla Firefox Portable. Kifejezetten 64 Bites operációs rendszerekre kifejlesztett böngészőmotor a Cyberfox Portable, természetesen őket is kipróbálhatod.

A Vivaldi Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással összevetve. Erősségét a rendkívül felhasználóbarát testre szabhatóságban lehet érzékelni. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Vivaldi Portable

Vivaldi Portable Összefoglaló:

 • Telepítés nélkül használható böngésző
 • számos speciális testre szabhatósági lehetőség
 • Plugin támogatás
 • alkalmazkodó felület
 • webpanel, jegyzettömb szolgáltatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vivaldi.com/features/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vivaldi Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cent Browser Portable 3.9.2.452019-03-25 Cent Browser Portable 3.9.2.45 (0)
  A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé […]
 • Waterfox Portable 56.2.102019-05-18 Waterfox Portable 56.2.10 (0)
  A Waterfox Portable a népszerű, kifejezetten 64 Bites operációs rendszereket megcélzó böngésző telepítést nem igénylő változata, ami […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]
 • Maxthon Portable 5.2.5.40002018-11-14 Maxthon Portable 5.2.5.4000 (2)
  A Maxthon Portable egy remek Magyar nyelven is használható hordozható böngésző, ami letöltés menedzsert is tartalmaz. Prémium […]
 • K-Meleon Portable 75.12016-05-08 K-Meleon Portable 75.1 (0)
  A K-Meleon Portable egy kis helyigénnyel rendelkező, rugalmasan futtatható böngésző. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy […]