Waterfox Portable 2021.03.2.3

A Waterfox Portable a népszerű, kifejezetten 64 Bites operációs rendszereket megcélzó böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos kiadással. Kinézetben, illetve opcionálisan teljesen azonos a Firefox böngészőjével. Természetesen Free alkalmazásként futtatható.

Ha 64 biten futó operációs rendszert használsz, arra keresel egy gyors és megbízható böngészőt, ami teljes mértékben ki tudja használni annak minden előnyös tulajdonságát, akkor itt a Waterfox Portable, ami abban is jeleskedik, hogy a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, mivel „hordozható böngésző”, egy USB adathordozóról is futtathatod.

A Waterfox Portable letöltése után a beüzemeléséhez csak annyit kell hogy tegyél, hogy a lementetett önkicsomagoló fájlt kibontod egy szabad helyre, ezután csak el kell indítani, opcionálisan testre is szabhatod az igényeidhez mérten.

Mint korábban említésre került, a Waterfox Portable kinézetben és funkcionálisan teljesen azonos a Mozilla Firefox böngészőjével, lehet vele szinkronizálni, támogatja a privát munkamenetet, emellett rengeteg olyan beállítás is biztosított amivel a végtelenségig az igényeidhez igazítható. Alapvetően gyárilag is rengeteg hasznos szolgáltatást tartalmaz, de ha ettől többet szeretnél belőle kihozni, pluginokat tudsz hozzáadni, a kinézetét a hivatalos oldalról skinkkel módosíthatod.

A Waterfox Portable címsorát nem csak adott oldalak megadására lehet használni, hanem akár keresni is tudsz. Külön a beállításoknál megadhatod a számára hogy ne jegyezze meg az előzményeket, vagy egy kattintással törölheted azt, hogy gyorsabbá tudd tenni a böngészőt.

Előnynek tekinthető az esetében, hogy nem kell telepíteni, kevés erőforrás igénnyel rendelkezik. Hordozható alternatívájaként választhatod még a Cyberfox Portable, vagy a Vivaldi Portable nevű alkalmazást, őket is érdemes kipróbálni.

A Waterfox Portable amellett hogy telepítést nem igényel, biztosít minden olyan lehetőséget, ami a rugalmas, gyors biztonságos böngészéshez szükséges. 64 bites operációs rendszerekhez lett tervezve. Rengeteg plusz funkcióval rendelkezik a böngészői élmény javításához. 

Waterfox Portable

Waterfox Portable összefoglaló:

 • 64 Bites böngésző
 • nem kell telepíteni
 • plugin, skin támogatás
 • Firefox alapon fut
 • szinkronizálás
 • intelligens címsor
 • privát munkamenet
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.waterfoxproject.org/#about

letoltes64bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Waterfox Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Waterfox G3.2.62021-09-16 Waterfox G3.2.6 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • Cyberfox 52.9.12018-07-01 Cyberfox 52.9.1 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható felületet is […]
 • Cyberfox Portable 52.7.42018-05-12 Cyberfox Portable 52.7.4 (1)
  A Cyberfox Portable egy telepítés nélkül futtatható Free alkalmazás, böngészőmotor aminek előnyeit a 64 bites Windows felhasználók […]
 • Chromium 97.0.4673.02021-10-17 Chromium 97.0.4673.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 94.0.4606.812021-10-14 Chrome Portable 94.0.4606.81 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]