X-Firefox 48.0 Rev 8

Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, rengeteg népszerű kiegészítővel okosítható, a privát munkameneten kívül videotelefonálást is lehetővé tesz. Magyar nyelven használható Gyors böngésző.

A telepítést nem igénylő alkalmazások rengeteg előnyös tulajdonságot hordoznak magukban, nekik köszönhetően sokkal rugalmasabban lehet adott feladatokat ellátni. Ha hordozható böngészőt keresel, használhatod az ingyenes X-Firefox szoftverét, ami a népszerű alkalmazás úgynevezett alternatív változata.

Ezt a kiadást sem kell telepíteni, csak a letöltést követően a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni, majd a program indítása után, néhány a működés érdekében szükséges fájlok letöltését engedélyezni neki.

A böngésző természetesen tud Magyar nyelven, funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket mint a népszerű böngészőmotor. Lehet vele szinkronizálni, a címsora használható keresésekre, a kinézetét témákkal lehet megváltoztatni, amellett, funkcionálisan pluginokkal látható el. Az X-Firefox rengeteg speciális beállítást szolgáltat, teljes mértékben testre szabható, kiválasztható az alapértelmezett keresés szolgáltató, megadható, hogy hová mentse el a letöltött fájlokat, meghatározható, hogy milyen adatokat szeretnénk magunkról kiszivárogtatni. Az X-Firefox amellett hogy rengeteg funkciót biztosít, gyors böngészőnek számít, a használata során folyamatosan igazodik a böngészési szokásainkhoz. Alapértelmezés szerint külön kiegészítő nélkül lehet videotelefonálásokat lebonyolítani, RSS csatornákra feliratkozni.

Az X-Firefox biztonságos, ehhez is rengeteg speciális beállítást szolgáltat, automatikusan tudja blokkolni a veszélyes weboldalakat, lehetőség van mesterjelszó használatára, követés elleni védelmet, saját blokkolási listákat lehet létrehozni.

Az X-Firefox mivel Portable verzió, egyszerűen egy USB kulcsra másolható és úgy futtatható, hogy nem szemeteli a regisztrációs adatbázist, több gépen is használatba vehető.

Az X-Firefox alternatívájaként használhatod még a Maxthon Portable vagy a SlimBrowser Portable megoldását, ha 64 bites operációs rendszerre optimalizált böngészőt szeretnél, választhatod a Cyberfox Portable böngészőjét.

Az X-Firefox egy telepítés nélkül használható gyors, biztonságos rendkívül testre szabható böngészőmotor, ami szinkronizáláshoz, bővítményekkel való ellátáshoz is támogatott. Ez a Portable változat Magyar nyelven is tud.

X-Firefox

X-Firefox összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Firefox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Cyberfox 52.2.12017-06-30 Cyberfox 52.2.1 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható […]
 • Mozilla Firefox 55.0.32017-08-26 Mozilla Firefox 55.0.3 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő igen nagy tudással rendelkező böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, […]
 • Waterfox 55.1.02017-09-23 Waterfox 55.1.0 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, […]
 • X-SRWare Iron 52.0.2750.02016-09-08 X-SRWare Iron 52.0.2750.0 (0)
  Az X-SRWare Iron egy Chrome alapon futó telepítés nélkül használható böngésző, ami tud szinkronizálni, intelligens […]
 • Pale Moon Portable 27.4.22017-08-29 Pale Moon Portable 27.4.2 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]