Portable Böngészők

X-Firefox 118.0.1

Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, rengeteg népszerű kiegészítővel okosítható, a privát munkameneten kívül videotelefonálást is lehetővé tesz. Magyar nyelven használható Gyors böngésző.

A telepítést nem igénylő alkalmazások rengeteg előnyös tulajdonságot hordoznak magukban, nekik köszönhetően sokkal rugalmasabban lehet adott feladatokat ellátni. Ha hordozható böngészőt keresel, használhatod az ingyenes X-Firefox szoftverét, ami a népszerű alkalmazás úgynevezett alternatív változata.

Ezt a kiadást sem kell telepíteni, csak a letöltést követően a tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni, majd a program indítása után, néhány a működés érdekében szükséges fájlok letöltését engedélyezni neki.

A böngésző természetesen tud Magyar nyelven, funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket mint a népszerű böngészőmotor. Lehet vele szinkronizálni, a címsora használható keresésekre, a kinézetét témákkal lehet megváltoztatni, amellett, funkcionálisan pluginokkal látható el.

Magyar nyelvű, nyílt forráskódú böngésző a X-Firefox

Az X-Firefox rengeteg speciális beállítást szolgáltat, teljes mértékben testre szabható, kiválasztható az alapértelmezett keresés szolgáltató, megadható, hogy hová mentse el a letöltött fájlokat, meghatározható, hogy milyen adatokat szeretnénk magunkról kiszivárogtatni. Az X-Firefox amellett hogy rengeteg funkciót biztosít, gyors böngészőnek számít, a használata során folyamatosan igazodik a böngészési szokásainkhoz. Alapértelmezés szerint külön kiegészítő nélkül lehet videotelefonálásokat lebonyolítani, RSS csatornákra feliratkozni. Az X-Firefox biztonságos, ehhez is rengeteg speciális beállítást szolgáltat, automatikusan tudja blokkolni a veszélyes weboldalakat, lehetőség van mesterjelszó használatára, követés elleni védelmet, saját blokkolási listákat lehet létrehozni. Az X-Firefox mivel Portable verzió, egyszerűen egy USB kulcsra másolható és úgy futtatható, hogy nem szemeteli a regisztrációs adatbázist, több gépen is használatba vehető.

Az X-Firefox alternatívájaként használhatod még a Maxthon Portable vagy a SlimBrowser Portable megoldását, ha 64 bites operációs rendszerre optimalizált böngészőt szeretnél, választhatod a Cyberfox Portable böngészőjét.

Az X-Firefox egy telepítés nélkül használható gyors, biztonságos rendkívül testre szabható böngészőmotor, ami szinkronizáláshoz, bővítményekkel való ellátáshoz is támogatott. Ez a Portable változat Magyar nyelven is tud.

X-Firefox

X-Firefox összefoglaló:

X-Firefox letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Firefox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Firefox 128.02024-07-09 Mozilla Firefox 128.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Waterfox G6.0.162024-06-12 Waterfox G6.0.16 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • CLIQZ 1.32.02020-01-21 CLIQZ 1.32.0 (0)
  A CLIQZ egy gyors böngészési élményt nyújtó szoftver az internetes tevékenységeink kényelmesebb, minőségibb elvégzésének az […]
 • Cyberfox 52.9.12018-07-01 Cyberfox 52.9.1 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható felületet is […]
 • Chromium 128.6606.02024-07-19 Chromium 128.6606.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]

Szólj hozzá