X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16]

Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome alapjaira épülve. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió, Magyar nyelvű. Funkcionálisan, illetve megjelenésben a kipróbálója teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani témákkal, illetve pluginokkal. Könyvjelzők, illetve inkognitóablak funkcióval.

Az X-Chromium nevű böngésző egyetlen alkalmazáson belül kínál a kipróbálói számára kényelmes, rugalmas használatot, amellett hogy kellő biztonságot, illetve teljes kompatibilitást biztosít szinte bármilyen tartalom megjelenítéséhez. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, Portable kiadás, megjelenésben, illetve funkcionálisan rengeteg azonosságot mutat a Google Chrome böngészőjével. Ingyenes.

Az X-Chromium letöltése után egy ZIP fájlban találod azokat a tartalmakat amik a rendeltetésszerű használatához szükséges. Ezt csak ki kell bontani, majd azonnal használható.

Az X-Chromium első indításakor ha kényelmesebben, testre szabottabban szeretnéd használni lehetőséged van arra hogy szinkronizáld, importálhass könyvjelzőket, munkafolyamat előzményeket más, korábban használt böngészőkből.

Az alkalmazás minden lehetséges módszert, funkciót biztosít, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, remekül navigálható, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, sőt több nélkülözhetetlen funkciót is elő tudsz belőle csalogatni.

X-Chromium – Plugin, Skin támogatás

A böngésző alapból tekintélyes funkciókínálattal rendelkezik, sőt megjelenésben is optimális közeget biztosít. Ezt igény szerint tovább lehet fejleszteni rengeteg népszerű, közkedvelt Plugin hozzáadásával így még többet tudsz belőle kihozni. Ha pedig megjelenésben szeretnéd az X-Chromium kinézetét feldobni ettől a lehetőségtől sem esel el.

Az X-Chromium böngészője a szokásos funkciókat kínálja, intelligens címsor akár keresésekhez, füles elrendezés, könyvjelzők támogatása, azonnali szinkronizálás, kereső funkció szöveges tartalmakhoz, fejlesztői eszközök, illetve feladatkezelő a háttér szolgáltatások áttekintéséhez, illetve az azok kezeléséhez. Ezek az opciók mind ingyenesen, Magyar nyelven telepítés nélkül vehetőek igénybe.

Szinén szabadon kipróbálható modern böngésző az X-Firefox aminek azonos a fejlesztője. A Pale Moon Portable HTML5 támogatással teszi széleskörűbbé a használatot. Az Opera Portable sebességben az egyik legjobb netes alkalmazás.

Az X-Chromium egy ingyenesen elérhető a felhasználói élményt szem előtt tartó böngésző, nem kell telepíteni, igen profin konfigurálható szinkronizálható, illetve kedvencek támogatással teszi lehetővé a téged érdeklő tartalmak egyszerűbb elmentését.

X-Chromium

X-Chromium Összefoglaló:

 • Böngésző
 • nem igényel telepítést
 • szinkronizálás, kedvencek támogatás
 • Chrome alapú
 • Skin, plugin támogatás
 • intelligens címsor
 • Offline állapotban is használhatod ha elmentesz vele tartalmakat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.winpenpack.com/en/download.php?view.1082
X-Chromium Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-Chromium
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium 2022.04.1002022-05-16 Iridium 2022.04.100 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Google Chrome Canary 103.0.5014.02022-04-23 Google Chrome Canary 103.0.5014.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • X-SRWare Iron 52.0.2750.02016-09-08 X-SRWare Iron 52.0.2750.0 (0)
  Az X-SRWare Iron egy Chrome alapon futó telepítés nélkül használható böngésző, ami tud szinkronizálni, intelligens címsor, testre […]
 • Chromium 121.6159.02023-12-01 Chromium 121.6159.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]