Iridium 2022.04.100

Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját használja fel, azt kiegészítve néhány extra funkcióval. Támogatja az inkognitó módot, szinkronizálható, intelligens címsor, speciális keresési lehetőségek, ahhoz választható motor jellemzi. Az alábbi Free alkalmazás ( Ingyenes ) Magyar nyelven is futtatható.

Az alábbi böngésző némileg eltérő megközelítést használ annak az érdekében, hogy maximális felhasználói élmény mellett tudj megtekinteni oldalakat, biztosítván minden ma hasznosnak tekinthető opciót ehhez. Az Iridium böngésző beszerezhető hordozható változatban is, természetesen teljesen azonos előnyös tulajdonságokat biztosít a használóinak.

Az Iridium letöltése után néhány kattintással telepíthető, ezt követően egy speciális indítófelületen van arra mód, hogy testre szabhasd, illetve szinkronizálhasd az előzményeidet a korábban használt böngészőkből.

Az indítása után kinézetben egy teljes mértékben a Google Chrome böngészőjéhez hasonlító alkalmazást próbálhatsz ki, amiben többet biztosít attól, hogy némileg nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra, kevesebb adatot szolgáltat ki a szokásaidról.

Iridium Funkciók:

Az Iridium több hasznos lehetőséggel is büszkélkedhet. Ha esetleg nem találnál benne egy olyan funkciót amire szükséged lenne, azt később pluginok formájában hozzá lehet adni, itt a Chrome hivatalos Addons oldalát veszi figyelembe.

Ha nem szeretnél egy böngészési munkamenetet elmenteni, azt megnyithatod inkognitó módban, így a böngésző bezárása után a böngészési előzmények automatikusan törlődnek, amellett hogy kevesebb információt szolgáltat ki rólad.

Mint bármely más hasonló böngésző esetén, a favorizált oldalak hozzáadhatóak kedvencekhez, az Iridium címsora keresésekre is felhasználható, ahol kifejezések intelligens begépelése mellett tudsz a számodra fontos témaköröket felkutatni, majd megtekinteni.

Iridium beállítások, testreszabás:

Az Iridium böngészője teljes mértékben testre szabható, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltött fájlok mentési helye, definiálható az alapértelmezett keresés szolgáltatás, Egyéni betűméret választható ez abban az esetben lehet hasznos ha a megjelenítődhöz szeretnéd igazítani adott oldalak megjelenését.

A Slimjet böngészője videó letöltőt, képlopót is tartalmaz, szintén beszerezhető telepítést nem igénylő változatban. A Sushi Browser egy egyedi technológiára épülő szoftver, az egyik érdekessége hogy egy beépített fájlkezelő funkciót is rendelkezésre bocsájt.

Az Iridium egy ingyenes, Magyar nyelvű Chrome alapú böngésző, ami elsősorban a biztonságosabb használatra koncentrál. Tud szinkronizálni, pluginozható, intelligens címsor, inkognitó mód a legfontosabb speciális funkciói. Hordozható változatban is beszerezhető.

Iridium

Iridium Összefoglaló:

 • Böngésző program
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Chromium alapú
 • Pluginozható
 • Kedvencek támogatás
 • szinkronizálás
 • Inkognitó mód
 • korszerű, intelligens címsor
 • biztonságos használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Iridium
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Google Chrome Canary 103.0.5014.02022-04-23 Google Chrome Canary 103.0.5014.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16]2021-09-06 X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16] (0)
  Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome […]
 • Chromium 121.6159.02023-12-01 Chromium 121.6159.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 119.0.6045.2002023-11-30 Chrome Portable 119.0.6045.200 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]