Superbird 67.0.3368.0

A Superbird böngésző egy a sebességre, illetve biztonságra nagy hangsúlyt fektető weboldalak elérésére használható szoftver, ami a Chrome motorját használja fel. A Free alkalmazás több hasznos tulajdonsággal is rendelkezik, ilyen a bővítmények, illetve a Skin támogatás. Magyar nyelvű, kiválóan konfigurálható.

Ez a teljesen ingyenesen használható böngésző a Superbird néhány speciális tulajdonságával nyújt több hasznos funkciót a Google Chrome nevű alkalmazással összehasonlítva. Némileg kevesebb felhasználói adatot szivárogtat ki a böngészési szokásokról, ráadásul igen gyors oldalbetöltődéssel büszkélkedhet.

A Superbird letölthető egy úgynevezett hordozható változatban is, ami ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. A szoftver telepítése után ha esetleg egyéni elvárásokkal rendelkeznél, számos működés, illetve megjelenésbéli konfiguráció válik elérhetővé. Teljes mértékben megváltoztatható a kinézete témákkal, ha további funkciókkal szeretnéd ellátni, kiegészítők szerezhetőek be hozzá.

Superbird: Biztonságosabb böngészés…

Az alkalmazás azoknak a felhasználóknak tud a leginkább kedvezni, akik minimalizálni szeretnék az adattovábbítást a fejlesztő felé, némileg privátabb használatot szeretnének elérni. A Superbird böngészője ezt alapértelmezés szerint támogatja.

Korlátlan testre szabási lehetőségek:

A kényelmesebb böngészéshez a Superbird beállításainál definiálható a betűk mérete, preferálható az oldalak megjelenítésének a módszere, megváltoztatható az alkalmazáshoz alapértelmezés szerint hozzáadott keresés szolgáltatás, illetve hogy milyen oldalt nyisson meg az induláskor. A kedvencek támogatás, illetve a szinkronizálás teljesen hétköznapinak számít. A Magyar nyelvű konfigurációs felületen további speciális beállítások érhetőek el, ilyen a JavaScriptek, képek betöltődésének a tiltása. Sandbox technológia külön engedélyezése az esetleges kevésbé biztonságos tartalmak eléréshez.

A Superbird kezelőfelülete nem csak hogy egyszerűen navigálható, a modern gyors funkció elérésre is jelentős hangsúlyt fektet. A Google böngészőjével összehasonlítva valamivel gyorsabb oldal elérést támogat.

A Pale Moon megoldása teljes mértékben követi a technológia által megkövetelt kritériumokat, több igen hasznos funkciót fedezhetünk fel benne. A Slimjet leginkább talán érdekesnek tekinthető különlegessége hogy Videókat is le tudsz tölteni vele anélkül hogy további kiegészítőket szereznél be hozzá, vagy külön szoftvert használnál erre.

A Superbird Magyar nyelven is használható, ingyenes böngészőjével gyorsan, egyben kevesebb böngészési adatot kiszivárogtatóan tudsz weboldalakat megtekinteni. Mint bármely hasonló az adott feladatra tervezett program esetén pluginokkal, illetve skinekkel lehet különlegesebbé tenni. Szinkronizálni is tud, kedvencek támogatással.

Superbird

Superbird Összefoglaló:

 • Böngésző
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Chrome motor
 • skinezhető
 • Plugin támogatás
 • biztonságosabb a kiindulási alaphoz képest
 • szinkronizálás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://superbird-browser.com/index.php?ln=hu 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Superbird
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Superbird Portable 44.0.2403.02018-06-25 Superbird Portable 44.0.2403.0 (0)
  A Superbird Portable egy Chrome motort használó remek, gyors böngésző, minden olyan funkcióval rendelkezik amivel igen rugalmasan, […]
 • Chromium 88.0.4303.02020-10-24 Chromium 88.0.4303.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Google Chrome Canary 88.0.4286.02020-10-08 Google Chrome Canary 88.0.4286.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • Google Chrome 86.0.4240.752020-10-07 Google Chrome 86.0.4240.75 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Chrome Portable 85.0.4240.752020-10-07 Chrome Portable 85.0.4240.75 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]