Google Chrome Canary 66.0.3361.0

A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó mód, szinkronizálás, intelligens címsor, kedvencek támogatás. Az alábbi Free alkalmazás, vagyis a Google böngészője Magyar nyelven próbálható ki.

Az alábbi böngésző az egyik legnépszerűbb webes tevékenységek végrehajtására használható, a Google által kifejlesztett alkalmazás, ami a lehető legkényelmesebb lehetőséget biztosítja abból a célból, hogy biztonságosan tudj Weboldalakat megtekinteni. A Google Chrome Canary funkcionálisan Pluginokkal bővíthető.

A Google Chrome Canary letöltése után a böngésző gyakorlatilag egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően a program lehetőséget biztosít szinkronizálásra, illetve hogy a számodnak igénynek tekinthető beállításokat át tudd tekinteni. Kinézetben a Chrome alapváltozatára hasonlít.

Google Chrome Canary testre szabása:

A Google Chrome Canary számos testre szabási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett indító oldal, illetve hogy hol mentse el a letöltött fájlokat. A böngésző alapértelmezetten több hasznos funkciót biztosít, de ha többet szeretnél belőle kihozni, azt funkcionálisan a hivatalos oldaltól tovább lehet bővíteni pluginokkal, ha a megjelenését szeretnéd teljesen megváltoztatni, azt skinekkel teheted meg.

Az alábbi böngésző annyiban tér el a fejlesztő alkalmazásától, hogy ez egy teszt verzió, biztosít minden legújabban kifejlesztett, kiadott funkciót, így a felhasználók minden esetben a legújabban közzé tett eszközöket vehetik igénybe kipróbálás céljából.

Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy a Google Chrome Canary erős fejlesztési környezetben van, így lehetséges az esetleges böngésző összeomlások, illetve a fagyások.

Az újdonságokon kívül a Google böngészője a jól megszokott lehetőségeket biztosítja a felhasználóinak, inkognitó mód, szinkronizálás, intelligens címsor, fejlesztői eszközök, kedvencek támogatás, Inkognitó mód. Rendkívül gyors oldal betöltődés.

A Google Chrome Canary mindazon felhasználók számára tud kedvezni akik szeretik az újdonságokat.

Számos népszerű, elterjedt szoftver érhető el ami a Chrome böngészőjét veszi alapul, ilyen a Chromium, illetve a Slimjet, az utóbbi alapértelmezetten biztosít számos előre hozzáadott kiegészítőt. Az Iridium megoldása inkább a biztonságot hangsúlyozza ki.

A Google Chrome Canary böngészője biztosít minden újonnan kiadott funkciót annak az érdekében, hogy minden felhasználó kipróbálhassa a fejlesztő legújabb eszközeit amellett hogy maximális felhasználói élményt biztosít. Magyar nyelvű, ingyenes. Windows 10 rendszerre is.

Google Chrome Canary

Google Chrome Canary Összefoglaló:

 • Böngésző
 • szinkronizálás
 • kedvencek támogatás
 • inkognitó mód
 • Plugin, skin támogatás
 • korszerű beállítások
 • gyors használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Google Chrome Canary
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium 2017.112017-12-03 Iridium 2017.11 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Google Chrome 65.0.3325.1622018-03-18 Google Chrome 65.0.3325.162 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít anonim […]
 • Iridium Portable 61.0.02017-10-21 Iridium Portable 61.0.0 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Chrome Portable 64.0.3282.1862018-02-24 Chrome Portable 64.0.3282.186 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Opera Neon 1.0.2459.02017-01-24 Opera Neon 1.0.2459.0 (0)
  Az Opera Neon egy felhasználóbarát megközelítést alkalmazó, gyors, megbízható böngésző, ami számos kényelmi funkcióval fel van […]