Google Chrome Canary 9.0.4498.0

A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó módban futtatás, szinkronizálás, intelligens címsor keresésekhez, kedvencek támogatás. Korlátlanul bővíthető funkciók… Az alábbi Free alkalmazás, vagyis a Google böngészője Magyar nyelven próbálható ki.

Az alábbi böngésző az egyik legnépszerűbb webes tevékenységek végrehajtására használható, a Google által kifejlesztett alkalmazás, ami a lehető legkényelmesebb lehetőséget biztosítja abból a célból, hogy biztonságosan tudj Weboldalakat megtekinteni. A Google Chrome Canary funkcionálisan Pluginokkal bővíthető amiből funkciókhoz illeszkedő, rengeteg kategóriát érintő kínálat áll rendelkezésre.

A Google Chrome Canary letöltése után a böngésző gyakorlatilag egyetlen kattintással telepíthető, ezt követően a program lehetőséget biztosít szinkronizálásra, illetve hogy a számodnak igénynek tekinthető beállításokat át tudd tekinteni. Kinézetben a Chrome alapváltozatára hasonlít, azt némileg továbbfejlesztve, igaz komolyabb változást nem hozott magával a kiadás.

Google Chrome Canary testre szabása:

A Google Chrome Canary számos testre szabási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett indító oldal, illetve hogy hol mentse el a letöltött fájlokat. A böngésző alapértelmezetten több hasznos funkciót biztosít, de ha többet szeretnél belőle kihozni, azt funkcionálisan a hivatalos oldaltól tovább lehet bővíteni pluginokkal, ha a megjelenését szeretnéd teljesen megváltoztatni, azt skinekkel teheted meg. Így mindenkinek kedvez.

Az alábbi böngésző annyiban tér el a fejlesztő alkalmazásától, hogy ez egy teszt verzió, biztosít minden legújabban kifejlesztett, kiadott funkciót, így a felhasználók minden esetben a legújabban közzé tett eszközöket vehetik igénybe kipróbálás céljából, természetesen a korábbi jól megszokott eszközöket is tovább lehet használni a futtatóknak.

Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy a Google Chrome Canary erős fejlesztési környezetben van, így lehetséges az esetleges böngésző összeomlások, illetve a fagyások. A használatával segíthetjük hogy idővel egy sokkal megbízhatóbb alkalmazást használhassunk.

Az újdonságokon kívül a Google böngészője a jól megszokott lehetőségeket biztosítja a felhasználóinak, inkognitó mód, szinkronizálás, intelligens címsor, fejlesztői eszközök, kedvencek támogatás, Inkognitó mód. Rendkívül gyors oldal betöltődés. A Google Chrome Canary mindazon felhasználók számára tud kedvezni akik szeretik az újdonságokat. Saját keresőmotort választhatsz, ha a címsorát keresésre szeretnéd használni.

Számos népszerű, elterjedt szoftver érhető el ami a Chrome böngészőjét veszi alapul, ilyen a Chromium, illetve a Slimjet, az utóbbi alapértelmezetten biztosít számos előre hozzáadott kiegészítőt. Az Iridium megoldása inkább a biztonságot hangsúlyozza ki.

A Google Chrome Canary böngészője biztosít minden újonnan kiadott funkciót annak az érdekében, hogy minden felhasználó kipróbálhassa a fejlesztő legújabb eszközeit amellett hogy maximális felhasználói élményt biztosít. Magyar nyelvű, ingyenes. Windows 10 rendszeren is teljes kompatibilitás mellett áll rendelkezésre. 

Google Chrome Canary

Google Chrome Canary Összefoglaló:

 • Böngésző
 • szinkronizálás
 • kedvencek támogatás
 • inkognitó mód
 • Plugin, skin támogatás
 • korszerű beállítások
 • gyors használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Google Chrome Canary
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chrome Portable 95.0.4638.542021-10-20 Chrome Portable 95.0.4638.54 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 95.0.4638.542021-10-20 Google Chrome 95.0.4638.54 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16]2021-09-06 X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16] (0)
  Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome […]
 • Iridium 2020.01.802020-02-26 Iridium 2020.01.80 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Iridium Portable 61.0.02017-10-21 Iridium Portable 61.0.0 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]