Slimjet 23.0.6.0

A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, a felülete skinezhető, a tartalmak PDF-ként való mentésére is képes. Az alábbi Free alkalmazás beépített képlopót is tartalmaz. A Chrome az alapja. Tud kizárólag csak zenei állományt menteni. Magyar nyelvi támogatással.

Ha a Google böngészőjét használod, több funkcióra lenne szükséged, de ahhoz nem szeretnél további kiegészítőket hozzáadni, futtathatsz egy alternatív továbbfejlesztett változatot is a Slimjet személyében.

Maga az alkalmazás funkcionálisan, és a lehetőségeit tekintve kísértetiesen azonos a Google Chrome-al. Amiben eltér, az a néhány plusz funkció amit alapértelmezés szerint is beleintegráltak.

A Slimjet letöltése és telepítése után gyorsan használatba vehető, végrehajthatóak rajta azok az alapvető beállítások amik a testre szabottabb használat eléréséhez szükséges. Ha nem szeretnéd installálni, a Slimjet hordozható változatban is elérhető. Megváltoztatható a kezdőlap, skinek adhatóak hozzá, az eszköztárát egyedileg lehet konfigurálni. Itt számos előre konfigurált áll rendelkezésre, időjárás kijelzésére alkalmas, fordító ( Translate ), forráskód néző, Proxy segédek.

A Slimjet böngészésen kívül támogatja még:

A Slimjet többek között tartalmaz még egy beépített képlopót is amivel szabadon megörökíthető az asztali tevékenység, ezt adott terület belefoglalásával, vagy teljes képernyő módban biztosítja.

Ha olyan oldalt böngészel, amit később internet kapcsolat hiányában is meg szeretnél tekinteni, azt le lehet tölteni, de ezt akár PDF formátumban is meg lehet tenni.

A Slimjet címsora is képes szavak begépelésével kereséseket kezdeményezni, tud még szinkronizálni, a korábban használt böngészők előzményeit, jelszavakat, kedvenceket importálni.

Akik rendszeresen néznek videót a Youtube-on, esetleg le is töltenének onnan videót, zenét erre is szolgáltat kiegészítőt, az URL megnyitása után egy ikon válik elérhetővé, amivel az le is menthető. Itt igény esetén zenei jellemzők választhatóak ki mint formátum.

Alternatívájaként használható a SlimBrowser, ami szintén rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, vele is lehet videókat letölteni akárcsak a Citrio-val. Egyszerre több motort is igénybe lehet venni az UC Browser esetén, belőle mobilos változat is rendelkezésre áll.

A Slimjet egyetlen felületen biztosít gyors böngészéshez, képlopáshoz, videó letöltéshez, weboldalak több módon lementéséhez funkciókat. Magyar nyelven, továbbá hordozható változatban is elérhető.

Slimjet

Slimjet összefoglaló:

 • Szinkronizálható böngésző
 • Chrome alap
 • skinezhető
 • videó letöltő funkció
 • zeneletöltés ( Youtube )
 • képlopó
 • testre szabható eszköztár
 • Proxy, Translate szolgáltatások
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.slimjet.com/en/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Slimjet
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Slimjet Portable 23.0.6.02019-06-15 Slimjet Portable 23.0.6.0 (0)
  A Slimjet Portable egy telepítés nélkül használható speciális böngészőmotor, ami rengeteg hasznos funkciót kapott. Lehet vele […]
 • Sushi Browser 0.25.32019-06-16 Sushi Browser 0.25.3 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • 7 Star Browser 1.45.0.4152016-01-31 7 Star Browser 1.45.0.415 (0)
  A 7 Star Browser egy egyszerű, hatékony és gyors böngészőmotor ami kifejezetten az egyszerűségre koncentrál. Ez a Free alkalmazás […]
 • Superbird 67.0.3368.02018-06-28 Superbird 67.0.3368.0 (0)
  A Superbird böngésző egy a sebességre, illetve biztonságra nagy hangsúlyt fektető weboldalak elérésére használható szoftver, ami a […]
 • SlimBrowser 8.00 Build 0052017-10-12 SlimBrowser 8.00 Build 005 (1)
  A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a […]