Slimjet 40.0.2.0

A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy zenét abból kinyerni. A felülete skinezhető, a tartalmak PDF-ként való mentésére is képes. Az alábbi Free alkalmazás beépített képlopót is tartalmaz. Chrome motort használ. Magyar nyelvi támogatással.

Ha a Google böngészőjét használod, több funkcióra lenne szükséged, de ahhoz nem szeretnél további kiegészítőket hozzáadni, futtathatsz egy alternatív továbbfejlesztett változatot a Slimjet személyében. Univerzális eszközökkel biztosított szoftver amivel bármilyen feladat elvégezhető böngészéskor, gyors oldal betöltődéssel egy időben.

Az alábbi alkalmazás funkcionálisan, és a lehetőségeit tekintve kísértetiesen azonos a Google Chrome-al. Amiben eltér, az a néhány plusz funkció amit alapértelmezés szerint beleintegráltak, igaz ezeket a telepítése után mint kiegészítő adnánk hozzá, ha viszont azokat szoktad használni akkor ezt a böngésző verziót javasoljuk.

A Slimjet letöltése és telepítése után gyorsan használatba vehető, végrehajthatóak rajta azok az alapvető beállítások amik a testre szabottabb használat eléréséhez szükséges. Ha nem szeretnéd installálni, a Slimjet hordozható változatban is elérhető. Megváltoztatható a kezdőlap, skinek adhatóak hozzá, az eszköztárát egyedileg lehet konfigurálni. Itt számos előre konfigurált áll rendelkezésre, időjárás kijelzésére alkalmas, szövegfordító, ami szinte bármilyen nyelven használható, csak be kell állítani ( Translate kiegészítő ), forráskód néző, Proxy segédek.

A Slimjet böngészésen kívül támogatja még:

A Slimjet többek között tartalmaz még egy beépített képlopót is amivel szabadon megörökíthető az asztali tevékenység, ezt adott terület belefoglalásával, vagy teljes képernyő módban biztosítja. Ha olyan oldalt böngészel, amit később internet kapcsolat hiányában is meg szeretnél tekinteni, azt le lehet tölteni, de ezt akár PDF formátumban is meg lehet tenni. A böngésző kiváló eszközökkel rendelkezik, a Slimjet címsora a keresésen kívül egyéb hasznos feladatra is ideális. Szinkronizáláshoz, illetve a szükséges kiegészítők hozzáadásához is az átlag felett teljesít. Természetesen nagyon gyors is bármilyen tartalom betöltődéséhez. Akik rendszeresen néznek videót a Youtube-on, esetleg le is töltenének onnan videót, zenét erre is szolgáltat kiegészítőt, az URL megnyitása után egy ikon válik elérhetővé, amivel az le is menthető. Itt igény esetén zenei jellemzők választhatóak ki mint formátum.

Alternatívájaként használható a SlimBrowser, ami szintén rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, vele is lehet videókat letölteni akárcsak a Citrio-val. Egyszerre több motort is igénybe lehet venni az UC Browser esetén, belőle mobilos változat is rendelkezésre áll.

A Slimjet egyetlen felületen biztosít gyors böngészéshez, képlopáshoz, videó letöltéshez, weboldalak több módon lementéséhez funkciókat. A szoftver több mint egy egyszerű webes tevékenységek végrehajtására alkalmas program. Magyar nyelven, továbbá hordozható változatban is elérhető a teljesség igényének elérésének a céljából.

Slimjet

Slimjet összefoglaló:

 • Szinkronizálható böngésző
 • Chrome alap
 • skinezhető
 • videó letöltő funkció
 • zeneletöltés ( Youtube )
 • képlopó
 • testre szabható eszköztár
 • Proxy, Translate szolgáltatások
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.slimjet.com/en/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Slimjet
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Slimjet Portable 40.0.2.02023-07-12 Slimjet Portable 40.0.2.0 (0)
  A Slimjet Portable egy telepítés nélkül használható speciális böngészőmotor, ami rengeteg hasznos funkciót kapott. Lehet vele […]
 • Sushi Browser 0.32.02020-10-06 Sushi Browser 0.32.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • Chromium 119.6034.02023-09-27 Chromium 119.6034.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Google Chrome 117.0.5938.922023-09-23 Google Chrome 117.0.5938.92 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Chrome Portable 117.0.5938.922023-09-22 Chrome Portable 117.0.5938.92 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]