SlimBrowser 7.00 Build 139

A SlimBrowser egy profi böngészőmotor ami alapból rengeteg kiegészítővel el van látva, biztonságos és gyors közeget biztosít a hétköznapokban. Free alkalmazásként futtatható. Támogatja a szinkronizálás lehetőségét is.

Gyors, biztonságos, minden fontosabb funkciót biztosító böngészőmotor a SlimBrowser. A futtatásával egy sor kiegészítőt tudsz mellőzni, ami más hasonló program esetén elengedhetetlen.

Kétségtelenül a kategória egyik legjobb képviselője mivel a gyorsaság mellett hatalmas tudást biztosít annak az érdekében hogy a legélvezetesebben tudjuk használni a hétköznapokban. Egyszerű, letisztult kezelőfelülete Magyarul is használható, az elsők között volt akik képesek voltak Windows 8 alatt futni. A letölthető kiadások között található a hordozható változata is ami teljes szabadsággal ruház fel minket. Korábban már itt bemutattuk.

A SlimBrowser tartalmaz egy beépített letöltés kliens szoftver segédet amelynek köszönhetően nélkülözhetővé válik külső alkalmazás használata, különlegessége hogy akár 12 -szer gyorsabb munkára képes mint más böngészőmotor esetén beépített kliens. A széleskörű funkcionalitáson felül a biztonság is kell hangsúlyt kap, többek között szűrhetőek a weboldalakon megjelenő reklámok amik nem csak hogy zavaróak tudnak lenni de a sávszélességünket is jelentősen tudják csökkenteni, automatikusan blokkolásra kerülnek a felugró ablakok. Felületéről közvetlenül tudunk YouTube videókat letölteni, teljes weboldal, vagy szövegrészletek fordítására is bevethetőek. A lapos böngészésnek köszönhetően egyszerre több weboldal is megtekinthető sőt a SlimBrowser segítségével el is menthetőek majd a későbbikek folyamán bármikor meg is nyithatóak. Nem csak hogy biztonságos de széleskörű is egyben. Aktuális kiadási megjegyzések.

A SlimBrowser számos extra funkciót biztosító böngészőmotor, ami többek között tartalmaz reklámblokkolót, űrlap kitöltőt, letöltés klienst akár videókhoz. Gyors oldalbetöltődést biztosít.

SlimBrowser pillanatkép

SlimBrowser Összefoglaló:

  • villámgyors biztonságos böngészőmotor
  • beszerezhető hordozható változatban
  • beépített letöltés kliens
  • űrlap kitöltő
  • reklámblokkoló
  • videó letöltő kliens
  • Magyar nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.slimbrowser.net/hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SlimBrowser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek