Böngészők

Sushi Browser 0.32.0

A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót tartalmazza, kedvencek támogatással, testre szabható megjelenéssel. Az egyik különlegessége hogy YouTube, illetve hasonló videó megosztó portálok esetén videók letöltésére is fel lehet használni. Fájlkezelőt is tartalmaz. Free alkalmazás.

Egy a szokványostól eltérő, modern böngésző alkalmazás a Sushi Browser, ami nem csak hogy jelentős hangsúlyt fektet a kényelmes használatra, hanem számos különleges, speciális funkciót is tartalmaz. A Sushi Browser hordozható változatban is beszerezhető. A plusz funkciók néhány hasznos windows feladathoz tudnak jól jönni.

A Sushi Browser letöltése után egy továbbfejlesztett Chrome alapú böngészőt kapsz, ahol a megtekintésre szánt oldalakat több módszer szerint is el lehet érni. A böngésző funkcionálisan teljes mértékben testre szabható. Van viszont egy hatalmas hiányossága, ami idővel változhat, hogy a program jelenleg Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

A Sushi Browser támogatja a kedvenceket, adott oldalakat akár mobil nézetben is be lehet tölteni, könnyen visszakereshetőek a böngészési előzmények, azokat törölheted ha szükséges.

A Sushi Browser multi panel elrendezésének köszönhetően sokkal rugalmasabban van arra mód, hogy egyszerre több oldalt tudj elérni, előre kiválasztható az azok elhelyezkedése is.

A szoftver talán egyik leginkább előnyös tulajdonsága hogy tartalmaz egy beépített videó letöltő funkciót, amivel több népszerűbb videómegosztó portálról tudsz videókat lementeni. Szerencsére a támogatottsági listán a YouTube is felfedezhető.

A Sushi Browser szinkronizálni is tud más böngészőkből, így a telepítést követően azonnal használható. Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Hasonló különleges lehetőségeket biztosító böngésző a Slimjet Skinezhetőség, YouTube videó letöltő funkció, adott oldalak PDF-ben való mentésének a lehetősége a legfőbb jellemzői. A BriskBard egy beépített fájlkezelő funkciót is tartalmaz. A Firefox alapú Pale Moon HTML 5 szabvány támogatással áll rendelkezésre.

A Sushi Browser egy különleges, még kevésbé ismert böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít. Mobil nézet, videó letöltő funkció, multi panel elrendezés, kedvencek támogatás. Az ingyenes alkalmazás hordozható változatban is beszerezhető.

Sushi Browser

Sushi Browser összefoglaló:

 • Böngésző
 • Multi paneles elrendezés
 • kedvencek támogatás
 • fájlkezelő funkció
 • Videó letöltő funkció
 • Chrome alapú
 • Mobil nézet mód
 • Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelheted
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sushi Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sushi Browser Portable 0.30.02019-12-22 Sushi Browser Portable 0.30.0 (3)
  A Sushi Browser Portable egy több kényelmi funkciót biztosító böngésző szoftver. A program nem igényel telepítést, ez a hordozható […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Slimjet 43.0.3.02024-06-05 Slimjet 43.0.3.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]
 • Sigma File Manager 1.72024-05-17 Sigma File Manager 1.7 (0)
  A Sigma File Manager kiváló stílusú indítófelületén fájlkezelési feladatokat végezhetünk, számos jó dolgot biztosít. A fájlkezelési […]
 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]

Szólj hozzá