PDF

PDF Combiner 2.5

A PDF Combiner irodai szoftverrel PDF fájlokat lehet szerkeszteni, egyszerű kezelhetőséggel használható. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt PDF fájlokat lehet egyesíteni, illetve a dokumentum tartalmakra jellemző tulajdonságokra definiált paraméterek szerkeszthetőek.

A szoftver egy modern, egyszerűen használható adott feladatra tervezett irodai szoftver amivel PDF fájlokat lehet szerkeszteni. A PDF Combiner ingyenesen használható.

A PDF Combiner letöltése után a szoftvert telepíteni kell, ahol csak néhány kattintás szükséges azután a programot futtathatjuk azokra a feladatokra amire létrehozták. A szoftver hordozható kiadásban is beszerezhető ha csak ki akarjuk próbálni.

A szoftver, a PDF Combiner egy minimalista funkciókkal tervezett irodai program ami csak azokat a szolgáltatásokat tartalmazza ami az említett munkafolyamat elvégzéséhez szükséges. A szoftverrel csak PDF fájlokat lehet egyesíteni ahol néhány olyan extra szolgáltatást biztosít ami az azok elvégzésénél fontos tools.

A PDF Combiner PDF szerkesztő indítása után a felhasználói felületen be kell tallózni azokat a PDF fájlokat amiket egy projektben szeretnénk használni az alábbi munkafolyamatokhoz. A PDF kezelő alkalmazás néhány információt is megjelenít a betallózott irodai fájlokról, ilyen az oldalak száma, a teljes projekt létrehozásakor elkészült oldalak száma a fájlok métere, illetve az elnevezés amivel a feladat során kiválasztott fájlok katalogizálása lesz felhasználóbarátabb.

PDF fájlok egyesítéséhez használható a PDF Combiner

A betallózott fájlok, illetve a munkafolyamat elvégzéséhez plusz beállításokat is biztosít ahol ki lehet választani a fájlok sorrendjét ami fontos hogy a szükséges módszerrel hozzuk létre a dokumentumot.

A szoftverrel jelszóval lehet titkosíthatóvá tenni a dokumentum fájlt így azt kizárólag azok a Windows tulajdonosok tudják megnyitni akiknek engedélyeztük azt. A szoftver több módszerrel is támogatja, hogy azokat a funkciókat futtatni tudd amikre létrehozták. A szoftver a kezdők számára, illetve haladó ismeretekkel rendelkezőknek is tartalmaz hasznos funkciót, ilyen a haladó számára létrehozott parancssoros futtatás, illetve a gyorsbillentyű parancsos futtathatóság.

A PDF Combiner korszerű karcsúsított megoldás azoknak akik csak PDF fájlokat szeretnének egyesíteni, azt egy saját adott feladathoz definiált variációban.

PDF fájl szerkesztő szoftver a Icecream PDF Split & Merge illetve a UnityPDF amikkel szintén módozatként ki tudod választani a fájlok egyesítését egy dokumentum összeállítás létrehozásához.

A PDF Combiner egy ingyenes PDF szerkesztő szoftver amivel a dokumentum fájlokat lehet egyesíteni, illetve jelszóval titkosítani. Hordozható kiadásban is beszerezhető.

PDF Combiner

PDF Combiner Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF Combiner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Combiner Portable 3.7.32022-10-22 PDF Combiner Portable 3.7.3 (0)
  A PDF Combiner Portable egy telepítés nélkül használható PDF tartalmak szerkesztésére használható szoftver. A Free alkalmazással a […]
 • CubePDF Utility 4.0.0.02024-06-30 CubePDF Utility 4.0.0.0 (0)
  A CubePDF Utility a PDF irodai dokumentumokkal szerkesztési rutin feladatokat elvégző számítógép futtatók számára nagyszerű, az […]
 • PDFgear 2.1.52024-04-21 PDFgear 2.1.5 (0)
  A PDFgear mesterséges intelligenciával, PDF irodai tartalmak végtelen mennyiségű eszközökkel történő szerkesztési feladataihoz remek. […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]

Szólj hozzá