PDF

Ultra PDF 2.5.18

Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas dokumentum fájlokat, vízszintesen, illetve függőlegesen is görgethetőek azok a tartalmak amik így lettek létrehozva. A Free alkalmazás néhány fontosabb szerkesztő eszközt is biztosít, rajzolás, feliratozás, szöveges jegyzetek hozzáadása, darabolás, illetve fájl egyesítés formájában.

PDF fájlokhoz mindenképp fontos alkalmazás amivel minden lényegesebb eszköz megtalálható amivel a tartalom megjelenítése, illetve egyszerűbb szerkesztési lépések választhatóak ki. Az Ultra PDF megoldása teljesen ingyenesen használható.

Az Ultra PDF letölthető verziója Windows App kiegészítőként szerezhető be így nagyon egyszerűen lehet azt telepíteni, illetve az indítása is hatékony.

Az irodai megoldás rengeteg feladatra felhasználható amit PDF fájloknál már kipróbáltunk. Ilyen a tartalmak megtekintése, illetve a szerkesztés.

A hagyományos, illetve korszerűbb feladatra szánt projektekhez is kiváló funkcionalitást kínál, könnyen használható, dizájnos felhasználói felülettel hozták létre. Magyar nyelven még nem támogatott.

Ultra PDF: tartalmak szerkesztéséhez

Az Ultra PDF a tartalmak szerkesztésekor jegyzeteket hozhatunk hozzá létre, rajzoláshoz, illetve egyéb objektumokat is felhasználhatunk. A fájlok módosítási eszközkínálatából nem maradt ki a konvertáló amivel sokkal széles körűbb felhasználhatósággal készíthető el a dokumentum fájl.

Az Ultra PDF fájlok egyesítésére, illetve darabolására is használható teljes mértékben kezeli azokat a dokumentum tartalmakat amik nagyobb mérettel rendelkeznek, nagyítható, egyszerűen lehet navigálni, illetve a nekünk megfelelő irányba lehet lapozni ha egy meghatározott részt szeretnénk megtalálni, egy kereső funkciót is tartalmaz szöveges részletekhez.

PDF fájlok megtekintéséhez használhatjuk a SlimPDF Reader nevű programot, módosítási feladatokhoz az Icecream PDF Editor megoldását.

Az Ultra PDF egy irodai fájlok kezeléséhez, PDF tartalmakhoz használható szoftver amivel azt megnyitni, illetve szerkeszteni lehet. Konvertáláshoz, rajzolás, feliratozás, jegyzetek létrehozása. Szabadon kipróbálható bárki számára. Windows App kiegészítőként lehet használnunk. PDF formátumban létrehozott űrlapok kitöltésére is használható.

Ultra PDF

Ultra PDF Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ultra PDF
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]
 • PDFgear 2.1.52024-04-21 PDFgear 2.1.5 (0)
  A PDFgear mesterséges intelligenciával, PDF irodai tartalmak végtelen mennyiségű eszközökkel történő szerkesztési feladataihoz remek. […]
 • PDF Shaper Professional 14.22024-05-29 PDF Shaper Professional 14.2 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]
 • Master PDF Editor 5.9.842024-05-28 Master PDF Editor 5.9.84 (0)
  A Master PDF Editor egy professzionális számos különleges funkciót biztosító PDF fájlok létrehozására, az azok szerkesztésére, […]
 • Foxit Reader Portable 2024.2.2.251702024-05-24 Foxit Reader Portable 2024.2.2.25170 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is tartalmaz. Ezt […]

Szólj hozzá