Icecream PDF Editor 2.56

Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. A szoftverrel azokat meg lehet tekinteni, szerkesztheted, ahol képeket, multimédiás fájlokat, objektumokat tudsz felhasználni egy projekten belül. A Free alkalmazással a kezdők is könnyen elsajátíthatják a dokumentum fájl készítés rejtelmeit. Az egyik legjobb PDF szerkesztő.

Az azonnali eredményekre koncentráló felhasználók számára tervezték az Icecream PDF Editor nevű alkalmazást, ami nem csak hogy egyszerűséggel jellemezhető, hanem az ingyenességgel is. Remek megtervezéssel rendelkező PDF szerkesztő program.

Az Icecream PDF Editor letölthető változatát egy kattintással lehet telepíteni ami után azonnal több választható PDF fájl kezelési feladatnak kezdhetsz neki. Ilyen a meglévő dokumentumok megtekintése, szerkesztése az irodai alkalmazással.

PDF fájlok megtekintésekor a szokásos funkciók próbálhatóak ki, támogatja a több oldalas dokumentumokat, nagyítható, miniatűr képet tud szolgáltatni ha komplett tartalmakat tallóznál be.

Icecream PDF Editor – PDF tartalmak szerkesztéséhez

Az Icecream PDF Editor az egyik legjobb választás, hogy a lehető legkevesebb ismeret birtokában tudj saját PDF dokumentumokat létrehozni, rengeteg választható szerkesztő funkcióval. Lehetőség van hagyományos szövegek kiválasztására, képeket adhatsz hozzá, több választható támogatott objektumot. Ha egyszerre több fájlt is szeretnél kezelni az Icecream PDF Editor megoldásával egy időben ez sem probléma mivel támogatja a párhuzamos munkamenetet, ahol megtekinteni, illetve a korábban említett szerkesztés végezhető el. Fotóknál a legnépszerűbb formátumok választhatóak ki. A meglévő PDF tartalmakhoz egy kereső funkciót is biztosít amivel szöveg, mondat részleteket lehet felkutatni. A programmal megkezdett feladatok szórakoztatóak, izgalmasak amit csak néhány PDF szerkesztőről lehet elmondani.

PDF fájlok konvertálására remek alternatívája az Icecream PDF Converter, szerkesztéshez, darabolás, egyesítéshez az Icecream PDF Split & Merge használható fel.

Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF szerkesztő program amivel olyan alapvető feladatok is elvégezhetőek mint a fájlok egyszerű megtekintése. Nagyon egyszerű a használata, rengeteg hasznos funkciót tartalmaz minden olyan felhasználónak akik nem szeretnének költeni egy ilyen jellegű irodai alkalmazásra.

Icecream PDF Editor

Icecream PDF Editor Összefoglaló:

 • PDF szerkesztő
 • fájlok megtekintéséhez is
 • több különleges szerkesztő funkció
 • objektumok, multimédiás fájlok is felhasználhatóak
 • kinyomtatható a végeredmény
 • remek felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://icecreamapps.com/PDF-Editor/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Icecream PDF Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream Video Editor 2.692021-12-15 Icecream Video Editor 2.69 (0)
  Az Icecream Video Editor egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható, rengeteg korszerű videó szerkesztő funkciót tartalmazó […]
 • Foxit PDF Editor 11.2.02021-11-16 Foxit PDF Editor 11.2.0 (0)
  A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő […]
 • PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.02021-09-26 PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.0 (0)
  A PDF Reader - View, Edit, Share nevű programmal PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, majd egy feladaton belül megosztani […]
 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]
 • AlterPDF 5.72022-01-06 AlterPDF 5.7 (0)
  Az AlterPDF irodai szoftver, egy profi PDF fájl szerkesztő eszköz amit rengeteg feladathoz lehet használni. A szoftverrel a […]