Foxit PDF Editor 11.0.1

A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő irodai program szöveges tartalmak, képek, objektumok, űrlapok, exportálás, importálási funkciókat is biztosít. PDF, WORD, PowerPoint, RFT, HTML, TXT, JPG, JPEG formátumokat lehet definiálni a szerkesztési feladatokhoz.

Az irodai program egy dinamikus szerkesztő szolgáltatásokkal elérhető PDF fájlok módosításához, illetve az azok megtekintésükhöz használható szoftver. A Foxit PDF Editor egy egyszerű, áttekinthető szerkesztő kiegészítőkkel támogatja, hogy a számítógépünkön található irodai feladatnál fontosabb fájlformátumokat használjuk egy irodai projekthez.

A Foxit PDF Editor letöltése után a szoftver installálása után az népszerűbb irodai szoftvereknél használt funkciókat lehet kiválasztanunk. A szoftverrel PDF tartalmakat lehet létrehozni ahol több olyan irodai tartalom is kiválasztható amivel egy korszerű projekthez szükséges feladat végezhető el.

A Foxit PDF Editor irodai szoftverrel egy modern funkciókat tartalmazó szoftverrel tudunk saját PDF fájlokat készíteni, illetve módosítani azokat a tartalmakat amiket a gépre tároltunk el, illetve korábban létrehoztunk. PDF űrlapokat is létrehozhatunk ahol egy kényelmes előre létrehozott profilt lehet ahhoz kiválasztani amivel hatékonyabban automatikusan az ahhoz szükséges szöveges tartalmat kell csak megírunk.

Dokumentumok létrehozásához, szerkesztéshez tartalmaz eszközöket a Foxit PDF Editor

Az alkalmazás a szöveges tartalmak írásához objektum kezelési módszert, több szövegformázást, illetve karakter fajtát támogat amivel azon tartalmak készíthetőek el ami egy adott tevékenységhez szükséges.

Az irodai alkalmazással titkosított fájlok is létrehozhatóak ahol azt csak abban az esetben lehet megnyitunk ha rendelkezünk hozzá a jelszóval.

A különleges egyéni tartalommal rendelkező dokumentumok létrehozásához PDF, WORD, PowerPoint, RFT, HTML, TXT, JPG, JPEG fájlkiterjesztéssel rendelkező fájlokat lehet a felhasználni.

PDF fájl szerkesztő program a Foxit Reader, illetve a PDF-XChange Viewer megoldása ha egy alternatív irodai programmal szeretnénk képek, szöveges tartalmak támogatással dokumentumokat létrehozni.

A Foxit PDF Editor PDF fájlok létrehozásához módosításukhoz futtatható irodai program ami űrlap, exportálás, importálás szolgáltatással áll rendelkezésre.

Foxit PDF Editor

Foxit PDF Editor Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • PDF fájlok készítéséhez
 • PDF dokumentumok szerkesztéséhez
 • rengeteg formátumot felhasználhatunk
 • importálás, exportálás
 • dokumentumok titkosítása
 • űrlap támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.foxit.com/pdf-editor/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Foxit PDF Editor
Platform
Windows
Teljes ár
USD 182,85
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream PDF Editor 2.522021-09-08 Icecream PDF Editor 2.52 (0)
  Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. […]
 • Add Watermark to PDF 5.1.3.82020-07-19 Add Watermark to PDF 5.1.3.8 (0)
  Az Add Watermark to PDF nevű alkalmazással kötegelten, egyszerre több PDF dokumentum fájlt tudsz feliratozni. A szoftver […]
 • PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.02019-03-10 PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.0 (0)
  A PDF Reader - View, Edit, Share nevű programmal PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, majd egy feladaton belül megosztani […]
 • Master PDF Editor 4.0.602017-08-09 Master PDF Editor 4.0.60 (0)
  A Master PDF Editor egy professzionális számos különleges funkciót biztosító PDF fájlok létrehozására, az azok szerkesztésére, […]
 • PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.12016-04-17 PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.1 (0)
  A PDF-XChange Editor egy professzionális PDF mindenes segédalkalmazás, amivel azokat nem csak meg lehet jeleníteni, hanem igény […]