PDF

PDF-XChange Viewer 7.0 Build 327.0

A PDF-XChange Viewer egy PDF dokumentumok megnyitására, megtekintésükre és az azokon történő alapvető szerkesztésükre alkalmas program. A szoftver opcionálisan képernyőmentéseket is tud az állományokról készíteni, nagyítható a betallózott fájl, beépített keresővel lehet adott szövegkörnyezetek után kutatni. Objektumokat lehet beilleszteni, rajzolni is lehet vele a PDF fájlba. Magyar nyelven használható, Free alkalmazás.

Ha egy megbízható, rugalmas lehetőségeket biztosító PDF olvasó alkalmazást keresel amivel opcionálisan az azok alapvető szerkesztéséhez is kapsz segédletet, akkor itt a PDF-XChange Viewer, ami természetesen Magyar nyelvi támogatással is bír, ráadásul ingyenes. Képlopót is tartalmaz, ha pont arra lenne szükséged a PDF fájlok kezelésekor.

A PDF-XChange Viewer letölthető telepítést nem igénylő változatban is amit több gépen is lehet futtatni akár egy cserélhető adathordozóról.

Az alkalmazás kezelőfelülete igazán áttekinthető, jól navigálható, a megnyitásra szánt PDF fájlt több módszerrel is meg lehet a számára adni, vagy betallózod, vagy a felületére is húzhatod. Azokat lehet nagyítani, a fájlon belül kereséseket kezdeményezhetsz, vagy kis is nyomtathatod. A specialitásai közzé tartozik, hogy adott részletekről képernyőmentéseket ( képlopásokat ) is készíthetsz esetleges utómunkálatok céljából.

Szerkesztés esetén sem szerénykedhet a lehetőségeit tekintve, objektumokat illeszthetsz be, legyen az téglalap, ovális, nyíl… Olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle mint a feliratok, jegyzetek beillesztése.

A PDF-XChange Viewer beállításainál számos elengedhetetlen konfigurációt végre lehet hajtani, aminek köszönhetően sokkal felhasználóbarátabbá tehető. Színkezelés, teljesítménybéli konfigurációk, dokumentum kezelési opciók.

A szoftver ingyenes használata esetén néhány funkciójához nem lehet hozzáférni. A fejlesztő termékei között további PDF kezelő alkalmazások érhetőek el.

A szóban forgó fájlformátumok megnyitására használhatod még a Free PDF Reader, vagy a SumatraPDF nevű programot. Az utóbbiból szintén elérhető telepítést nem igénylő változat.

A PDF-XChange Viewer egy PDF olvasó és szerkesztő alkalmazás ami biztosítja azokat a legalapvetőbb funkciókat, amik ezen a területen elengedhetetlenek. Magyar nyelven is tud. Hordozható változata is létezik. Ingyenes használat esetén néhány funkcióját nem lehet igénybe venni.

PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF-XChange Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-XChange Viewer Portable 7.0 Build 327.02018-10-02 PDF-XChange Viewer Portable 7.0 Build 327.0 (0)
  A PDF-XChange Viewer Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő PDF olvasó program. A szoftver segítségével a megnyitott fájlokon […]
 • Foxit Reader Portable 2024.2.2.251702024-05-24 Foxit Reader Portable 2024.2.2.25170 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is tartalmaz. Ezt […]
 • Ashampoo PDF Free 3.0.52022-07-19 Ashampoo PDF Free 3.0.5 (0)
  Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF […]
 • PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.02021-09-26 PDF Reader – View, Edit, Share 1.9.0.0 (0)
  A PDF Reader - View, Edit, Share nevű programmal PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, majd egy feladaton belül megosztani […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]

Szólj hozzá