PDF-XChange Viewer 7.0 Build 327.0

A PDF-XChange Viewer egy PDF dokumentumok megnyitására, megtekintésükre és az azokon történő alapvető szerkesztésükre alkalmas program. A szoftver opcionálisan képernyőmentéseket is tud az állományokról készíteni, nagyítható a betallózott fájl, beépített keresővel lehet adott szövegkörnyezetek után kutatni. Objektumokat lehet beilleszteni, rajzolni is lehet vele a PDF fájlba. Magyar nyelven használható, Free alkalmazás.

Ha egy megbízható, rugalmas lehetőségeket biztosító PDF olvasó alkalmazást keresel amivel opcionálisan az azok alapvető szerkesztéséhez is kapsz segédletet, akkor itt a PDF-XChange Viewer, ami természetesen Magyar nyelvi támogatással is bír, ráadásul ingyenes. Képlopót is tartalmaz, ha pont arra lenne szükséged a PDF fájlok kezelésekor.

A PDF-XChange Viewer letölthető telepítést nem igénylő változatban is amit több gépen is lehet futtatni akár egy cserélhető adathordozóról.

Az alkalmazás kezelőfelülete igazán áttekinthető, jól navigálható, a megnyitásra szánt PDF fájlt több módszerrel is meg lehet a számára adni, vagy betallózod, vagy a felületére is húzhatod. Azokat lehet nagyítani, a fájlon belül kereséseket kezdeményezhetsz, vagy kis is nyomtathatod. A specialitásai közzé tartozik, hogy adott részletekről képernyőmentéseket ( képlopásokat ) is készíthetsz esetleges utómunkálatok céljából.

Szerkesztés esetén sem szerénykedhet a lehetőségeit tekintve, objektumokat illeszthetsz be, legyen az téglalap, ovális, nyíl… Olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle mint a feliratok, jegyzetek beillesztése.

A PDF-XChange Viewer beállításainál számos elengedhetetlen konfigurációt végre lehet hajtani, aminek köszönhetően sokkal felhasználóbarátabbá tehető. Színkezelés, teljesítménybéli konfigurációk, dokumentum kezelési opciók.

A szoftver ingyenes használata esetén néhány funkciójához nem lehet hozzáférni. A fejlesztő termékei között további PDF kezelő alkalmazások érhetőek el.

A szóban forgó fájlformátumok megnyitására használhatod még a Free PDF Reader, vagy a SumatraPDF nevű programot. Az utóbbiból szintén elérhető telepítést nem igénylő változat.

A PDF-XChange Viewer egy PDF olvasó és szerkesztő alkalmazás ami biztosítja azokat a legalapvetőbb funkciókat, amik ezen a területen elengedhetetlenek. Magyar nyelven is tud. Hordozható változata is létezik. Ingyenes használat esetén néhány funkcióját nem lehet igénybe venni.

PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PDF-XChange Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF-XChange Viewer Portable 7.0 Build 327.02018-10-02 PDF-XChange Viewer Portable 7.0 Build 327.0 (0)
  A PDF-XChange Viewer Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő PDF olvasó program. A szoftver segítségével a megnyitott fájlokon […]
 • PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.12016-04-17 PDF-XChange Editor 5.5 Build 316.1 (0)
  A PDF-XChange Editor egy professzionális PDF mindenes segédalkalmazás, amivel azokat nem csak meg lehet jeleníteni, hanem igény […]
 • Ashampoo PDF Free 2.0.72020-05-14 Ashampoo PDF Free 2.0.7 (0)
  Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF […]
 • Altarsoft PDF Reader 1.22016-11-19 Altarsoft PDF Reader 1.2 (0)
  Az Altarsoft PDF Reader egy egyszerűen használható kifejezetten PDF fájlok megnyitására, megtekintésére, olvasására alkalmas program. […]
 • Icecream PDF Split & Merge 3.412018-01-01 Icecream PDF Split & Merge 3.41 (1)
  Az Icecream PDF Split & Merge egy univerzális PDF szerkesztő szoftver, amivel a szóban forgó fájlkiterjesztéssel rendelkező […]