Ashampoo PDF Free 2.0.7

Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF fájlokat tudsz megtekinteni, szerkeszteni. Számos népszerű formátumot kezel, többek között PDT, JPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF kiterjesztéseket. Módosításkor képeket is hozzá lehet adni a projekthez. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként áll rendelkezésre.

Egy ingyenes, korszerű lehetőségekkel ellátott PDF kezelő alkalmazás az Ashampoo PDF Free, amivel a szóban forgó formátum szerkesztése, olvasása, megtekintése valósítható meg. Magyar nyelvi támogatással. Pro kiadásban is elérhető ami több különleges opciót biztosít.

Az Ashampoo PDF Free Letöltése után a szoftver telepítésekor az ingyenes használat érdekében a programot regisztrálni kell. Ez gyorsan megvalósítható, ezután a program azonnal képessé válik arra hogy a számítógépeden található PDF fájlokat meg tudd vele nyitni.

A szoftver nem csak egy hagyományos PDF megjelenítő, mivel a vele kezelt tartalmakat szerkesztheted, új dokumentumokat készíthetsz, teljes mértékben a feladathoz fontos eszközökkel kifejlesztve. PDF dokumentum tartalmakhoz.

Megtekintéskor több oldalas tartalmaknál lapozni, lehet, nagyítani, vagy ha arra lenne szükség az ki is nyomtatható. Az Ashampoo PDF Free szerkesztéskor támogatja, hogy új dokumentumokat hozz létre, a szokásos szöveges tartalmon kívül képeket is fel lehet használni, az összes ma népszerűbb szövegformázási lehetőséget támogatja. Felhasználhatsz objektumokat, színkitöltőt.

Az Ashampoo PDF Free alapvetően PDF, illetve PDT kimeneteket tud kezelni, ha képeket szeretnél hozzáadni egy projekthez, JPG, JPEG, BMP, PNG, TIFF formátumokat lehet betallózni.

Ashampoo PDF Free Előnyök:

A program több előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az Ashampoo PDF Free igen energiatakarékosan, minimális erőforrás mellett biztosítja a PDF fájlok kezelését amellett hogy támogat minden alapvető opciót annak az érdekében, hogy egy megbízható, sokrétű irodai alkalmazást használhass. Ideális interaktív űrlapok kitöltéséhez, tartalmak áthelyezéséhez, illetve az azok fejlett módosításához.

Ha esetleg funkcionálisan több opcióra tartanál igényt, kipróbálhatod helyette a PDFCreator nevű programot, ami inkább új tartalmak létrehozásához lett kifejlesztve. A PDF Shaper konvertálásra, illetve kép kinyerésre is felhasználható. Megjelenítőként a SumatraPDF nyújt fejlett lehetőségeket.

Az Ashampoo PDF Free nevű alkalmazással PDF, illetve PDT formátumú dokumentumokat tudsz megjeleníteni, szerkeszteni. Módosításkor objektumokat használhatsz fel, illetve számos szövegformázási lehetőség támogatott. Ingyenes kiadás. Magyar nyelven futtatható.

Ashampoo PDF Free

Ashampoo PDF Free Összefoglaló:

 • PDF kezelő alkalmazás
 • PDF olvasó, megjelenítő
 • Pro változatban is beszerezhető
 • Szerkesztő funkció
 • képek is felhasználhatóak a projektben
 • PDF, PDT támogatás
 • Regisztrációt igényel
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo PDF Free
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • SumatraPDF 3.3.32021-07-21 SumatraPDF 3.3.3 (0)
  A SumatraPDF segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező dokumentumokat tudjuk megnyitni. Nem csak hogy ingyenesen […]
 • Sumatra PDF Portable 3.3.32021-07-21 Sumatra PDF Portable 3.3.3 (0)
  A Sumatra PDF Portable segítségével PDF dokumentumok megnyitására, azok megtekintésére adódik lehetőség úgy hogy azt nem kell […]
 • Ultra PDF 2.5.182020-09-27 Ultra PDF 2.5.18 (0)
  Az Ultra PDF egy profi funkcionalitással rendelkező PDF dokumentum fájlok megtekintésére használható program. Kezeli a több oldalas […]
 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]