PDF Studio Viewer 2018.0.1

A PDF Studio Viewer egy haladó felhasználói interfésszel rendelkező korszerű PDF megjelenítő, olvasó program, ami kiváló támogatottságot biztosít az adott feladathoz. A dokumentum tartalmak kinagyíthatóak, nyomtathatóak, kereső funkcióval is rendelkezik szöveges tartalmakhoz. Képlopó funkcióval. Free alkalmazás.

PDF fájlok megtekintésére használható, rengeteg extra lehetőséggel rendelkező irodai alkalmazás, amivel egyetlen felületen valósítható meg minden olyan feladat ami a szóban forgó dokumentum fájl kezeléséhez szükséges. PDF Studio Viewer prémium változata szerkesztő funkcióval is rendelkezik.

A PDF Studio Viewer nevű alkalmazás rendelkezik néhány különleges funkcióval, aminek köszönhetően némileg több hozható ki belőle mint a hasonló PDF megjelenítőktől. A program dokumentum fájlokat a merevlemezről, illetve a Online megosztott formában is megnyit, csak a hivatkozást kell megadni a számára.

PDF Studio Viewer – PDF fájlok kezelése:

A szoftver a PDF Studio Viewer a megnyitott dokumentum fájl esetén több különleges funkciót is biztosít a teljesebb eredmények biztosítása érdekében. Az nagyítható, több oldalas esetén azt lapozni lehet, kinyomtatható, ha az rendelkezik digitális aláírással azt is meg tudja jeleníteni. Adott szövegkörnyezethez egy beépített kereső vehető igénybe. Ha abból képet szeretnél csinálni, azt képlopás formájában lehet kivitelezni, ezt egyszerűen a szoftver felső eszköztárán lehet megtenni.

A PDF Studio Viewer megvásárolható változata szerkesztő funkciót is tartalmaz, ahol egy igen bőséges eszköztár vehető igénybe, rengeteg szövegformázási lehetőségekkel támogatva, képek is felhasználhatóak a dokumentumban.

PDF olvasóként használhatod még a Foxit Reader, illetve az Ashampoo PDF Free az utóbbi azoknak lehet megfelelő akik az említett fájlokat szerkeszteni is szeretnék egy időben. Magyar nyelvű, rengeteg formátumot támogat.

A PDF Studio Viewer nevű alkalmazással PDF fájlokat tudsz megtekinteni akár Online megosztott tartalmakat is meg tud nyitni, a funkciói között a szükséges kényelmi funkciók felfedezhetőek. A prémium változata szerkesztő funkciót is tartalmaz.

PDF Studio Viewer Összefoglaló:

 • PDF megjelenítő program

  PDF Studio Viewer

 • Online tartalmak megnyitásához
 • Nagyító funkció
 • Beépített szöveg kereső
 • képlopó
 • Nagyítási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.qoppa.com/pdfstudioviewer/ 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDF Studio Viewer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • SumatraPDF 3.3.32021-07-21 SumatraPDF 3.3.3 (0)
  A SumatraPDF segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező dokumentumokat tudjuk megnyitni. Nem csak hogy ingyenesen […]
 • Sumatra PDF Portable 3.3.32021-07-21 Sumatra PDF Portable 3.3.3 (0)
  A Sumatra PDF Portable segítségével PDF dokumentumok megnyitására, azok megtekintésére adódik lehetőség úgy hogy azt nem kell […]
 • Ashampoo PDF Free 2.0.72020-05-14 Ashampoo PDF Free 2.0.7 (0)
  Az Ashampoo PDF Free egy igen népszerű PDF megjelenítő szoftver, ami több hasznos funkciót biztosít a kipróbálói számára. Vele PDF […]
 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]