Brave 0.65.118

A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél. Szinkronizálás, kedvencek támogatás.

Az alábbi böngésző rengeteg olyan extra funkciót biztosít, amivel nem csak hogy maximális szinten tartható a böngészői élmény, de emellett komoly hangsúlyt fektet a biztonságra is. Brave böngészője tud szinkronizálni is. HTML5 támogatással is rendelkezik.

A Brave letöltése után a telepítés gyakorlatilag egy kattintással kezdeményezhető, amit követően szinte azonnal használható, illetve testre szabható, itt szükség esetén felajánlja, hogy alapértelmezett böngészőként használhasd.

Az alkalmazás kezelőfelülete a szokásos navigációs szervekkel van ellátva. Intelligens címsor jellemzi, ahol az adott cím megadásán kívül kifejezéseket is lehet keresni kulcsszavak megadásával.

Brave funkciók:

A Brave extra funkcióira kitérve, alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, automatikusan szűrni tudja azokat a tartalmakat böngészés során amik esetlegesen Malware fertőzéseket tartalmazhatnak, blokkolhatóak a nyomkövető sütik, a Scriptek betöltődése. Továbbá szolgáltat egy úgynevezett „HTTPS Everywhere” kiegészítőt ami arra hivatott, hogy azok az oldalak amik titkosított csatornán kommunikálnak, kikényszerítse az ilyen jellegű adatkommunikációt. Így nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Ezeket a funkciókat külön engedélyezni lehet vagy letilthatóak.

Mint a hasonló böngészők ő is lehetővé teszi, hogy a korábban installált böngészők előzményeit szinkronizálni lehessen. Külön a beállításoknál konfigurálható, hogy mely keresőmotort alkalmazza alapértelmezetten, itt bőséges kínálattal rendelkezik. A Brave böngésző csak Angol nyelven használható.

Szintén a biztonságot szem előtt tartó, böngészőmotor a Firefox Hybrid illetve az Epic Privacy Browser, az utóbbi egy VPN klienst is tartalmaz.

A Brave egy ingyenes biztonságos böngésző ami alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere, Script, illetve Malware fertőzéseket blokkolására alkalmas kiegészítőt. Jelenleg Angol nyelven érhető el. Egy kattintással installálható.

Brave

Brave összefoglaló:

 • Böngésző
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Androidra is elérhető
 • biztonságos használat
 • Script, Malware blokkolási lehetőségek
 • HTTPS Everywhere kiegészítő
 • Malware védelem
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://brave.com/

  

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Brave
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avira Scout 17.1.2924.23442017-03-21 Avira Scout 17.1.2924.2344 (0)
  Az Avira Scout egy Chrome alapon futó rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás a használata során a […]
 • Secure Browser 55.1.2883.3732017-01-31 Secure Browser 55.1.2883.373 (0)
  A Secure Browser egy Chrome alapú igen biztonságos Privát böngésző, ami rengeteg extra kiegészítővel el van látva. Többek között […]
 • Chromodo 50.14.22.4682016-07-16 Chromodo 50.14.22.468 (1)
  A Chromodo egy a biztonságra nagyobb hangsúlyt fektető igen rugalmasan használható privát böngésző, ami természetesen a gyors […]
 • Epic Privacy Browser 55.0.2661.752016-12-04 Epic Privacy Browser 55.0.2661.75 (0)
  Az Epic Privacy Browser egy biztonságos, gyors, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző, ami Chromium alapon fut. Az alábbi Free […]
 • Avast! Internet Security 19.5.44442019-05-20 Avast! Internet Security 19.5.4444 (1)
  Az Avast! Internet Security teljes körű védelmet nyújt az interneten terjedő Malware, illetve script támadásoktól, kistestvéréhez […]