Böngészők

Brave 1.66.115

A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél. Szinkronizálás, kedvencek támogatás. Több platformra. Chromium alapú.

Az alábbi böngésző rengeteg olyan extra funkciót biztosít, amivel nem csak hogy maximális szinten tartható a böngészői élmény, de emellett komoly hangsúlyt fektet a biztonságra is. Brave böngészője tud szinkronizálni is. HTML5 támogatással is rendelkezik. A fölösleges böngésző összetevők blokkolásával gyorsabbá tehető a böngészés élménye.

A Brave letöltése után a telepítés gyakorlatilag egy kattintással kezdeményezhető, amit követően szinte azonnal használható, illetve testre szabható, itt szükség esetén felajánlja, hogy alapértelmezett böngészőként használhasd.

Az alkalmazás kezelőfelülete a szokásos navigációs szervekkel van ellátva. Intelligens címsor jellemzi, ahol az adott cím megadásán kívül kifejezéseket is lehet keresni kulcsszavak megadásával. Lehetőség van rengeteg plusz funkciót kihozni belőle amiket akár csak konfigurálni kell a használat előtt. A Brave böngészőjével egy igazán korszerű, rendhagyó funkcionalitás szerint létrehozott programot lehet használ ni ami garantáltan azonosul a szokásainkkal.

Brave funkciók

A Brave extra funkcióira kitérve, alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, automatikusan szűrni tudja azokat a tartalmakat böngészés során amik esetlegesen Malware fertőzéseket tartalmazhatnak, blokkolhatóak a nyomkövető sütik, a Scriptek betöltődése. Továbbá szolgáltat egy úgynevezett „HTTPS Everywhere” kiegészítőt ami arra hivatott, hogy azok az oldalak amik titkosított csatornán kommunikálnak, kikényszerítse az ilyen jellegű adatkommunikációt. Így nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Ezeket a funkciókat külön engedélyezni lehet vagy letilthatóak.

Mint a hasonló böngészők ő is lehetővé teszi, hogy a korábban installált böngészők előzményeit szinkronizálni lehessen. Külön a beállításoknál konfigurálható, hogy mely keresőmotort alkalmazza alapértelmezetten, itt bőséges kínálattal rendelkezik. A Brave böngésző csak Angol nyelven használható.

Szintén a biztonságot szem előtt tartó, böngészőmotor a Firefox Hybrid illetve az Epic Privacy Browser, az utóbbi egy VPN klienst is tartalmaz amivel titkosítható a böngészés, biztonságosabban használható. Ezeket az alkalmazásokat is kipróbálhatjuk ha egy különleges, megbízható szoftverrel szeretnénk az internetes tevékenységeinket elvégezni. Gyors böngészést támogat.

A Brave egy ingyenes biztonságos böngésző ami alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere, Script, illetve Malware fertőzéseket blokkolására alkalmas kiegészítőt. Jelenleg Angol nyelven érhető el. Egy kattintással installálható. Olyan előre hozzáadott kiegészítőket is használhatsz ha kipróbálod amiket csak külön kiegészítők telepítésével futtathattál. 

Brave

Brave összefoglaló:

 • Böngésző
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Androidra is elérhető
 • biztonságos használat
 • Script, Malware blokkolási lehetőségek
 • HTTPS Everywhere kiegészítő
 • Malware védelem
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://brave.com/
Brave letöltés

  

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Brave
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 127.6509.02024-05-29 Chromium 127.6509.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Opera 110.0.5130.492024-05-28 Opera 110.0.5130.49 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. A beépített letöltéskezelőjével akár külső szoftver […]
 • CatSXP 4.5.42024-05-20 CatSXP 4.5.4 (0)
  A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free […]
 • CCleaner Browser 122.0.24525.1312024-04-04 CCleaner Browser 122.0.24525.131 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Aloha Browser 1.5.0.02024-03-12 Aloha Browser 1.5.0.0 (0)
  Az Aloha Browser egy korszerű extra kiegészítőkkel használható profi integrált Chromium motorral beszerezhető gyors böngésző. A Free […]

1 megjegyzés

Kormány Pál 2019-08-26 at 12:08

Ígéretes.

Válasz

Szólj hozzá