Böngészők

Avira Scout 17.1.2924.2344

Az Avira Scout egy Chrome alapon futó rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás a használata során a biztonságos böngészésre helyezi a hangsúlyt. Jellemzők: Tud szinkronizálni, privát munkamenet, védelmet nyújt a Malware fertőzéseket tartalmazó oldalaktól, illetve alapértelmezetten biztosít HTTPS Everywhere kiegészítőt.

Az alábbi alkalmazás egyetlen felületen biztosítja a biztonságos böngészést, illetve a felhasználóbarát, rugalmas weboldalak megtekintésének a lehetőségét. Az Avira Scout megoldása a Google Chrome böngészőjét veszi alapul.

Az Avira Scout letöltése után az alkalmazás beszerzi, illetve telepíti azokat a fájlokat amik a rendeltetésszerű működéshez szükséges. Az installálás egyetlen kattintással történik meg, ezt követően az első indítás alkalmával nem is maradt más mint a böngésző teste szabása. Az Avira Scout mint a hasonló böngészők, ő is képes szinkronizálni, a korábban telepített böngészők előzményeit, így ezt követően egy teljes mértékben konfigurált alkalmazást használhatsz a későbbiekben.

Mint korábban említettük az Avira Scout kinézetben és funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a Google Chrome böngészőjével, ez nem csak a kinézetben hanem funkcionálisan is érzékelhető.

A kiindulási alappal összehasonlítva tartalmaz néhány extra funkciót, amik elsősorban a biztonságosabb használat okán lettek integrálva.

Az Avira Scout alapértelmezetten tartalmaz HTTPS Everywhere kiegészítőt, ez abban az esetben lehet hasznos, ha egy olyan Weboldalt látogatsz meg, ami támogatja a szóban forgó protokollt, ebben az esetben a titkosított kommunikációt részesíti előnyben.

Az Avira Scout böngészője, maximális védelmet tud biztosítani az esetleges Malware fertőzéseket tartalmazó oldalaktól, az ilyen jellegű tartalmakat automatikusan blokkolja. Részletes információt tud biztosítani a betöltött oldalakról is. Amellett hogy biztonságos természetesen ezek az előnyök nem mentek a sebesség rovására, így maximális felhasználói élmény mellett használható.

Az Avira Scout beállításainál konfigurálható, hogy az esetleges letöltött tartalmakat hová mentse el, módosítható az alapértelmezett keresés szolgáltató, illetve megváltoztatható a kezdőoldal. Funkcionálisan kiegészítőkkel bővíthető, a kinézetét is meg lehet változtatni témákkal.

Hasonló, a biztonságos használatra koncentráló böngésző még a Brave, illetve a Secure Browser mindkét alternatíva ingyenesen próbálható ki bárki számára.

Az Avira Scout egy gyors, biztonságos, rengeteg kényelmi funkciót biztosító böngésző, ami tartalmaz HTTPS Everywhere kiterjesztést is. Az alkalmazás a Google Chrome böngészőjét veszi alapul.

Avira Scout

Avira Scout összefoglaló:

 • Böngésző
 • Chrome alapon fut
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Biztonságos használat
 • Privát munkamenetek
 • HTTPS Everywhere kiegészítőt is tartalmaz alapértelmezetten
 • Malware fertőzések automatikus blokkolása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.avira.com/en/avira-scout-ftu


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avira Scout
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 127.6509.02024-05-29 Chromium 127.6509.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Mozilla Firefox 126.0.12024-05-28 Mozilla Firefox 126.0.1 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Brave 1.66.1152024-05-25 Brave 1.66.115 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]
 • Chrome Portable 125.0.6422.1132024-05-24 Chrome Portable 125.0.6422.113 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 125.0.6422.1132024-05-24 Google Chrome 125.0.6422.113 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]

Szólj hozzá