Avira Scout 17.1.2924.2344

Az Avira Scout egy Chrome alapon futó rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás a használata során a biztonságos böngészésre helyezi a hangsúlyt. Jellemzők: Tud szinkronizálni, privát munkamenet, védelmet nyújt a Malware fertőzéseket tartalmazó oldalaktól, illetve alapértelmezetten biztosít HTTPS Everywhere kiegészítőt.

Az alábbi alkalmazás egyetlen felületen biztosítja a biztonságos böngészést, illetve a felhasználóbarát, rugalmas weboldalak megtekintésének a lehetőségét. Az Avira Scout megoldása a Google Chrome böngészőjét veszi alapul.

Az Avira Scout letöltése után az alkalmazás beszerzi, illetve telepíti azokat a fájlokat amik a rendeltetésszerű működéshez szükséges. Az installálás egyetlen kattintással történik meg, ezt követően az első indítás alkalmával nem is maradt más mint a böngésző teste szabása. Az Avira Scout mint a hasonló böngészők, ő is képes szinkronizálni, a korábban telepített böngészők előzményeit, így ezt követően egy teljes mértékben konfigurált alkalmazást használhatsz a későbbiekben.

Mint korábban említettük az Avira Scout kinézetben és funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a Google Chrome böngészőjével, ez nem csak a kinézetben hanem funkcionálisan is érzékelhető.

A kiindulási alappal összehasonlítva tartalmaz néhány extra funkciót, amik elsősorban a biztonságosabb használat okán lettek integrálva.

Az Avira Scout alapértelmezetten tartalmaz HTTPS Everywhere kiegészítőt, ez abban az esetben lehet hasznos, ha egy olyan Weboldalt látogatsz meg, ami támogatja a szóban forgó protokollt, ebben az esetben a titkosított kommunikációt részesíti előnyben.

Az Avira Scout böngészője, maximális védelmet tud biztosítani az esetleges Malware fertőzéseket tartalmazó oldalaktól, az ilyen jellegű tartalmakat automatikusan blokkolja. Részletes információt tud biztosítani a betöltött oldalakról is. Amellett hogy biztonságos természetesen ezek az előnyök nem mentek a sebesség rovására, így maximális felhasználói élmény mellett használható.

Az Avira Scout beállításainál konfigurálható, hogy az esetleges letöltött tartalmakat hová mentse el, módosítható az alapértelmezett keresés szolgáltató, illetve megváltoztatható a kezdőoldal. Funkcionálisan kiegészítőkkel bővíthető, a kinézetét is meg lehet változtatni témákkal.

Hasonló, a biztonságos használatra koncentráló böngésző még a Brave, illetve a Secure Browser mindkét alternatíva ingyenesen próbálható ki bárki számára.

Az Avira Scout egy gyors, biztonságos, rengeteg kényelmi funkciót biztosító böngésző, ami tartalmaz HTTPS Everywhere kiterjesztést is. Az alkalmazás a Google Chrome böngészőjét veszi alapul.

Avira Scout

Avira Scout összefoglaló:

 • Böngésző
 • Chrome alapon fut
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Biztonságos használat
 • Privát munkamenetek
 • HTTPS Everywhere kiegészítőt is tartalmaz alapértelmezetten
 • Malware fertőzések automatikus blokkolása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.avira.com/en/avira-scout-ftu


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avira Scout
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 112.5577.12023-02-03 Chromium 112.5577.1 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Sleipnir Portable 6.4.22.40002023-02-02 Sleipnir Portable 6.4.22.4000 (0)
  A Sleipnir Portable egy egyedi technológiát alkalmazó látványos böngésző, ami számos kényelmi funkciót biztosít a kényelmesebb […]
 • Slimjet 38.0.0.02023-02-01 Slimjet 38.0.0.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]
 • Xvast 1.3.0.92023-02-01 Xvast 1.3.0.9 (0)
  Az Xvast egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Chromium alapon megtervezett böngésző amivel gyorsan, egyben igen […]
 • CatSXP 3.2.12023-01-31 CatSXP 3.2.1 (0)
  A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free […]