Böngészők

Epic Privacy Browser 55.0.2661.75

Az Epic Privacy Browser egy biztonságos, gyors, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző, ami Chromium alapon fut. Az alábbi Free alkalmazás biztosít „ inkognitó módot” VPN kiegészítőt, reklámblokkolót, amit eddig csak további pluginok telepítésével lehetett elérni. Magyar nyelvű.

Kifejezetten a biztonságot szem előtt tartó gyors, hatékony, Pluginokat is támogató böngésző az Epic Privacy Browser, egyetlen felületen ötvözi az egyszerű használatot, a biztonságot és a felhasználóbarát megközelítést. Szerencsére Magyar nyelvi támogatással is bír.

Az Epic Privacy Browser letöltése után a telepítésekor opcionálisan kiválasztható, hogy további kiegészítőket lehessen hozzáadni, amivel teljes körűvé válik funkcionálisan.

Az Epic Privacy Browser kinézetben és funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít a Google Chrome böngészőjével, amit néhány extra szolgáltatással bővít ki. A címsora felhasználható, közvetlen keresésekre, adott oldalakat hozzáadhatsz a kedvencekhez, szinkronizálni lehet más böngészők előzményeit, így egy teljesen testre szabott alkalmazást futtathatsz.

Az Epic Privacy Browser tartalmaz egy VPN plugint, amivel megváltoztatható az IP címed, továbbá letiltható számos olyan adat kiszivárogtatása ami a böngészési szokásainkról árulkodik.

A beállításainál meg lehet a számára adni, hogy a letöltött fájlokat hová mentse el, illetve meg lehet változtatni az alapértelmezett kezdőoldalt. Tartalmaz még egy keresőt, amivel szöveges tartalmak után lehet kutatni adott oldalakon.

Ha funkcionálisan tovább szeretnéd bővíteni, Chrome bővítményeket lehet hozzá adni, illetve a kinézetét témákkal lehet megváltoztatni. HTML 5 támogatással is bír.

Jól megtervezett, átlátható, könnyen konfigurálható ingyenes böngészőmotor.

Helyette használhatod még a Mozilla Firefox-ot, ami az egyik legnépszerűbb a saját kategóriájában, vagy a Slimjet böngészőjét, az utóbbi böngésző egy beépített YouTube videó letöltő funkciót is biztosít.

Az Epic Privacy Browser egy inkább a biztonságot szem előtt tartó rendkívül gyors böngésző, ami VPN plugint is tartalmaz. Tud szinkronizálni, a címsorát akár közvetlen keresésekre is felhasználhatod. Pluginokkal témákkal bővíthető. Magyar nyelvű.

Epic Privacy Browser

Epic Privacy Browser összefoglaló:

 • Chrome alapú böngésző
 • VPN plugint is tartalmaz
 • inkognitó mód
 • reklámblokkoló funkció
 • szinkronizálási lehetőségek
 • egyszerű használat
 • teljes mértékben testre szabható
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.epicbrowser.com/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Epic Privacy Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Opera GX 111.0.5190.542024-07-18 Opera GX 111.0.5190.54 (0)
  Az Opera GX egy hatékony szoftver amivel normál tartalmakat, illetve multimédiás fájlokkal rendelkező tartalmakat is meg lehet […]
 • Tor Browser 13.5.12024-07-10 Tor Browser 13.5.1 (0)
  A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. […]
 • Aloha Browser 2.0.0.22024-07-03 Aloha Browser 2.0.0.2 (0)
  Az Aloha Browser egy korszerű extra kiegészítőkkel használható profi integrált Chromium motorral beszerezhető gyors böngésző. A Free […]
 • Cent Browser 5.1.1130.1292024-06-28 Cent Browser 5.1.1130.129 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Cent Browser Portable 5.1.1130.1292024-06-28 Cent Browser Portable 5.1.1130.129 (0)
  A Cent Browser Portable segítségével gyorsan és rugalmasan tudod megtekinthetni a téged érdeklő oldalakat. Különlegességei közzé […]

Szólj hozzá