Polarity Browser 10.0.0

A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, illetve Chromium alapú böngésző, néhány jellegzetes tulajdonságát említve biztosít Sandbox módot, YouTube videó letöltőt, beszédfelismerés alapú keresési módot, kedvencek támogatást, szinkronizálást. Free alkalmazásként próbálható ki.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél kipróbálni, ami ingyenesen, biztonságosan biztosít minden ma modern funkciót anélkül hogy a lehető legkevesebb kiegészítőt kelljen telepíteni, akkor itt a Polarity Browser, amire alapvetően úgy is tekinthetünk mint egy továbbfejlesztett Chrome programra.

A szoftver igény esetén több változatban is elérhető, vagyis a Polarity Browser hordozható kiadásban is létezik.

A Polarity Browser letöltése után a programot csak telepítened kell, majd el kell indítani. Ha szükséges, a használata előtt néhány fontosabb beállítást is végrehajthatsz rajta, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltések helye, szinkronizálhatsz, illetve beállítható, hogy keresés alapú böngészés esetén milyen motort használjon.

Polarity Browser – Kettős választható böngészőmotor:

A Polarity Browser egyik sajátossága hogy lehetővé teszi adott felhasználási területtől függően, hogy milyen böngészőmotort használjon, Itt a Chrome, illetve Webkit technológia között lehet választani.

Az alkalmazás amiben még kiemelkedik a hasonló böngészők közül, hogy kiemelt hangsúlyt fektet a biztonságra, adott tartalmakat akár a Sandbox technológiájának köszönhetően teljesen elszigetelve tudsz megtekinteni.

A Polarity Browser címsora akárcsak a Google böngészője, hagyományos címek megadására, kulcsszó alapú keresésekre is felhasználható, ahol ezt akár beszédfelismeréses módszerrel is meg lehet tenni.

Polarity Browser: testre szabható kinézet:

Az alkalmazás kinézetét teljes mértékben testre lehet szabni, erre egy beépített téma szerkesztő funkciót biztosít, itt speciális, színválasztót is tartalmaz. Ha szükséges ezeket a beállításokat el lehet menteni későbbre.

A Polarity Browser nevű alkalmazással egyszerűen, gyorsan tudsz YouTube videókat lementeni a gépedre, ahol csak a legalapvetőbb lépéseket kell ehhez követned.

Fejlesztői módban, új funkciók kipróbálásához használhatod a Google Chrome Canary böngészőjét, a Waterfox 64 bites rendszerekre lett kifejlesztve. A Sushi Browser nevű alkalmazás szintén kellő hangsúlyt fektet a kényelemre, illetve a széleskörű felhasználhatóságra.

A Polarity Browser böngészője a maximális felhasználói élményre való törekvésen kívül a biztonságra is koncentrál. Tartalmaz YouTube videó letöltőt, beszerezhető hordozható változatban is, kettős motor jellemzi, Chromium, Webkit.

Polarity Browser

Polarity Browser Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Hordozható változatban is beszerezhető
 • Kettős motor ( Chrome, Webkit )
 • beszédfelismerés alapú keresések
 • téma szerkesztő funkció
 • Sandbox mód
 • kedvencek támogatás
 • Szinkronizálás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Polarity Browser
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Polarity Browser Portable 10.0.02020-02-22 Polarity Browser Portable 10.0.0 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Sushi Browser 0.30.12020-02-06 Sushi Browser 0.30.1 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • Sushi Browser Portable 0.30.02019-12-22 Sushi Browser Portable 0.30.0 (3)
  A Sushi Browser Portable egy több kényelmi funkciót biztosító böngésző szoftver. A program nem igényel telepítést, ez a hordozható […]
 • The Classic Browser 6.12020-09-09 The Classic Browser 6.1 (0)
  A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes […]
 • AMP Browser 61.0.3163.100 Beta2019-11-22 AMP Browser 61.0.3163.100 Beta (0)
  Az AMP Browser egy viszonylag új technológiára komolyabb hangsúlyt fektető böngésző ami, remek eszköz hogy bármilyen oldalt, […]