Sushi Browser Portable 0.21.1

A Sushi Browser Portable egy több kényelmi funkciót biztosító böngésző szoftver. A program nem igényel telepítést, ez a hordozható változata. A Chrome alapú Free alkalmazás tartalmaz még egy beépített videó letöltő funkciót, ezt akár a YouTube esetén is használni lehet. Egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmaz.

A címben említett programmal egy igazán tekintélyes tudású böngészőt kapsz, amivel szinte az összes ma népszerűbb Internetes tevékenység végrehajtható. A Sushi Browser Portable a szoftver telepítést nem igénylő kadása.

A Sushi Browser Portable letöltését követően a szoftver azonnal használható, funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a hagyományos telepíthető változata.

A Sushi Browser Portable egyik különlegessége, amivel kiemelkedik a hasonló programoktól, az úgynevezett multi panel elrendezés, ezzel a lehetőségével sokkal rugalmasabban modernebben tudsz egyszerre több oldalt megtekinteni, amellett hogy számos kényelmi funkciót is igénybe vehetsz.

A böngésző tartalmaz egy nagyon egyszerűen használható videó letöltő funkciót, amivel több népszerűbb videómegosztó portálról tudsz tartalmakat lementeni. Kedvencekhez adhatsz minden olyan oldalt ami elnyeri a tetszésedet. Nyomtathatsz, kinagyíthatsz adott oldalakat, szinte minden fontosabb funkciót biztosít amire csak igényt tarthatsz egy böngésző esetén.

A Sushi Browser Portable megoldásával egy beépített fájlkezelő funkciót is igénybe lehet venni, ezzel az opcióval néhány alapvetőbb fájlmozgatási feladatot is végrehajthatsz. A szoftver Chrome alapon fut, ez a megjelenésén is érzékelhető, azt tovább fejlesztve további extra funkciókkal.

Telepítést nem igénylő alternatívájaként választhatod a Mozilla Firefox Portable, illetve a Maxthon Portable nevű szoftvert, az utóbbi egy beépített képernyőmentő funkciót is tartalmaz.

A Sushi Browser Portable egy Multi Paneles elrendezést is támogató, korszerű böngésző, az egyik érdekessége hogy nem igényel telepítést, tartalmaz egy videó letöltés klienst is. Az alkalmazás a Google Chrome továbbfejlesztett változata. Ingyenes kiadás. Angol nyelv.

Sushi Browser Portable

Sushi Browser Portable összefoglaló:

 • Böngésző alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • Multi Panel elrendezésben is megnyithatóak az oldalak
 • Chrome alapú
 • Videó letöltő funkció
 • beépített fájlkezelő
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sushi Browser Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sushi Browser 0.21.12018-08-27 Sushi Browser 0.21.1 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • Polarity Browser Portable 9.3.42018-01-21 Polarity Browser Portable 9.3.4 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Polarity Browser 9.3.42018-01-21 Polarity Browser 9.3.4 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]
 • Avant Browser Portable 2018 Build 52018-05-16 Avant Browser Portable 2018 Build 5 (0)
  Az Avant Browser Portable egy telepítést nem igénylő, egyszerre több böngészőmotort is tartalmazó, számos hasznos szolgáltatással […]
 • Iridium Portable 61.0.02017-10-21 Iridium Portable 61.0.0 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]