Portable Böngészők

Avant Browser Portable 2018 Build 5

Az Avant Browser Portable egy telepítést nem igénylő, egyszerre több böngészőmotort is tartalmazó, számos hasznos szolgáltatással ellátott program. Az alábbi Free alkalmazásként használható böngésző többek között tartalmaz RSS olvasót, lehet vele szinkronizálni, automatikus nyelvfordítási lehetőséget is szolgáltat. Magyar nyelven is tud. Választható böngészőmotorok: Firefox, Chrome, Explorer.

Ha egy olyan böngészőt keresel, ami további kiegészítők telepítése nélkül biztosítja azokat a funkciókat, amik egy átlagos felhasználó számára szükségesnek tekinthető, akkor itt az Avant Browser Portable, ami a népszerű böngésző telepítést nem igénylő kiadása. Az alábbi változat funkcionálisan teljesen azonos lehetőségeket biztosít az Avant Browser Portable installálható változatával.

Az Avant Browser Portable letöltése után egy önkicsomagoló tömörített fájlt kapsz, amit ki kell bontani egy szabad helyre, ezután gyakorlatilag más tennivaló nincs mint használni a böngészőt. Az Avant Browser Portable egyik legnagyobb újítása, hogy egyszerre több böngészőmotort is biztosít, többek között az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome motorokat. Ezek között szabadon lehet választani.

Az alkalmazás alapértelmezés szerint Magyar nyelven használható, rengeteg speciális beállítási, testre szabási opciót tesz elérhetővé, vezérelhető egérgesztusokkal. Saját billentyűkombinációs parancsok rendelhetőek adott feladatokhoz.

A privát böngészési munkameneten felül, saját proxy-t is használhatsz, vagy RSS csatornákat adhatsz hozzá, de akár nagyobb méretű fájlok akadásmentes letöltését is rá lehet bízni. Teljes mértékben tudja blokkolni a reklámokat, Flash alapon futó tartalmakat, így erre sem kell külön bővítményt telepíteni. Természetesen ha mégis szeretnél, ettől a lehetőségtől sem zárkózik el.

A böngésző kezelőfelülete igen jól navigálható, az egyes beállításokhoz könnyen hozzá lehet férni, szinkronizálásra is alkalmas.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod a Slimjet Portable, vagy a Pale Moon Portable esetleg a K-Meleon Portable nevű böngészőt.

Az Avant Browser Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, amit akár több gépen is futtathatsz cserélhető adathordozóról. Beépített RSS olvasót, letöltés klienst, számos speciális beállítást tartalmaz, ráadásul teljesen ingyen.

Avant Browser Portable

Avant Browser Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Avant Browser Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Avant Browser 2020 Build 22020-03-08 Avant Browser 2020 Build 2 (0)
  Az Avant Browser rendkívül kis méretű, de annál több plusz szolgáltatással rendelkező teljesen ingyenes böngészőmotor. […]
 • Browser Manager 1.6.22022-08-17 Browser Manager 1.6.2 (0)
  A Browser Manager egy eredményes adatvédelmi szoftver, böngésző konfiguráláshoz. A Free alkalmazás a Chrome Süti, űrlap, javaslatok, […]
 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • The Classic Browser 6.72021-03-21 The Classic Browser 6.7 (0)
  A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes […]
 • Polarity Browser 10.0.42021-03-15 Polarity Browser 10.0.4 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]

Szólj hozzá