Portable Böngészők

Iridium Portable 2022.04.100

Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás kinézetben, funkcionálisan a Chrome alapját használja fel. Kedvencek támogatással, illetve szinkronizálási lehetőségekkel. Inkognitó módban is használható.

Az alábbi böngésző, több előnyös jellemzővel is rendelkezik. Amellett hogy nem kell telepíteni, Magyar nyelven is használható, gyors, biztonságos technológiát biztosít annak az érdekében, hogy bármilyen oldalt meg tudj tekinteni. Az Iridium Portable egyik leginkább említésre méltó előnyös tulajdonsága a felhasználóbarát megközelítés.

Az Iridium Portable letöltése után csak ki kell csomagolni azt a fájlt amit a gépedre lementettél, ezt követően a szoftver azonnal indítható, elkezdhető vele a böngészés.

Mivel az Iridium Portable a Chrome funkcióit örökölte, ezért az első futtatás alkalmával közel hasonló lépéseket kell követni annak az érekében hogy használható állapotba tehesd. Szinkronizálhatsz, bejelentkezhetsz a meglévő fiókodba, testre szabhatod funkcionálisan.

Az Iridium Portable lehetőség szerint támogatja, hogy pluginokat adhass hozzá, így funkcionálisan a végletekig bővíthető. Témák szerezhetőek be hozzá, látványosabbá tehető a kezelőfelülete. A szoftver olyan speciális beállításokat is tartalmaz, amivel pillanatok alatt egy teljesen az igényekhez igazodó, testre szabott böngészőt használhatsz amellett hogy az alkalmazást nem kell telepíteni, több gépen is használható akár egy cserélhető adathordozóról.

A címsora a Google böngészőjéhez hasonló kényelmi funkciókat tartalmazza, az Iridium Portable lehetővé teszi, hogy inkognitó módban tudd elindítani, ezt mind csekély erőforrás mellett. A beállítások kényelmesen felhasználóbarát módon érhetőek el, mivel Magyar nyelvű, bárki pillanatok alatt konfigurálni tudja.

A további eszközök opció alatt néhány haladó ismeretekkel bíró felhasználóknak szánt lehetőség is felfedezhető. Szöveges jellegű tartalmak megtekintésekor, meghatározott szövegkörnyezet felkutatásához egy beépített keresőt is biztosít. Lehetőség szerint billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni az Iridium Portable néhány funkcióját. Telepítés nélküli alternatívájaként választhatod az Avant Browser Portable, illetve a 64 bites rendszerekre kifejlesztett Waterfox Portable böngészőjét. A Pale Moon Portable HTML 5 támogatás mellett próbálható ki.

Az Iridium Portable nevű böngésző egy gyors, biztonságos, teljes mértékben testre szabható böngésző, ami Magyar nyelven érhető el. A szoftver kinézetben, illetve funkcionálisan a Chrome alapjaira épít. Ingyenes, nem igényel installációt.

Iridium Portable

Iridium Portable Összefoglaló:

 • Böngésző
 • nem kell telepíteni
 • szinkronizálás
 • kedvencek támogatás
 • Chrome alapú
 • Plugin, Skin támogatás
 • biztonsági megoldások
 • Gyors használat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Iridium Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium 2022.04.1002022-05-16 Iridium 2022.04.100 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Google Chrome Canary 103.0.5014.02022-04-23 Google Chrome Canary 103.0.5014.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16]2021-09-06 X-Chromium 93.0.4577.63 [rev16] (0)
  Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Sushi Browser 0.32.02020-10-06 Sushi Browser 0.32.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]

Szólj hozzá