Pale Moon Portable 29.1.1

A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud szinkronizálni, támogatja a füles elrendezést, illetve HTML5 támogatással is bír. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan további bővítmények hozzáadásával funkcionálisan tovább fejleszthető. Egérgesztusokkal is vezérelhető.

Rengeteg hasznos opciót biztosító telepítés nélkül használható böngésző a Pale Moon Portable, ami annyiban tér el a hagyományos telepíthető változattól, hogy több PC-n is futtatható akár egy USB kulcsról.

A Pale Moon Portable letöltése után egy önkicsomagoló .exe fájlt kapunk, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre ami után azonnal futtatható. Az alkalmazás alapvetően Angol nyelven használható, de a hivatalos oldalról elérhető hozzá Magyar nyelvi fájl, amit csak le kell tölteni, majd telepíteni kell, a haladó beállításoknál való megfelelő konfiguráció után gyakorlatilag más tennivaló nem is maradt.

A Pale Moon Portable, akárcsak bármely más böngésző, támogatja, hogy a rendszeresen meglátogatott oldalakat kedvencekhez tudd adni, képes szinkronizálni más böngészők előzményeit, a mentett tartalmakat. Opcionálisan arra is lehetőség van, hogy saját proxy-t használj, néhány lépésben megváltoztatható az alapértelmezett kezdőoldal.

A Pale Moon Portable akárcsak a Mozilla Firefox, privát munkamenetek kezdeményezését is lehetővé teszi, ekkor az aktuális munkamenet nem kerül mentésre. A hivatalos oldalról további bővítmények adhatóak hozzá, itt külön témák is beszerezhetőek, amivel modernebb megjelenést kölcsönözhetsz neki. A böngésző nem csak Windows operációs rendszerre érhető el, hanem Linux, illetve Android változata is létezik, közel azonos lehetőségekkel ellátva.

Az egyéb opciók részeként külön egérgesztus parancsokkal is vezérelhetővé válik, ami a kényelmet fokozza, a HTML5 támogatás alapnak tekinthető az esetében.

Szintén telepítés nélkül használható kiváló, gyors böngésző a Google Chrome Portable, illetve a QupZilla Portable ami többek között RRS olvasóval is el van látva.

A Pale Moon Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, ami a HTML5 támogatáson kívül egérgesztusokkal való vezérlést is lehetővé tesz. Kis méret, rugalmas kezelhetőség, honosíthatóság jellemzi.

Pale Moon Portable

Pale Moon Portable Összefoglaló:

 • Firefox alapú böngésző
 • nem kell telepíteni
 • témák, pluginok támogatása
 • HTML5 támogatás
 • egérgesztusokkal való vezérlés
 • szinkronizálási lehetőségek
 • kedvencek támogatás
 • Angol nyelv ( Magyarítható )
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.palemoon.org/palemoon-portable.shtml

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pale Moon Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pale Moon 29.1.12021-03-30 Pale Moon 29.1.1 (0)
  A Pale Moon egy nyílt forráskódú, Firefox alapon futó gyors böngészést támogató program. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a füles […]
 • Waterfox 2021.032021-04-07 Waterfox 2021.03 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • Mozilla Firefox 87.02021-03-22 Mozilla Firefox 87.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Cent Browser 4.3.9.2102020-11-24 Cent Browser 4.3.9.210 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • CLIQZ 1.32.02020-01-21 CLIQZ 1.32.0 (0)
  A CLIQZ egy gyors böngészési élményt nyújtó szoftver az internetes tevékenységeink kényelmesebb, minőségibb elvégzésének az […]