Pale Moon 28.3.1

A Pale Moon egy nyílt forráskódú, Firefox alapon futó gyors böngészést támogató program. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a füles elrendezést, szinkronizálható, bővítmények adhatóak hozzá, rengeteg speciális beállítással rendelkezik. Igény esetén néhány lépésben Magyarítható.

Szinte az összes említésre méltó funkciót biztosító rendkívül gyorsnak tekinthető böngésző a Pale Moon, ami alapvetően a Mozilla Firefox alapjaira épül.

A Pale Moon letölthető telepítést nem igénylő változatban is, amit több gépen is futtathatsz akár cserélhető adathordozókról. Ha a hagyományos installálható változat mellett döntöttél, azt néhány lépésben telepítheted, ami után szükség esetén a hivatalos oldalról származó nyelvi fájlok hozzáadásával könnyen Magyarrá tehető. Remek választás webböngészésre.

A Pale Moon kinézetben kísértetiesen hasonlít a Firefox böngészőre, ez nem csak a z elrendezésben hanem a lehetőségein is érzékelhető. Jól navigálható, áttekinthető.

A felső eszköztárán helyet kapott egy beépített kereső, ahol maga a felhasználó választhat keresőmotort. Itt rengeteg kínálat biztosított. A beállításoknál megváltoztatható az alapértelmezett kezdőoldal, teljes mértékben testre szabható.

A Pale Moon böngészője, mint a hasonló alkalmazások ő is tud szinkronizálni, itt előre kiválaszthatod, hogy mely korábban telepített böngészők előzményeit vegye figyelembe. Legyen szó a Mozilla Firefox, Internet Explorer, vagy a Google Chrome.

A Pale Moon privát munkamenetek indítására is képes, ahol a böngészés során nem jegyzi meg az előzményeket. A biztonsági beállításoknál engedélyezhető, vagy tiltható a jelszavak mentésének a lehetősége.

Bővítmények hozzáadásával funkcionálisan tovább bővíthető. Itt akár külön témákat is beszerezhetsz hozzá. A legújabb kiadás már teljes értékűen futtatható Windows 10 operációs rendszer alatt, HTML5 támogatást is felfedezhetünk, ami ma már elengedhetetlen a maximális felhasználói élmény eléréséhez.

Alternatív megfelelőjeként használhatod helyette a Slimjetet vagy a Maxthont, az utóbbi az alapfeladatokon kívül egyéb más igen hasznosnak tekinthető opciókat is szolgáltat.

A Pale Moon böngészője maximális felhasználói élményt biztosít annak az érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban tudd megtekinteni azokat az oldalakat amik érdekelnek. HTML5 támogatás, honosítási lehetőség jellemzi. Pluginokat adhatsz hozzá, így még több funkciót kínál. 

Pale Moon

Pale Moon Összefoglaló:

 • Firefox alapú böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • szinkronizálási opciók
 • HTML5 támogatás
 • teljes mértékben testre szabható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.palemoon.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pale Moon
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pale Moon Portable 28.3.12019-01-23 Pale Moon Portable 28.3.1 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]
 • Mozilla Firefox 66.02019-03-18 Mozilla Firefox 66.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő igen nagy tudással rendelkező böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Waterfox 56.2.82019-02-15 Waterfox 56.2.8 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • Cyberfox 52.9.12018-07-01 Cyberfox 52.9.1 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható felületet is […]
 • Firefox For Android2013-11-04 Firefox For Android (0)
  Használd a népszerű böngésző mobilos változatát ami funkcionálisan éppolyan széleskörű mint a számítógépes változata. Ez a kiadás […]