Pale Moon 28.13.0

A Pale Moon egy nyílt forráskódú, Firefox alapon futó gyors böngészést támogató program. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a füles elrendezést, szinkronizálható, bővítmények adhatóak hozzá, rengeteg speciális beállítással rendelkezik. Igény esetén néhány lépésben Magyarítható ha igényhez igazítanád. HTML5 támogatás.

Szinte az összes említésre méltó internetes funkciót biztosító rendkívül gyorsnak tekinthető böngésző a Pale Moon, ami alapvetően a Mozilla Firefox alapjaira épül.

A Pale Moon letölthető telepítést nem igénylő változatban is, amit több gépen is futtathatsz akár cserélhető adathordozókról. Ha a hagyományos installálható változat mellett döntöttél, azt néhány lépésben telepítheted, ami után szükség esetén a hivatalos oldalról származó nyelvi fájlok hozzáadásával könnyen Magyarrá tehető. Remek választás webböngészésre.

A Pale Moon kinézetben kísértetiesen hasonlít a Firefox böngészőre, ez nem csak az elrendezésben hanem a lehetőségein is érzékelhető. Jól navigálható, áttekinthető. Tökélestes választás hogy egyetlen szoftverrel egyszerre több internetes tevékenységet is elvégezhessünk.

Egy beépített kereső funkciót is tartalmaz, ahol maga a felhasználó választhat keresőmotort. Itt rengeteg kínálat biztosított. A beállításoknál megváltoztatható az alapértelmezett kezdőoldal, teljes mértékben testre szabható.

A Pale Moon böngészője, mint a hasonló alkalmazások ő is tud szinkronizálni, itt előre kiválaszthatod, hogy mely korábban telepített böngészők előzményeit vegye figyelembe. Legyen szó a Mozilla Firefox, Internet Explorer, vagy a Google Chrome.

A Pale Moon privát munkamenetek indítására is képes, ahol a böngészés során nem jegyzi meg az előzményeket. A biztonsági beállításoknál engedélyezhető, vagy tiltható a jelszavak mentésének a lehetősége, ezzel egy biztonságos, korszerű alkalmazást használhatunk.

Bővítmények hozzáadásával funkcionálisan tovább bővíthető. Itt akár külön témákat is beszerezhetsz hozzá. A legújabb kiadás már teljes értékűen futtatható Windows 10 operációs rendszer alatt, HTML5 támogatást is felfedezhetünk, ami ma már elengedhetetlen a maximális felhasználói élmény eléréséhez.

Alternatív megfelelőjeként használhatod helyette a Slimjetet vagy a Maxthont, az utóbbi az alapfeladatokon kívül egyéb más igen hasznosnak tekinthető opciókat is szolgáltat.

A Pale Moon böngészője maximális felhasználói élményt biztosít annak az érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban tudd megtekinteni azokat az oldalakat amik érdekelnek. HTML5 támogatás, honosítási lehetőség jellemzi. Pluginokat adhatsz hozzá, így még több funkciót kínál. 

Pale Moon

Pale Moon Összefoglaló:

 • Firefox alapú böngésző
 • hordozható változatban is elérhető
 • szinkronizálási opciók
 • HTML5 támogatás
 • teljes mértékben testre szabható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.palemoon.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pale Moon
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pale Moon Portable 28.13.02020-09-04 Pale Moon Portable 28.13.0 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]
 • Mozilla Firefox 81.02020-09-21 Mozilla Firefox 81.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Waterfox 2020.082020-08-25 Waterfox 2020.08 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • CLIQZ 1.32.02020-01-21 CLIQZ 1.32.0 (0)
  A CLIQZ egy gyors böngészési élményt nyújtó szoftver az internetes tevékenységeink kényelmesebb, minőségibb elvégzésének az […]
 • Basilisk 2019.09.122019-09-13 Basilisk 2019.09.12 (0)
  A Basilisk egy igazán korszerű, a kor elvárásait teljes mértékben figyelemmel kísérő böngésző, kiindulási alapját a Firefox megoldása […]