Basilisk 2019.09.12

A Basilisk egy igazán korszerű, a kor elvárásait teljes mértékben figyelemmel kísérő böngésző, kiindulási alapját a Firefox megoldása jelenti a jól megszokott funkciókkal. A szinkronizálási támogatással rendelkező program kedvencek, kiegészítők, füles böngészés, több speciális beállítás, csak hogy azokat a tulajdonságokat emeljük ki amiért népszerű. Free alkalmazásként használható.

Igazán élvezetes böngészési élményben lehet része annak a számítógép tulajdonosnak akik esetleg ismerik, vagy használták a Mozilla Firefox nevű programot, mivel kinézetben, funkcionalitásban teljes mértékben megegyezik vele. A Basilisk egy Firefox alapon futó böngésző program.

A Basilisk letöltése után a programot telepíteni kell, majd azonnal használható. A szoftver felhasználói felületéről azonnal érzékelhető a korábbi előnyös tulajdonság, a kiindulási alapnak számító Firefox jellegű kinézet.

Az első használatakor azonnal szinkronizálhatunk, így ha egy másik böngészőről szeretnénk áttérni, ez a lehető legegyszerűbben, gyorsan tehető meg. A favorizált oldalaink azonnal kedvencekhez adhatóak, a szoftver felhasználói felületén található címsor beírására használható területet keresésekre is felhasználhatjuk. Több funkciót hozhatunk ki belőle, ha kiegészítőket telepítünk hozzá, itt rengeteg adott feladatra elérhető kiterjesztés áll rendelkezésre a szórakozástól a fejlett munkafolyamatokig. A kinézetét téma fájlok segítségével módosíthatjuk. A böngésző beállításainál a letöltések helye, az alapértelmezett keresés szolgáltatás, kezdőoldal, használni kívánt funkciók érhetőek el, azért hogy egy teljesen felhasználóbarát böngészőt használhassunk.

A Basilisk füles elrendezése lehetővé teszi, hogy párhuzamosan egy adott időben több oldalt is meg tudjunk tekinteni, a teljesítmény romlása nélkül.

Biztonságos, megbízható, kényelmes, remek megtervezéssel rendelkező böngészőt használhatunk ha az alternatív böngészőt használjuk. Az egyetlen némileg hátrányos tulajdonságnak számító jellemzője hogy alapértelmezés szerint Magyar nyelven nem használható.

Automatikus Translate szolgáltatás, szintén rengeteg támogatott kiegészítő jellemzi a Sushi Browser böngészőt, YouTube videó letöltő klienst a Slimjet tartalmaz, vele egy plusz alkalmazás telepítése kerülhető el.

A Basilisk nevű alkalmazás telepíthető, illetve hordozható változatban is beszerezhető, ami gyakorlatilag a népszerű Firefox egy alternatív, továbbfejlesztett kiadása rengeteg kényelmi funkcióval. Szinkronizálható.

Basilisk

Basilisk Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Basilisk
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pale Moon 29.2.12021-06-08 Pale Moon 29.2.1 (0)
  A Pale Moon egy nyílt forráskódú, Firefox alapon futó gyors böngészést támogató program. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a füles […]
 • Pale Moon Portable 29.2.12021-06-08 Pale Moon Portable 29.2.1 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]
 • Waterfox 2021.03.2.32021-06-07 Waterfox 2021.03.2.3 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • Mozilla Firefox 89.02021-06-02 Mozilla Firefox 89.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • CLIQZ 1.32.02020-01-21 CLIQZ 1.32.0 (0)
  A CLIQZ egy gyors böngészési élményt nyújtó szoftver az internetes tevékenységeink kényelmesebb, minőségibb elvégzésének az […]