CLIQZ 1.32.0

A CLIQZ egy gyors böngészési élményt nyújtó szoftver az internetes tevékenységeink kényelmesebb, minőségibb elvégzésének az érdekében. Az ingyenes böngésző a Firefox alapját használja. HTTPS everywhere kiegészítő, szülői felügyelet, nyomkövető védelem, szinkronizálás, kedvencek támogatás felfedezhető fel a kipróbálóknak. Free alkalmazás.

Több hasznos funkcióval is rendelkező böngésző, amivel egy igen gyors, megbízható alkalmazást próbálhatunk ki. A CLIQZ nevű szoftver Firefox alapból indul ki.

A CLIQZ letöltése után a program telepítésére van szükség, egy navigációs felületen tekinthetőek át az összes azon támogatott funkciók amik jellemzőek a szoftverre.

A CLIQZ böngészőjéről rengeteg előnyös tulajdonságot el lehet mondani, ilyen a plusz szolgáltatásként rendelkezésre álló kiegészítők, amiket csak kiterjesztések böngészőhöz hozzáadásával lehetett használni eddig.

A szoftver fontosnak tartja a sebességet, a biztonságot, az utóbbi esetén az adatvédelmi kritériumokra lehet beállításokat kiválasztani. A HTTPS everywhere a titkosított böngészést teszi lehetővé.

Azok a lehetőségek sem maradtak ki belőle amiket bármely másik böngésző esetén felfedezhettünk, ilyen a szinkronizálás, kedvencek támogatás, illetve a rengeteg hasznos beállítás a szülői felügyeleti szolgáltatás kiegészítővel amit csak aktiválni kell, teljesen automatikusan elvégzi a feladatát.

Reklámblokkolóval, ezt egy csúszka segítségével lehet bekapcsolni, illetve kikapcsolni ha nem tartjuk szükségesnek. Ezért sem kell semmilyen külön kiegészítőt telepíteni, ezzel a teljesítménye őrizhető meg.

Definiálhatod az alapértelmezett keresés szolgáltatást, a kezdőoldalt, a favorizált témákat, ezután azonnal használható, bármilyen tartalomhoz, ahol a sebesség, biztonság, illetve a megfelelő kompatibilis megjelenés lesz alap. Ilyen profi funkció támogatottságot a Slimjet böngészőjénél lehet tapasztalni, amit videók letöltéséhez is használhatunk, magától is el tudja tárolni.

A CLIQZ nevű böngésző egy olyan funkcionalitással rendelkező szoftver amivel olyan szolgáltatások is igénybe vehetőek, amiket csak néhány program tartalmazott, esetleg kiegészítővel lehetett elérni. Ilyen a nagyon egyszerűen használható tartalom szűrője ami felnőtt tartalommal rendelkező oldalaknál áll rendelkezésre. Firefox kinézettel, illetve alappal rendelkezik.

CLIQZ

CLIQZ Összefoglaló:

 • böngésző
 • Firefox alap
 • rengeteg kiegészítő
 • szinkronizálás
 • szülői felügyelet
 • HTTPS everywhere
 • Gyors használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://cliqz.com/en/desktop


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CLIQZ
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Firefox 105.02022-09-19 X-Firefox 105.0 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • Cyberfox 52.9.12018-07-01 Cyberfox 52.9.1 (0)
  A Cyberfox egy rendkívül gyors oldalbetöltődést biztosító böngészőmotor, ami tud szinkronizálni, testre szabható felületet is […]
 • Microsoft Edge 109.0.1518.782023-02-03 Microsoft Edge 109.0.1518.78 (0)
  A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több […]
 • Xvast 1.3.0.92023-02-01 Xvast 1.3.0.9 (0)
  Az Xvast egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Chromium alapon megtervezett böngésző amivel gyorsan, egyben igen […]
 • Mozilla Firefox 109.0.12023-01-30 Mozilla Firefox 109.0.1 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]