CLIQZ – Gyors, Firefox alapú böngésző

Firefox alternatívaként használható a sebességre koncentráló biztonságos böngésző a CLIQZ, ami néhány plusz kiegészítővel rendelkezik a még széleskörűbb felhasználhatóság érdekében. Remek eszköz szinte bármilyen területre.

A Mozilla böngészőjével megszokott módon lehet beállítani, mivel kinézetben teljesen megegyezik vele, néhány apróságtól eltekintve. Az igen gyors oldal megtekintés biztonságos használattal kerül kombinációba, erről a beépített titkosítást hivatott kiterjesztés gondoskodik. Akárcsak a böngésző többi kiegészítője, az is kikapcsolható, illetve újból engedélyezhető.

A CLIQZ HTTPS everywhere kiterjesztésével a titkosított adatforgalmat részesíti előnyben a böngésző.

Számos hasznos beállítással rendelkezik, az alapvetőtől a korszerűbb testre szabási képességig, azokkal a jól megszokott funkciók hozhatóak ki szórakozásra, illetve munkafeladatokra.

Háttérképet, illetve háttér színt választhatsz, megjeleníthető egy speciális lap nézetben a kedvencek, illetve a használatára jellemző néhány statisztikai adat.

A CLIQZ nevű program ingyenes, megfelelő hardveres teljesítmény környezetet teremt, jelentős újítás a böngészők között a minőségi felhasználóbarát oldalak megtekintéséhez. Ha ki szeretnéd próbálni a CLIQZ legújabb kiadása innen szerezhető be. A fájl az összes kiegészítőt tartalmazza amik támogatottak.

Gyors böngészőt szeretnél? itt a CLIQZ


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CLIQZ – Gyors, Firefox alapú böngésző
Szerző
Leírás
Gyors, remek eszközökkel rendelkező, egyben biztonságos böngésző. Nem más mint a CLIQZ.

Kapcsolódó szoftverek