Blog

Videókat is beszerezhetsz az Avast Secure Browser megoldásával

Megosztott videókat is le lehet tölteni az Avast Secure Browser böngészőjével, amivel a kényelmes használat, biztonság, rengeteg plusz kiegészítő, gyorsaság említhető mint jellemző. A Chrome motorral rendelkező alkalmazás a szükséges felhasználói élményt hozza létre a kipróbálóknak.

A böngésző külön kiegészítő nélkül támogatja, hogy néhány népszerű oldalról tudj akár egyetlen kattintással videókat letölteni. Gyakorlatilag csak annyit kell tenni, hogy böngészés során a felső eszköztáron az értesítéseket figyelemmel kísérve a szükséges, illetve a támogatott oldalaknál kezdeményezni kell azt, azonnal eredményt is kapunk. Rengeteg videó megosztó oldal, illetve olyan helyen használható ahol beágyazott videókat találhatunk, neki köszönhetően az ilyen multimédiás tartalmakat később internet kapcsolat nélkül is meg lehet tekinteni, illetve szerkesztheted ha a kedvenc médialejátszó eszközödre szeretnéd elkészíteni átalakítva.

Az Avast Secure Browser biztonságosan is használható, ehhez több népszerű kiegészítőt is tartalmaz, plusz egy beépített reklámblokkolót.

Kedvencek, keresésre használható címsor, módosítható alapértelmezett oldal, adatvédelmi eszközökkel amit kézzel is lehet konfigurálni azért hogy az adott böngészéshez a lehető legjobban tudjon illeszkedni. Az ingyenes, Magyar nyelvű böngésző innen szerezhető be.

Avast Secure Browser – böngésző, videó letöltő kiegészítővel


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videókat is beszerezhetsz az Avast Secure Browser megoldásával
Szerző
Leírás
Biztonságos böngésző amivel akár videókat is le lehet tölteni, nem más mint az Avast Secure Browser

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá