Letölthető a YouTube By Click 2.2.77 ( YouTube tartalmak lementéséhez )

Megjelent a népszerű, YouTube, Vimeo, Facebook, Dailymotion Videómegosztó portálokat támogató Videó letöltő alkalmazás legfrissebb kiadása a YouTube By Click 2.2.77. A szoftver rengeteg kényelmi lehetőséget támogat, automatikus vágólap figyelés, több támogatott mentési formátum, illetve kereső funkció. Továbbra is ingyenes, Magyar nyelvű.

Az alábbi alkalmazás az egyik legegyszerűbb, legmodernebb lehetőséget biztosítja ahhoz hogy videókat tudj letölteni a YouTube, Vimeo, Facebook, Dailymotion megosztókról, amellett hogy a támogatott funkcióit ingyenesen, Magyar nyelven kínálja kipróbálásra. A program az összes népszerűbb böngészőt támogatja képes folyamatosan figyelemmel kísérni a böngészési tevékenységedet, majd a megfelelő pillanatban felajánlja a videót mentés céljából.

A YouTube By Click 2.2.77-es kiadása is tartalmaz egy beépített kereső funkciót, így a böngésződet sem kell megnyitni azért hogy tartalmakat tudj felkutatni. A szoftver két módszert támogat a videók lementésére, csak audió fájl, vagy teljes videó. A beállításoknál megadható, hogy milyen formátumban mentsen, definiálható a minőség. A YouTube By Click 2.2.77 elérhető prémium változatban, ami ID3 tag kezelőt is tartalmaz, így a munkafolyamat megkezdése előtt az hozzáadható, ilyen jellegű funkciót korábban csak külön alkalmazás esetén lehetett igénybe venni.

A vágólap figyelő funkciót külön engedélyezni kell ezt az opciót böngészőnként egyesével kell konfigurálni.

A YouTube By Click 2.2.77 innen szerezhető be.

Elérhető a közkedvelt videó letöltő alkalmazás legújabb kiadása ami továbbra is biztosítja azokat az előnyös tulajdonságokat aminek köszönhetően minőségromlás mentesen tudsz videókat lementeni a YouTube, Vimeo, Facebook, Dailymotion oldalakról.

Megjelent a YouTube By Click 2.2.77 ( Videók lementésére ideális szoftver )


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a YouTube By Click 2.2.77 ( YouTube tartalmak lementéséhez )
Szerző
Leírás
Letölthető a YouTube By Click 2.2.77, rengeteg új funkciót hozott magával.

Kapcsolódó szoftverek