DVD Audio Extractor 7.3.0

A DVD Audio Extractor nevű alkalmazás segítségével a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidből tudsz audió tartalmakat kinyerni, rippelni. A szoftver több népszerűbb formátumba is tud menteni, többek között MP3, OGG, WAV, FLAC, ALAC. Nagyon egyszerű a használata.

Ha rendelkezel egy műsoros DVD lemezzel, korábban összeállítottál egyet, egy olyan speciális segédalkalmazást keresel, amivel ki tudod nyerni belőle az audió hangsávokat, akkor erre egy kifejezetten ideális választás a DVD Audio Extractor. A szoftver különlegessége, hogy nagyon egyszerű használni, kezdők is könnyen elboldogulnak vele.

A DVD Audio Extractor letöltése után, a néhány lépést igénylő telepítést követően a szoftver egy igen egyszerű, célratörő felhasználói felületet biztosít, ahol az általa biztosított funkciót egy beépített varázslófelületen keresztül teszi lehetővé. A szoftver támogatja azokat a számítógépeket, amik több DVD meghajtót is tartalmaz, ezt a tényleges használatba vétel előtt előre ki lehet választani. A DVD Audio Extractor az audió tartalmak kinyerését, a számítógépre korábban Rippelt tartalmaknál is támogatja.

A DVD Audio Extractor több népszerű mentési formátumot is ismer, ezen a bizonyos listán megtalálható az MP3, OGG, WAV, FLAC, ALAC. Tartalmaz még egy beépített médialejátszót is ami a további munkálatokat teszi egyszerűbbé. Lehetőség van vele arra hogy csak adott fejezetekhez tartozó anyagokat tudj kiemelni belőle, előre definiálható, hogy mono, vagy sztereó jellemzőkkel Rippeljen.

Szükség esetén előre kiválasztható a mintavételezési frekvencia, így ezzel sem kell a későbbiekben az időt tölteni. Támogatja a több nyelvű hangsávot tartalmazó DVD lemezeket ezt is ki lehet választani.

Audió hangsávok kinyerésére használhatod még az xrecode III nevű programot, ami számos egyéb hasznos funkciót is tartalmaz. CD lemezek komplett rippelésére, audiók kinyerésére alkalmas még a Soft4Boost Audio Converter ami Magyar nyelvi támogatással is bír.

A DVD Audio Extractor egy speciális Rippelő alkalmazás, amivel a meglévő műsoros DVD lemezeid audió hangsávját tudod lementeni. Tartalmaz egy beépített médialejátszót is. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

DVD Audio Extractor

DVD Audio Extractor Összefoglaló:

 • Audió kinyerő alkalmazás
 • műsoros DVD lemezek esetén nyújt teljes körű támogatást
 • több népszerűbb mentési formátumot ismer
 • egyszerűen használható
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.dvdae.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
DVD Audio Extractor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
38,50 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CDex 2.242020-08-12 CDex 2.24 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]
 • Metatogger 6.0.10.42020-10-26 Metatogger 6.0.10.4 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Mp3tag 3.032020-10-02 Mp3tag 3.03 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Mp3tag Portable 3.032020-10-02 Mp3tag Portable 3.03 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Qmmp 1.4.12020-07-18 Qmmp 1.4.1 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]