Audio rippelő program - SzoftHub.hu

Audio rippelő

 • A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített lejátszót, MP3, OGG támogatást is szolgáltat, nem is beszélve a hangfelvevő lehetőségéről. Magyar nyelvi támogatással.

  CDex 2.24

  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített lejátszót, MP3, OGG támogatást is szolgáltat, nem is beszélve a hangfelvevő lehetőségéről. Magyar nyelvi támogatással.

  olvasd tovább...

 • A CDex Portable egy telepítés nélkül futtatható audio rippelő szoftver, ami elsősorban zenei tartalmak esetén megfelelő. Az egyéb szolgáltatásai részét képezi a beépített konvertáló és a médialejátszó funkció. Ez a Free alkalmazás hangfelvevőt is tartalmaz. Magyar nyelvű.

  CDex Portable 2.24

  A CDex Portable egy telepítés nélkül futtatható audio rippelő szoftver, ami elsősorban zenei tartalmak esetén megfelelő. Az egyéb szolgáltatásai részét képezi a beépített konvertáló és a médialejátszó funkció. Ez a Free alkalmazás hangfelvevőt is tartalmaz. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei tartalmakhoz lett kifejlesztve. Az alábbi Free alkalmazás számos hasznos toolst szolgáltat, tud rippelni, metadatokat kezelni, CD-ket írni. Ismeri az MP3, OGG, WAV, WMA formátumokat.

  EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.1

  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei tartalmakhoz lett kifejlesztve. Az alábbi Free alkalmazás számos hasznos toolst szolgáltat, tud rippelni, metadatokat kezelni, CD-ket írni. Ismeri az MP3, OGG, WAV, WMA formátumokat.

  olvasd tovább...

 • A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, AAC, OGG, MP2, AMR kimeneteket. Alkalmas még Videókból audió kinyerésére, műsoros CD lemezek rippelésére. Tudja még szerkeszteni a hozzájuk tartozó ID3 tagokat is. Szerkesztő, vágó funkcióval. Magyar nyelvű.

  Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393

  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, AAC, OGG, MP2, AMR kimeneteket. Alkalmas még Videókból audió kinyerésére, műsoros CD lemezek rippelésére. Tudja még szerkeszteni a hozzájuk tartozó ID3 tagokat is. Szerkesztő, vágó funkcióval. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas program amivel egy feladaton belül a mentendő végeredmény azonnali konvertálása is megvalósítható. A teljesen ingyenes Free alkalmazás tartalmaz ID3 tag szerkesztőt, audió kinyerésekor külön fejezet, illetve minőség szerint lehet konfigurálni.

  1X-Ripper 19.00

  Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas program amivel egy feladaton belül a mentendő végeredmény azonnali konvertálása is megvalósítható. A teljesen ingyenes Free alkalmazás tartalmaz ID3 tag szerkesztőt, audió kinyerésekor külön fejezet, illetve minőség szerint lehet konfigurálni.

  olvasd tovább...