Hangfelvevő program letöltés

Hangfelvevő

 • A REAPER egy professzionális audió segédprogram, amivel számos elengedhetetlen feladatot el lehet végezni. A hagyományos szerkesztési feladatokon kívül közvetlen hangfelvételeket is tudsz készíteni, de olyan alapvető funkciókat is ellát mint több audió tartalom egyesítése. Konvertáláshoz, effekteket használhatsz, hangsávonként módosítható a zenei fájl. Több sávos audio kezeléssel. 

  REAPER 7.06

  A REAPER egy professzionális audió segédprogram, amivel számos elengedhetetlen feladatot el lehet végezni. A hagyományos szerkesztési feladatokon kívül közvetlen hangfelvételeket is tudsz készíteni, de olyan alapvető funkciókat is ellát mint több audió tartalom egyesítése. Konvertáláshoz, effekteket használhatsz, hangsávonként módosítható a zenei fájl. Több sávos audio kezeléssel. 

  olvasd tovább...

 • A WavePad Sound Editor egy a kategóriájában kiemelkedő hangszerkesztő alkalmazás ami rengeteg manipulációs eljárást támogat a feladathoz. Ilyen az Effekt támogatás, CD író funkció, illetve a hangfelvevő. MP3, VOX, GSM, OGG, Real Audio, AU, AIF formátumokhoz. 

  WavePad Sound Editor 17.93

  A WavePad Sound Editor egy a kategóriájában kiemelkedő hangszerkesztő alkalmazás ami rengeteg manipulációs eljárást támogat a feladathoz. Ilyen az Effekt támogatás, CD író funkció, illetve a hangfelvevő. MP3, VOX, GSM, OGG, Real Audio, AU, AIF formátumokhoz. 

  olvasd tovább...

 • Az Audacity egy remek, könnyen kezelhető audió editor szoftver ami hangfelvételek készítésére és számos szerkesztési művelet végrehajtására, vágására használható fel teljesen ingyenesen. Mikrofon felvevő funkcióval. MP3, OGG, WAV, AIFF, FLAC, FFMPEG formátumokhoz. 

  Audacity 3.4.2

  Az Audacity egy remek, könnyen kezelhető audió editor szoftver ami hangfelvételek készítésére és számos szerkesztési művelet végrehajtására, vágására használható fel teljesen ingyenesen. Mikrofon felvevő funkcióval. MP3, OGG, WAV, AIFF, FLAC, FFMPEG formátumokhoz. 

  olvasd tovább...

 • Az Abyssmedia ID3 Tag Editor egy zenei tartalmak metaadatainak a frissítéséhez kiváló program amivel akár a kollekcióinkat csoportosíthatjuk. A Free alkalmazás egy zenefelismerő technológiát is tartalmaz mivel az Audiók előadóját, illetve címét kereshetjük meg. ID3v1.1, ID3v2.3, ID3v2.4 verziójú metaadatokat szerkeszthetünk, a nem kellőeket el tudjuk távolítani. A szoftverrel MP3, OGG, FLAC, WAV, OPUS, WMA, APE, M4A, WV fájlformátumok szerkeszthetőek, ID3 Tag információit tudjuk elérni. Hangfelvételeket hozhatunk létre, normalizálható a hangerő, konvertálhatók a zenei tartalmak a hivatalos oldalról beszerzett komponensekkel.

  Abyssmedia ID3 Tag Editor 4.5.0.0

  Az Abyssmedia ID3 Tag Editor egy zenei tartalmak metaadatainak a frissítéséhez kiváló program amivel akár a kollekcióinkat csoportosíthatjuk. A Free alkalmazás egy zenefelismerő technológiát is tartalmaz mivel az Audiók előadóját, illetve címét kereshetjük meg. ID3v1.1, ID3v2.3, ID3v2.4 verziójú metaadatokat szerkeszthetünk, a nem kellőeket el tudjuk távolítani. A szoftverrel MP3, OGG, FLAC, WAV, OPUS, WMA, APE, M4A, WV fájlformátumok szerkeszthetőek, ID3 Tag információit tudjuk elérni. Hangfelvételeket hozhatunk létre, normalizálható a hangerő, konvertálhatók a zenei tartalmak a hivatalos oldalról beszerzett komponensekkel.

  olvasd tovább...

 • Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free alkalmazással 2D/3D videókat, képeket készíthetünk, hangfelvevő eszközzel is rendelkezik. Számos ma támogatott kodek formátumnál használható, GIF, AVI, MP4, 12 formátum, videó konvertáló kiegészítővel. Videók megosztásához, Live Stream Webkamera támogatás, videó szerkesztővel, időzíthető.

  iTop Screen Recorder 4.3.0.1237

  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free alkalmazással 2D/3D videókat, képeket készíthetünk, hangfelvevő eszközzel is rendelkezik. Számos ma támogatott kodek formátumnál használható, GIF, AVI, MP4, 12 formátum, videó konvertáló kiegészítővel. Videók megosztásához, Live Stream Webkamera támogatás, videó szerkesztővel, időzíthető.

  olvasd tovább...