Alternate Quick Audio 1.900

Az Alternate Quick Audio egy rendkívül hasznos zenei segédalkalmazás, amivel azokat nem csak hogy le tudod játszani, hanem szerkeszteni, konvertálni is tudod. Hangfelvevő funkciót is biztosít. Free alkalmazás.

Inkább azok számára lehet hasznos a címben szereplő alkalmazás, akik egy feladaton belül szeretnék végrehajtani az audió fájlok lejátszását és az azok szerkesztését, mindkét opciót rendkívül felhasználóbarát megközelítésből támogatja. Az Alternate Quick Audio teljesen ingyenesen futtatható.

Az Alternate Quick Audio letöltése után a telepítés befejezésekor külön parancsikont hozhatsz létre, az indítása után egy felhasználóbarát remekül navigálható felhasználói felületet szolgáltat, a lejátszásra szánt audió fájlt egyszerűen a felületére húzhatod, de természetesen betallózással is megadhatod a számára.

Zenei tartalmak lejátszásához a szokásos navigációs szerveket biztosítja. Szerkesztéskor azokat könnyedén, néhány lépésben tudod akár konvertálni, egy támogatottabb formátumra. Itt kezeli az MP3, OGG, WAV, RA, WMA, AU, AIF, AAC, FLAC kimenet. Külön itt módosítható a bitráta aránya, amit egy legördülő listán lehet kiválasztani. Vele szerkeszthetőek a meta tag információk. Kötegelten is tud konvertálni.

Tartalmaz még egy az adott területhez tartozó talán hasznosnak tekinthető funkciót, külön hangfelvételek készítését is kezdeményezheted. A hasonló jellegű szoftverekkel összehasonlítva inkább az egyszerűbb használhatóságra koncentrál.

Audió tartalmak megnyitására használhatod az AIMP vagy a Qmmp nevű szoftvert. Szerkesztéshez az Easy audio mixer, vagy az ocenaudio nevű szoftvert.

Az Alternate Quick Audio egy univerzális audió kezelő alkalmazás, amivel azokat le tudod játszani, de ha szükséges konvertálni is lehet vele számos népszerű kimenetbe. Itt Metatag szerkesztőt is szolgáltat. Nagyon egyszerű használni, teljesen ingyenes. Talán az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. A szoftver teljes támogatottság mellett futtatható Windows 10 operációs rendszeren is.

Alternate Quick Audio

Alternate Quick Audio:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Alternate Quick Audio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZPlayer 3.6.02018-07-01 ZPlayer 3.6.0 (0)
  A ZPlayer egy rendkívül látványos több népszerűbb audió formátumot támogató zenelejátaszó program. Ez a Free alkalmazás támogatja, […]
 • VUPlayer 2.492019-03-17 VUPlayer 2.49 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • Dopamine 1.2.8462016-12-27 Dopamine 1.2.846 (0)
  A Dopamine egy látványos kezelőfelületű, beépített keresővel ellátott zenei fájlok lejátszását támogató Multimédiás program. Az […]
 • Winamp 5.6662018-09-18 Winamp 5.666 (0)
  A Winamp egy rendkívül széleskörűen használható, remek felhasználói felülettel rendelkező multimédiás program. Zenelejátszáskor MP3, […]
 • Easy MP3 Player 30.03.20162017-12-14 Easy MP3 Player 30.03.2016 (0)
  Az Easy MP3 Player egy komfortos zenelejátszó szoftver, amivel MP3, WAV, OGG, WMA kiterjesztésű tartalmakat tudsz megnyitni. A […]