Zenelejátszó

Multimedia Player 2.0

A Multimedia Player csekély erőforrással használható Windows operációs rendszerre létrehozott zenelejátszó. A Free alkalmazás egy korszerű felhasználói felülettel, illetve számos népszerű funkciót is tartalmaz. Támogatja az MP3, MP4, OGG, WMA, AIFF, WAV, FLAC formátumokat. A szoftverrel saját lejátszólistákat lehet összeállítani a gyakran lejátszott audió fájlok kiválasztásával. Zenei fájlok konvertálásához, illetve CD lemezekről való rippeléshez is használhatjuk.

A Multimédiás szoftvert azok számára készítették el akik egy olyan zene lejátszót szeretnének használni ami akár alap erőforrásokkal rendelkező hardveres paramétereknél megfelel. A Multimedia Player egy korszerű szoftver ami egy modern felhasználói felületet biztosít, illetve az összes fontosabb funkciót tartalmazza.

A Multimedia Player letöltése után a szoftver telepítése néhány egyszerűbb installálási adat kiválasztásával lehetséges, ki lehet választani, hogy hová tárolja el azokat a fájlokat amit a szoftver használ. A program egy korszerű, hatékony indító felülettel rendelkezik ahol csak be kell tallózni az összes tartalmat amit le akarnánk játszani.

Audió konvertálót, illetve Rippelőt is tartalmaz a Multimedia Player

Mód vagy hogy lejátszólistákat hozzunk létre, illetve a korábban létrehozott zenei fájlok lejátszásához szükséges beállításokat vissza lehessen szerezni. A felhasználói felülete módosítható a szoftver beállításainál téma konfigurációval, így nem csak az összes fontosabb funkciót kapjuk meg hanem modern indítófelület kinézetet is használhatunk, ahol a legoptimálisabb felhasználói élményt kapja a szoftver futtató.

Az audió lejátszó program a Multimedia Player zenelejátszója MP3, MP4, OGG, WMA, AIFF, WAV, FLAC formátumok megnyitásához használható. A szoftver egy korszerű multimédiás megoldás ami rengeteg olyan extra funkciót tartalmaz amivel sokkal dinamikusabban futtathatjuk. A Multimedia Player zenei tartalmak rippeléséhez, konvertálás, Stream tartalmak lejátszása, hangjellemzők módosításához is biztosít funkciót.

Az Alternate Quick Audio illetve az AIMP profi zenelejátszó szoftver amik az összes fontosabb formátumot le tudják játszani.

A Multimedia Player egy ingyenes zenelejátszó program amivel audió tartalmak módosításához szükséges kiegészítők is rendelkezésre állnak, konvertáló, illetve Rippeléshez is tartalmaz funkciókat.

Multimedia Player

Multimedia Player Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Multimedia Player
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Vov Music Player 9.02024-07-21 Vov Music Player 9.0 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • VUPlayer 4.182023-12-10 VUPlayer 4.18 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • Winamp 5.9.2.100422023-05-12 Winamp 5.9.2.10042 (0)
  A Winamp egy rendkívül széleskörűen használható, remek felhasználói felülettel rendelkező multimédiás program. Zenelejátszáskor MP3, […]
 • MusicBee Portable 3.4.80332022-01-06 MusicBee Portable 3.4.8033 (0)
  A MusicBee Portable egy zenei fájlok számos előre integrált szolgáltatással futtatható lejátszásához, illetve az azok […]
 • PlayIt Live 2.15.2.45322024-07-21 PlayIt Live 2.15.2.4532 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]

Szólj hozzá