AIMP 4.70.2251

  Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink egyik legmodernebb multimédiás kiegészítője. Free alkalmazás ami támogatja a lejátszólista összeállítás lehetőségét. Az MP3, FLA, FLAC, MIDI, OGG, WAV, CUE formátum támogatáson felül, Online rádió Streaming szolgáltatást is biztosít.

Minden ember egyéni elképzeléssel saját ízléssel rendelkezik, ez zenék lejátszásakor is érzékelhető. Ha egy igen ízléses, nagy tudással rendelkező lejátszó szoftvert keresünk ami még Magyar nyelven is óhajt velünk kommunikálni akkor az AIMP megoldását mindenképp érdemes kipróbálni. Az egyik talán legnépszerűbbnek nevezhető multimédiás szoftver, ami nem csak hogy dizájnos, hanem fejlett funkciókat kínál a nagyközönségnek.

Többek között támogatja a lejátszólisták létrehozását, együttműködik az online rádióadókkal könnyen felvehetjük listájára kedvenceinket is. Zeneállományainkat több elrendezés szerint is képes csoportosítani. Az AIMP nevű alkalmazás megjelenése igen mélyrehatóan konfigurálható, felületét skinek segítségével tudjuk teljesen átalakítani. Az AIMP letöltése és telepítése után azonnal használható, egy modern, jól megtervezett kezelőfelület várja a kipróbálóit.

AIMP Egyéb jellemzők:

Szintén mi határozhatjuk meg az AIMP számára hogy milyen fájl társításokat alkalmazzon, rengeteg kodeket támogat, többek között: AAC, AC3, APE, CDA, FLA, FLAC, CAR, MIDI, MP3, MTM, OFR, OGA, OGG, WAV, WMA, CUE stb. Kiadási megjegyzések. Ezeket a telepítés után automatikusan meg is lehet tenni, de akár utólag is manuálisan konfigurálható.

Az alkalmazás nem csak a kezelőfelületről vezérelhető hanem egyéni billentyűparancsokat adhatunk hozzá ezzel fokozhatjuk a maximális kényelmünket. Grafikus equalizert és rengeteg beállítási lehetőséget biztosít amit pluginokkal tudunk fokozni. Az AIMP hordozható változatban is elérhető. Igen részletes beállítási lehetőséget szolgáltat, a konfigurációs panelon minden fontosabb jellemzője, viselkedése a felhasználó igényeihez igazítható, a megjelenésen kívül a mozgó információs szalagig minden megváltoztatható.

Az AIMP tálca jellemzőknél adminisztrálható, hogy kis méretre váltson mini lejátszás esetén. Sőt olyan különleges lehetőségek is helyet kaptak benne mint Online rádió hallgatásakor arról felvételt tud készíteni, számos támogatott formátumban. Az AIMP már Windows 10 rendszeren is akadás mentesen áll rendelkezésre.

Összességében nézve az AIMP egy igen széleskörű lehetőségeket szolgáltató multimédiás központ, ami nem csak audió tartalmak megnyitásához, lejátszásához megfelelő, hanem rádiócsatornákat is támogat. Mivel tekintélyes tudás jellemzi, mindenképp érdemes kipróbálni. 

Kapcsolódó:

Zenelejátszó ami mindent visz: AIMP – Magyar nyelvű…
AIMP 3.60: Windows 10 támogatással…
AIMP: Online rádió hallgatáshoz
AIMP Portable, hordozható multimédiás segéd gépedre…
Már tölthető az AIMP 3.55.1320
AIMP: Profi zenelejátszó gépedre

 

AIMP képgaléria: 

AIMP

AIMP funkciók összefoglaló:

 • Zenei állományok lejátszása
 • széleskörű beállítási lehetőségek
 • Az AIMP mobilra is elérhető
 • lejátszólisták támogatása
 • skinezhető felület
 • rengeteg formátumot ismer
 • Látványos equalizer
 • ingyenes ( Freeware )
 • Magyar nyelvi támogatás
 • Hivatalos oldal: http://www.aimp.ru/index.php
AIMP Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AIMP
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Qmmp 1.5.02021-05-24 Qmmp 1.5.0 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • GOM Audio 2.2.27.02021-04-14 GOM Audio 2.2.27.0 (0)
  A GOM Audio egy teljes körű multimédiás központ ami zenei állományaink széleskörű és minőségromlás mentes lejátszására képes. […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • AIMP For Android 2.00 Build 2792016-05-08 AIMP For Android 2.00 Build 279 (0)
  Az AIMP For Android egy mobilra optimalizált könnyed zenelejátszó program amivel minőségromlás nélkül hallgathatsz meg multimédiás […]
 • Passion Audio Player 4.02015-04-29 Passion Audio Player 4.0 (0)
  A Passion Audio Player zenei/videó állományok megnyitására alkalmas számos különleges funkciót tartalmazó program. Ez a Free […]