Már tölthető az AIMP 3.55.1320

Hordozható változatban is használható remek, látványos zenelejátszó szoftver ami multimédiás tartalmaink kezeléséhez széleskörűen áll hozzá.

Audió állományaink lejátszását rengeteg támogatott formátum ismerettel biztosítja, csak hogy a fontosabbakat nézzük, ismeri az MP3, AAC, CDA, FLA, MIDI, MTM, WMA, CUE, OFR kimeneteket. Felületét teljesen át tudjuk alakítani skinekkel amivel már alapértelmezés szerint sem lehet problémánk mivel igen látványos, kapott egy grafikus equalizert, gyorsbillentyűkkel vezérelhetjük, létrehozhatunk lejátszólistákat, az online rádióadások megnyitásán felül azok felvételére is képes. A korábbi változatokhoz képest megbízhatóbban és rugalmasabban használható a legújabb kiadása, a hivatalos oldal itt található, ahol át is tudjuk tekinteni az aktuális kiadási megjegyzéseket. Míg a hordozható változatát innen ölthetjük le.

A telepíthető AIMP pedig itt található. Kapunk még ütemezőt, DSP vezérlőt, maguk a vezérlők manuálisan is összeállíthatóak.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek